Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια σημείωση, οι σελίδες από την 3 και μετά είναι πολύ ενδιαφέρουσες.. καλό θα είναι όσοι ψάχνονται για έξω να τις τσεκάρουν, να δουν επίσης τι συμβουλές υπάρχουν και στα λινκ που έχουν μπει από τους χρήστες του φόρουμ. Απλά το σημειώνω.. αν θεωρείται spam .... πάσο.

Μισή σελίδα για το σημείωμα... στα 3/4 πρέπει να είσαι ο γιος του Νιάρχου  :-D

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποσες πρεπει να ειναι;

2 σελιδες CV μου φαινονται οκ, τοσο για να χωρεσουν αυτα που μπορει να εχει κανει καποιος (πχ ενας με σπουδες, 2 ξενες γλωσσες και 2 προηγουμενα επαγγελματα για τα οποια πρεπει να περιγραψεις καθηκοντα και projects που ανελαβες), οσο και για να μη γινει σαχλο/σαλιαρικο/κουραστικο.

Σε 1 σελιδα δεν χωρανε εκτος αν βαλεις font size 5, σε 3 σελιδες κουραζουν και δεν διαβαζονται.

Το παράδειγμα που δίνεις πάντως άνετα χωράει σε μια σελίδα. Δε χρειάζεται ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ να ειναι μεγαλύτερο

• Like 1
Δημοσ.

Παντως το δικό μου που ειναι οριακά στις 2,5 σελίδες εχω απαντήσεις και φανταστείτε ειμαι καθ ελλαδα....οταν εισαι σε αλλη χώρα ο άλλος δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παντως το δικό μου που ειναι οριακά στις 2,5 σελίδες εχω απαντήσεις και φανταστείτε ειμαι καθ ελλαδα....οταν εισαι σε αλλη χώρα ο άλλος δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία

Οι απαντήσεις που έχεις είναι από την εταιρεία την ίδια ή από recruiters ?

• Like 1
Δημοσ.

Οι απαντήσεις που έχεις είναι από την εταιρεία την ίδια ή από recruiters ?

Και απο τα δυο! Αν και οι recruiters αρχίζουν να με νευριάζουν γενικα Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Σχετικα με το βιογραφικο, μερικες συμβουλες ακομα (για βρετανια παντα):

1) Δεν βαζεις σε καμια περιπτωση φωτογραφια. Οι λογοι ειναι πολλοι. Μονο κακο παρα καλο θα σου κανει.

2) Αμα τους κανεις καλη πρωτη εντυπωση απο το βιογραφικο, σου εγγυωμαι 300% πως το πρωτο πραγμα που θα κανουν μετα θα ειναι να σε ψαξουν στο google να δουνε αμα εισαι αληθινος. Google , μετα linkedin, μετα facebook. Φροντισε να τα εχεις στην εντελεια αυτα καθως και να ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ την δημοσια θέα στα προφιλ σου στα κοινωνικα δικτυα. Να σε ψαχνουν και να βρισκουν μονο φωτογραφιες σου με κοστουμι (..που λεει ο λογος!)

3) Αμα θες να σπασεις την μονοτονια τους, βαλε λιγο χρωμα στο βιογραφικο σου, κανα infographic, κανε κατι το διαφορετικο. Αμα δε μπορεις να το κανεις μονος ζητα βοηθεια απο κανεναν φιλο σου γραφιστα. Οχι πως αυτο θα σου αυξησει τις πιθανοτητες προσληψης, αλλα σιγουρα θα σου αυξησει τις πιθανοτητες να σταματησουν αυτα τα λιγα δευτερολεπτα εξτρα να σε κοιταξουν παραπανω πριν περασουν στο επομενο πάκο με βιογραφικα. Μην το παρακανεις βεβαια σε καμια περιπτωση, αλλα οπως και να το κανουμε Link.png Site: αυτο σου μενει πιο πολυ οπτικα Link.png Site: απο αυτο

• Like 2
Δημοσ.

3) Αμα θες να σπασεις την μονοτονια τους, βαλε λιγο χρωμα στο βιογραφικο σου, κανα infographic, κανε κατι το διαφορετικο. Αμα δε μπορεις να το κανεις μονος ζητα βοηθεια απο κανεναν φιλο σου γραφιστα. Οχι πως αυτο θα σου αυξησει τις πιθανοτητες προσληψης, αλλα σιγουρα θα σου αυξησει τις πιθανοτητες να σταματησουν αυτα τα λιγα δευτερολεπτα εξτρα να σε κοιταξουν παραπανω πριν περασουν στο επομενο πάκο με βιογραφικα. Μην το παρακανεις βεβαια σε καμια περιπτωση, αλλα οπως και να το κανουμε Link.png Site: αυτο σου μενει πιο πολυ οπτικα Link.png Site: απο αυτο

To 1o είναι αυτό που "έκλεψε" γωστός μου.

Δημοσ.

το είδα γιαυτό το διέγραψα :-D :-D

μου είχαν κάνει και πρόταση για IBM στην πολώνια άλλα θεώρησα πως ήταν λίγα τα λεφτά(max 900) 

• Like 1
Δημοσ.

ναι συμφωνώ απλά δεν μου άρεσε σαν ιδέα να πάω στην πολώνια 

αλλάς ευκαιρίες έχει το Λονδίνο και άλλες η πολώνια

π.χ Βουδαπέστη, Πράγα, Μπρατισλάβα θα το σκεφτόμουν ..... 

Δημοσ.

Ωραια τοτε, Μπρατισλαβα που ειμαι, αλλα και στο Μπρνο που ημουν , εχει πολλες δουλειες (και Πραγα). Η ανεργια ειναι στο 2%.

Εχω περασει 12 χρονια στην Αγγλια και μεσα μου ειχα εναν διακαη ποθο να φυγω καποτε... ευτυχως μου δοθηκε η ευκαιρια και εφυγα απο την σαπιλα....

Δεν εχω ιδεα απο τον τομεα σου οποτε ριξε μια ματια και αν σε ενδιαφερει καμια, στειλε μου CV  να σε κανω referral.  Εαν οπως λες σε δεχτηκαν καπου Αγγλια, πιστευω το CV σου ειναι οκ και δεν εισαι κανενας τυχοδιωκτης! :-D

http://connect.att.jobs/slovakia/slovakia-jobs

Για ολες τις αλλες πολυεθνικες, κανε ενα προφιλ στο profesia.sk και πυροβολα.

Οτι αλλο θες, σφυρα

Α, οσο για την Πολωνια, επειδη ημουν IBM ξερω το τμημα εκει ειναι μια χαρα... και η Πολωνια ειναι μια χαρα, μη σου κακοφαινεται, περασαν τα χρονια , εστρωσαν τα πραματα... οπως και εδω Σλοβακια αλλα και Τσεχια..οποτε μην εισαι αρνητικος...

Οπως σου πε ο φιλος πιο πανω, 900 για αρχη ειναι καλουτσικα για Πολωνια, την παλευεις δλδ ευκολα... και εχει ωραια γουστα....

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα γνωμες για το Manchester δηλαδη τι παιζει απο εργασια ,  κατοικια κτλ .Επισης θα ηθελα να μαθω τι παιζει με το ποινικο μητρωο αν το ζητανε σε δουλειες , ωστε να το βγαλω εγκαιρα μια που ανεβαινω τον επομενο μηνα...

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...