Papakaliati Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Αμα πιστευεις οτι εισαι καλος και μπορεις να πετυχεις πηγαινεις ανετα και με 30k τον μηνα. Οπως ανεφερα ηδη στο χερι σου ειναι να ανεβασεις τον μισθο σου. Μονο με μεσο ορο 9+ σε βαρβατη σχολη καποιος θα παρει παραπανω απο αυτα στην πρωτη του δουλεια. Πρεπει ομως συντομα να κανεις εναν σκληρο απολογισμο που παει το πραγμα. Αμα δεν εχεις οτι χρειαζεται για να ανεβεις το Λονδινο καλυτερα για σενα να πας σε αλλη πολυ. Και οταν λεω οτι χρειαζεται για το Λονδινο, δεν ειναι μονο διαθεση για δουλεια πολυ, αλλα εξισου σημαντικο το οτι ειναι μια πολυ με απιστευτα γρηγορους και κουραστικους ρυθμους. 1
arianos16 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Που γραψαμε για 3k το μηνα ? post 16-17-19 @2nd page
Unabomber Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Τα 30Κ που λεει ο φιλος ts ειναι προ φορων και μετα φορων πανε στα 22κ περιπου ητοι 1950 pcm...... Ε, δεν τα λες και χρηματα για να ζησεις ανετα στο Λονδινο.... Οσο για το ποστ 17 ο φιλος ελεγε οτι 3k να εχει μαζι του οταν πρωτοερθει..... το πολυ για εναν μηνα φθανουν.... Δεν μιλουσε για μισθο.
arianos16 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Τα 30Κ που λεει ο φιλος ts ειναι προ φορων και μετα φορων πανε στα 22κ περιπου ητοι 1950 pcm...... Ε, δεν τα λες και χρηματα για να ζησεις ανετα στο Λονδινο.... πως ορίζεις το άνετα ? Λονδίνο μένω και εγώ γι'αυτό μου φαίνεται ολίγον τι περίεργο.
Unabomber Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 πως ορίζεις το άνετα ? Λονδίνο μένω και εγώ γι'αυτό μου φαίνεται ολίγον τι περίεργο. Να εχεις το δικο σου appartment (οχι αναγκαστικα τιποτα μεγαλο) , να μπορεις να κανεις μια αποταμιευση, και να μπορεις να κανεις οτι τραβαει η ψυχη σου( σε λογικα επιπεδα ) και φυσικα να μην κανεις 1-2 ωρες commuting για να φτασεις στην εργασια σου. Αυτο εγω οριζω ανετο στο Λονδινο..... Νομιζω αυτο ειναι και το φυσιολογικο, δεν λεω κατι παραλογο πιστευω.
arianos16 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Να εχεις το δικο σου appartment (οχι αναγκαστικα τιποτα μεγαλο) , να μπορεις να κανεις μια αποταμιευση, και να μπορεις να κανεις οτι τραβαει η ψυχη σου( σε λογικα επιπεδα ) και φυσικα να μην κανεις 1-2 ωρες commuting για να φτασεις στην εργασια σου. Αυτο εγω οριζω ανετο στο Λονδινο..... Ναι γι'αυτά είναι λίγα αλλά δεν γίνεται από την πρώτη σου φορά πιστεύω να έχεις τέτοιες απαιτήσεις. Με το να ξεκινήσει σε ένα δωμάτιο (σχετικά κοντά στην δουλειά του αν γίνεται) ήδη έχει γλυτώσει αρκετά λεφτά και μπορεί να κάνει όλα τα υπόλοιπα άνετα. 1
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Όταν λέτε δωμάτιο εννοείτε κυριολεκτικά ένα δωμάτιο ενός σπιτιού που μένουν κι άλλοι ε; Όχι ας πούμε ένα studio ή μια γκαρσονιέρα όπως το έχουμε στην Ελλάδα 1
arianos16 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ένα δωμάτιο κυριολεκτικά και ανάλογα την περίπτωση κοινό μπάνιο-σαλόνι-κουζίνα 2
Unabomber Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Σωστα, αλλα πρεπει να δεις και στο ποσο μπορεις να ανεβεις μισθολογικα στο μελλον, ωστε να το καταφερεις αυτο.... Αμα ειναι να δουλευεις συνεχεια για μια 10ετια και να μενεις σε δωματιο.... διοτι ακομα και το μαξιμουμ που εχεις φτασει σε μισθο δεν σου επιτρεπει να κανεις κατι αλλο (στο Λονδινο παντα) , τοτε ποιος ο λογος ? Eνω σε αλλες πολεις ή χωρες μπορεις να εισαι αρχοντας..... 1
arianos16 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Εννοείται πως πάντα στοχεύουμε για το καλύτερο στο μέλλον από κάθε άποψη. Αλλά ξεκινάς από σχετικά χαμηλά, δεν γίνεται αν έρθεις και να θες να νοικιάζεις flat ή το οτιδίποτε κεντρικά και τα ρέστα.
Papakaliati Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Σωστα, αλλα πρεπει να δεις και στο ποσο μπορεις να ανεβεις μισθολογικα στο μελλον, ωστε να το καταφερεις αυτο.... Αμα ειναι να δουλευεις συνεχεια για μια 10ετια και να μενεις σε δωματιο.... διοτι ακομα και το μαξιμουμ που εχεις φτασει σε μισθο δεν σου επιτρεπει να κανεις κατι αλλο (στο Λονδινο παντα) , τοτε ποιος ο λογος ? Eνω σε αλλες πολεις ή χωρες μπορεις να εισαι αρχοντας..... Οντως προτιμοτερο ειναι να ξεκινησεις απο μια αλλη, πιο μικρη πολη και μετα εχοντας εμπειρια να μπορεις να ελπιζεις σε καλυτερες αμοιβες και ανελιξη στο Σιτυ. Οχι δηλαδη οτι στην μικρη πολη θα εχεις λεφτα να παρεις Πορσε, απλα θα βαζεις και κατι στην ακρη, ενω εργασιακα η εμπειρια που θα παιρνεις θα ειναι λιγο πολυ η ιδια. Στην τελικη τα πραγματα ειναι πολυ απλα, μονος σου πολυ δυσκολα να βγαζεις τοσα λεφτα ωστε να βγαλεις ολα σου τα γουστα, αμα εισαι ζευγαρι αντιθετως με καλη δουλεια και οι δυο, εκει ειναι τα λεφτα. 1
Unabomber Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Οντως προτιμοτερο ειναι να ξεκινησεις απο μια αλλη, πιο μικρη πολη και μετα εχοντας εμπειρια να μπορεις να ελπιζεις σε καλυτερες αμοιβες και ανελιξη στο Σιτυ. Οχι δηλαδη οτι στην μικρη πολη θα εχεις λεφτα να παρεις Πορσε, απλα θα βαζεις και κατι στην ακρη, ενω εργασιακα η εμπειρια που θα περνεις θα ειναι λιγο πολυ η ιδια. Στην τελικη τα πραγματα ειναι πολυ απλα, μονος σου πολυ δυσκολα να βγαζεις τοσα λεφτα ωστε να βγαλεις ολα σου τα γουστα, αμα εισαι ζευγαρι αντιθετως με καλη δουλεια και οι δυο, εκει ειναι τα λεφτα. Αυτο ακριβως....... Και γω στην αρχη απο Manchester ξεκινησα, μετα πηγα NY για καποιο διαστημα, αλλα μετα οταν γυρισα κατευθειαν στο Lnd, το πρωτο salary ηταν αρκετα υψηλο. Αμα ξεκινουσα απο Lnd μπορει να επαιρνα τα τωρινα χρηματα σε βαθος χρονου, αλλα η ποιοτητα ζωης μου μεχρι να τα καταφερω να τα φτασω, θα ηταν αθλια.....
arianos16 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 εγώ ξεκινάω από δω πάντως, βέβαια τρώω το σκατό στη μάπα αλλά με αρέσει τουλάχιστον :)
sokinsohim Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά κ εγω σε λιγες εβδομάδες ανεβαίνω προς τα πάνω χωρις να εχω τελείωσει ακόμα με το πτυχίο μου απο ΑΣΟΕΕ Business Administration εχοντας 2 μαθήματα για Ιούνιο.Είναι η κοπέλα μου είδη εκεί π δουλεύει κ έχουμε βρεί κ σπιτι. Χωρίς το χαρτί στα χέρια μου μπορώ να βρω δουλειά σε κατι τυπου graduate/entry με ελαχιστη προυπηρεσία aka πρακτική στην τράπεζα κ διαφορες φοιτητικά part time jobs (call center, cafe κτλπ) σε κατι σχετικό με το αντικείμενο μου ή αναγκαστικά παω για οτι προκύψει κ κάτσει? Περιοχή Cambridge
Unabomber Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Για internships σε κοβω για αρχη, αφου δεν εχεις UK experience. Ηelpdesk, cafe κλπ.... ολο και κατι θα βρεις..... στα McDonalds και σε αυτες τις αλυσιδες ζητανε συχνα πυκνα ατομα...... Με το καλο να ερθεις..... Πολυ καλη περιοχη, ψιλοακριβη βεβαια λογω πανεπιστημιου...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα