Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Όταν συνδέω το mp3 player μου στο laptop δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου. Συγκεκριμένα εμφανίζεται κάτω δεξιά στη γραμμή ένα μήνυμα για άγνωστη συσκευή USB (φωτό). Έχω βγάλει και ξαναβάλει ήδη την μπαταρία και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.Παλιότερα, συνδεόταν κανονικά (χωρίς drivers).

post-182360-0-43007200-1424545290_thumb.jpg

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να κάνεις κάτι στο mp3 palyer (κάποια επιλογή) για να λειτουργήσει σαν μονάδα αποθήκευσης;

Αν το συνδέεις με καλώδιο δοκίμασε άλλο ή αν χρησιμοποιείς κάποιο usb hub αφαίρεσε το.

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να κάνεις κάτι στο mp3 palyer (κάποια επιλογή) για να λειτουργήσει σαν μονάδα αποθήκευσης;

Αν το συνδέεις με καλώδιο δοκίμασε άλλο ή αν χρησιμοποιείς κάποιο usb hub αφαίρεσε το.

Δεν νομίζω, αφού σε άλλο υπολογιστή δουλεύει καλά με το ίδιο καλώδιο...

δοκιμασε

αλλο καλωδιο

αλλη θυρα

αλλο λειτουργικο

αλλο pc

Το mp3 συνδέεται κανονικά σε άλλο υπολογιστή με το ίδιο καλώδιο. Και θύρα όταν αλλάζω το πρόβλημα παραμένει.

Δημοσ.

βγαλε το pc απο την Μπριζα και πατα 2-3 φορες το κουμπι που αναβεις, το κρατας πατημενο 5-6 δευτ καθε φορα.

Αλλιως δοκιμασε ενα linuχ live usb

αν δεν πιασει αυτο, τσεκ τροφοδοτικο

Δημοσ.

Φαντάζομαι άλλες συσκευές usb δουλεύουν κανονικά, έτσι;

Δοκίμασε επίσης να πας στον πίνακα ελέγχου, στη διαχείριση συσκευών και όταν συνδέσεις το mp3 και στο εμφανίσει με ερωτηματικό ή θαυμαστικό διέγραψε το, αποσύνδεσε και ξανασύνδεσε το.

Δημοσ.

Φαντάζομαι άλλες συσκευές usb δουλεύουν κανονικά, έτσι;

Δοκίμασε επίσης να πας στον πίνακα ελέγχου, στη διαχείριση συσκευών και όταν συνδέσεις το mp3 και στο εμφανίσει με ερωτηματικό ή θαυμαστικό διέγραψε το, αποσύνδεσε και ξανασύνδεσε το.

Ναι, ναι, όλα κανονικά. Η συγκεκριμένη είναι το πρόβλημα. Το έχω δοκιμάσει και αυτό με τη διαγραφή, αλλά πάλι τίποτα...

Δημοσ.

Ξέρεις, αυτό με το καλώδιο μπορεί όντως να είναι θέμα. Μπορεί να δουλεύει σε άλλο υπολογιστή αλλά αν το καλώδιο είναι σχετικά μεγάλο (πάνω από 29-30 πόντους) μπορεί να επιτρέπει αρκετό ρεύμα να φτάσει μέχρι τη συσκευή. Αν είναι όντως μεγάλο, δοκίμασε ένα μικρότερο, κατά προτίμηση όχι μεγαλύτερο από μία πιθαμή. Αν το καλώδιο έχει πάνω και 2ο βύσμα usb σύνδεσε το κι αυτό σε άλλη θύρα γιατί έτσι θα τραβήξει παραπάνω ρεύμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...