thelos257 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σας εδω και μηνες τωρα εχω ενα προβλημα με την Primetel (τον παροχεα μου) οταν μας παιρνει καποιος τηλεφωνο στο σταθερο δεν μας ακουει που του μιλαμε να ειναι προβλημα της συσκευης δεν το νομιζω γιατι την αλλαξαμε με δυο αλλες και παλι το ιδιο κανει εχω και την μητερα μου πανω στο κεφαλι μου. Εχουμε 8άρα γραμμη ADSL με τηλεοραση και τηλεφωνο και free wi-fi σε ολο το σπιτι. Να ειναι αδυνατοι οι σερβερσ της primetel και να μην υποστιριζουν να μην μπορουν να σηκωσουν τοσο μεγαλο φορτιο το πιο πιθανον αλλα ε οχι και να μου λενε να χαμηλωσω την ταχυτητα του ανεβασματος (torrents) επειδη αυτο ειναι το προβλημα. Παλια που ειχα Cablenet δεν ειχα τετοιο θεμα. Σκεφτομαι να φυγω απο την primetel και να παω ή με Cytanet ή με ΜΤΝ χωρις τηλεοραση ομως.
thelos257 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ... Αλλαξε εταιρια... Οταν ειχα cytanet και cablenet δεν ειχα τετοιο προβλημα και τορρεντσ ανεβαζα μια χαρα χωρις να υπαρχει περιορισμος ταχυτητας στα 70κβ/σ αρα ειναι θεμα της primetel καθαρα πιστευω.
Bourdoulas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Κάλεσε την εταιρεία να σου φέρει τεχνικό να δει την γραμμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα