BigMen 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα.. Έχω το εξης πρόβλημα με τα μπροστινά USB 3 του κουτιού μου (καινούργιο) στα οποία οποτε συνδεω τον εξωτερικο σκληρό μου, τον διαβάζει και σε άκυρο χρονο τον πετάει, μετα παλι τον διαβάζει και τον ξαναπεταει.. Αυτό το κάνει όσο ειναι συνδεδεμένος εκεί.. Είχα πάρει και παλιότερα αλλες εξωτερικές θύρες USB 3 και παλι τα ίδια.. Εν το μεταξυ αμα σύνδεσω τον εξωτερικο στα μπροστινά USB 2 δουλεύει κανονικά.. Η μητρική είναι της Asus maximus v formula (z77) και το κουτί της nzxt.. Στις πίσω θύρες παιζει κανονικά.. Στο device manager δεν βγάζει κάποιο θεμα
lelos84 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αδελφε ειχα και εγω το ιδιο προβλημα.Ειναι ασυμβατοτητα-σκαλωμα μεταξυ usb3 chip της μητρικης με του usb3 controller της θηκης.Ψαξε για αναβαθμιση του firmware του usb3 της μητρικης που μπορει να το διορθωνει.Αλλιως αγορασε καινουργιο κουτακι δισκου με ψιλοκαινουργιο chipaki που τα διορθωνει αυτα τα προβληματα Sent from my iPhone using Insomnia
BigMen 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Πωω και ηλπιζα οτι θα λυνόταν με κάποιο software κολπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα