12mats Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Το θέμα είναι τι ανάγκες έχεις αυτό που λες είναι σωστό για αρχή ότι μπορείς θα κάνεις να μην χαλάς λεφτά.. Παρεμπιπτόντως ένας φίλος ξεκίνησε με 30κ gross ενω εδώ έβγαζε 600 και μετά από 2 χρονια παίρνει 55κ όταν ανέβηκε επάνω πήγε με την κοπέλα του χωρίς να έχει αυτή δουλειά και τα έβγαλαν πέρα... βασικό κομμάτι είναι τα social priorites που ορίζει ο καθένας! χτες συζητούσα με ένα φίλο που θέλει να σπουδάσει βουλγαρία και μου λέει πως θα του φύγουν 40κ και λέω εγω μα τόσα πολλά ρε.......και μου απαντάει ρε μ@λ@Κ@ θέλω να ζω άνετα 1
Unabomber Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 40k για Βουλγαρια ????? Βασιλιας θα ειναι..... χαχαχαχα!!!! Αυτο με την γρηγορη εξελιξη ειναι καλο, αρκει βεβαια τι δουλεια κανει ο καθενας.....
12mats Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ναι μιλάμε για τύπο που είναι 28 χρόνων δεν έχει δουλέψει ποτέ!!!!! και πουλάει ακίνητα που έχει για να κάνει ζωαρα... και να το παιζει γόης από τα βόρεια προάστια @unabomber σε IT κομμάτι δουλεύεις; 1
Unabomber Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Παλαιοτερα ημουν, μετα παραιτηθηκα γιατι το ψιλοβαρεθηκα. 1
Iris_89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Παλαιοτερα ημουν, μετα παραιτηθηκα γιατι το ψιλοβαρεθηκα. Αν κάποιος δεν έχει UK experience πάνω σε ΙΤ Training, αλλά έχει πολλά χρόνια εδώ, μετράει, σωστά?
sokinsohim Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Για internships σε κοβω για αρχη, αφου δεν εχεις UK experience. Ηelpdesk, cafe κλπ.... ολο και κατι θα βρεις..... στα McDonalds και σε αυτες τις αλυσιδες ζητανε συχνα πυκνα ατομα...... Με το καλο να ερθεις..... Πολυ καλη περιοχη, ψιλοακριβη βεβαια λογω πανεπιστημιου...... Πιο πολυ δηλαδή να κοιτάω για Helpdesk/Grad/Entry jobs ? Με τα internships τι παιζει είναι όντως ουσιαστικά ή τύπου να κλείσουμε καμία τρύπα προσωρινά?
Unabomber Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Αν κάποιος δεν έχει UK experience πάνω σε ΙΤ Training, αλλά έχει πολλά χρόνια εδώ, μετράει, σωστά? Εν μερη το λαμβανουν υποψιν εννοειται, αλλα αν βρεθεις εσυ πχ, με 10 χρονια εμπειρια στην Ελλαδα, και ενας αλλος με 4-5 χρονια UK experience, με τα ιδια προσοντα και οι 2 εννοειται, θα προτιμησουν αυτον με το UK experience….. Γενικα εχουν ενα μικρο κολληματακι με το uk experience…. Πιο πολυ δηλαδή να κοιτάω για Helpdesk/Grad/Entry jobs ? Με τα internships τι παιζει είναι όντως ουσιαστικά ή τύπου να κλείσουμε καμία τρύπα προσωρινά? Μεχρι να παρεις το πτυχιο σου και να το κανεις αντιστοιχηση με το δικο τους συστημα εδω ναι…. Για σοβαρες δουλειες και εταιριες μιλαμε παντα….. και για Junior θεσεις μπορεις να ψαχτεις…..δεν εχεις να χασεις τιποτα. Τα internships, ειναι ουσιαστικα….. οχι της πλακας. Ενα πρωην συναδελφος μου, ετσι ειχε μπει στην εταιρια που ημασταν μαζι, με internship, (unpaid κιολας) και πλεον ειναι manager τμηματος….. Βεβαια, εχουν μεγαλη ζητηση απο τους εδω (uk) φοιτητες και συνηθως προτιμανε αυτους, (λογω γλωσσας κυριως) αλλα αν δουνε οτι αξιζεις και προσπαθεις, σε βοηθανε παρα πολυ…. Γενικα αν εισαι σωστος απεναντι τους σε ολα, θα σε ανταμειψουν….. δεν σε αφηνουν ετσι. 1
bilya Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 παιδιά μια συμβουλή στο cv σε uk template γράφουν ενδιαφέροντα αν δεν τα βάλεις είναι μείον??? επίσης η στρατιωτική θητεία είναι καλό να αναφερθεί? και τέλος το personal statement χρειαζετε
Unabomber Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Το military obligations δεν το βαζεις, εκτος αν ειναι για καμια θεση security κλπ…. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ βαζεις ενδιαφεροντα…….. το βλεπουν παρα πολυ, δειχνει πανω κατω -κατ'αυτους παντα-, καποια στοιχεια απο την προσωπικοτητα σου. Personal statement ? εννοεις παντρεμενος, φυλο, κλπ ? Δεν το βαζεις για να μην υπαρξει discrimination…. To αποφευγουν αρκετα.
bilya Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 δηλαδή με το σκεπτικό οτι ενα χρόνο δεν τα ξινα σπίτι μου να μην το βάλω ???καθώς λόγω μηδαμινής εμπειρίας ψάχνω σαν graduate σαν personal statement σε samples έχουν αυτό Personal statement A recent business economics graduate with a 2:1 honours degree from the University of X, looking to secure a Graduate Commercial Analyst position or similar to utilise my current analytical skills and knowledge and also help me to further develop these skills in a practical and fast-paced environment.My eventual career goal is to assume responsibility for the analysis and implementation of all commercial data and actively contribute to the overall success of any business I work for.
Unabomber Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 δηλαδή με το σκεπτικό οτι ενα χρόνο δεν τα ξινα σπίτι μου να μην το βάλω ???καθώς λόγω μηδαμινής εμπειρίας ψάχνω σαν graduate σαν personal statement σε samples έχουν αυτό Personal statement A recent business economics graduate with a 2:1 honours degree from the University of X, looking to secure a Graduate Commercial Analyst position or similar to utilise my current analytical skills and knowledge and also help me to further develop these skills in a practical and fast-paced environment. My eventual career goal is to assume responsibility for the analysis and implementation of all commercial data and actively contribute to the overall success of any business I work for. Αμα σε ρωτησουν για το gap στο CV σου, τοτε απλα μπορεις να το αναφερεις, τιποτα παραπανω….. Οσο για το αλλο, τσεκαρε εδω, πιστευω θα σε βοηθησει…. https://targetjobs.co.uk/careers-advice/applications-and-cvs/320335-are-personal-statements-a-waste-of-space-on-graduate-cvs
Zein Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 βαλε πως παραλληλα με οτι εκανες ησουν τα τελευταια χρονια freelance στον τομεα σου. το ειχα ξεχασμενο στο cv μου αυτο και σε θυμαμαι σε καμποσες συνεντευξεις παντα μου λεγανε "..ωστε γνωριζεις απο αυτα τοσα πολλα χρονια ε χμμμ.." . Γενικα παντα μετραγε θετικα. Στρατιωτικες υποχρεωσεις οπως πολυ σωστα σου ειπε και ο φιλος δεν τις βαζεις στο βιογραφικο. Στην Αγγλια ο κοσμος παει στρατο επειδη ειναι ενας τιποτας και δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει. εχει ηδη την αρνητικη του σταμπα, ποσο μαλλον η θητεια να ειναι λιγοτερη του χρονου. αμα ειναι για καριερα τωρα με πολλα χρονια ειναι αλλη ιστορια, αλλα και παλι οπως και να το κανεις ειναι και ασχετος τομεας που δε τους ενδιαφερει. Αν κάποιος δεν έχει UK experience πάνω σε ΙΤ Training, αλλά έχει πολλά χρόνια εδώ, μετράει, σωστά? βαλε πως ησουν freelance απο ελλαδα και συνεργαζοσουν με πελατες απο αγγλια ολα αυτα τα χρονια, πως πηγαινοερχοσουν και ταξιδια κτλ κτλ αλλα εμενες ελλαδα λογω προσωπικης επιλογης. αληθεια ομως εχω γνωστο ο οποιος πηγε στο ενδιμβουργο σε τεραστια θεση ΙΤ (εταιρια με πελατες την σκοτλαντ γιαρντ , κυβερνητικες οργανωσεις κτλ) και οχι προυπηρεσια δεν ειχε στο αγγλονησο, αλλα ουτε καλα καλα και στην ελλαδα. στο πανεπιστημιο ηταν απλα στο μεταπτυχιακο σαν ερευνητης/βοηθος καθηγητη. ειχε πολυ πλουσιο βιογραφικο στον τομεα του (ασφαλεια δικτυων και μερικες γλωσσες, εγγυηση!) ομως και περασε ολα τα ονλαιν τεστ που του κανανε. στην ουσια του δωσανε την θεση πριν τον δουνε απο κοντα. (τον ειχαν δει ομως απο την σκαιπ-ο-συνεντευξη). δεν εχεις να χασεις τιποτα με το να ψαξεις. 1
Unabomber Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Βεβαια, ακομα και freelancer να βαλεις οτι εισαι κλπ, μην ξεχναμε οτι θα σου ζητησουν και τα references απο τους πελατες που ειχες, για να επικοινωνησουν μαζι τους…... Δεν βαζεις απλα freelancer και τελειωσε η υποθεση….. Θα πρεπει καπως να το δικαιολογησεις…. Επισης αλλο Edinbourgh , αλλο London….. 1
Zein Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 στη δουλεια που ειμαι τωρα εβαλα 2 references απο 2 φιλαρακια τα οποια τα βαφτισα managing director (καθαριςτρια) και marketing director (μπαριστας σε καφετερια) και αντε βρες τους. η αληθεια ειναι πως αμα εχεις δυνατο βιογραφικο και πορτφολιο με καλες δουλειες τα references ειναι δευτερευον και ειναι καθαρα για το γραφειοκρατικο κομματι. στην τελικη δε τους εξαπατας, επειδη αμα οντως πιστευεις πως αξιζεις αυτη την θεση και πως πληρεις ολες τις προυποθεσεις αλλα δε θα σε δεχτουνε κατα καποιο τροπο λογω ρατσισμου ("..αλλη χωρα μακρυα..") πρεπει να επιστρατευσεις ολα τα μεσα για να παρεις την θεση. και εσυ θα βγεις κερδισμενος και η εταιρεια και θα ειστε ολοι ευτυχισμενοι! μη νομιζεις επισης πως και οι αλλοι που θα ενδιαφερθουν για την θεση θα παιξουν περισσοτερο τιμια απο εσενα. τωρα αυτο περι λονδινου και εντι συμφωνω ισχυει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα