Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα , 

θελω να αγορασω ενα νεο κινητο , μιας και το παλιο μου μας αφησε χρονους

ειμαι αναμεσα στις παρακατω επιλογες:

ή ακομη αν εχετε να μου προτενετε κατι καλυτερο(το κινητο προοριζεται για multitasking και φωτογραφιες)

οπως ισως καταλαβατε, το κινητο που προκειται να αγορασω θα ηθελα ειναι μονο απο Ελλαδα.

Το ξερω επισης οτι τα κινητα αυτα που προτεινω ειναι κατα βαση κινεζικα , οποτε θα μπορουσα να τα εβρισκα ισως και 60 ευρω πιο κατω απο κινεζομαγαζο , αλλα δεν  θελω να μπλεκω με αγορες απο κινα , αφηστε που μπορει να κανει μεχρι και 40 μερες μεχρι να το παραλαβω(το κινητο το θελω στα χερια το πολυ μεχρι τις αρχες του αλλου μηνα)

συγγνωμη αν σας κουρασα :)

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Φίλε μου από μια ματιά που έριξα στην θέση σου ή θα πήγαινα για το cubot μόνο και μόνο για τα specs του ή για το Motorola που έχει 40 comments από ικανοποιημένους χρήστες και ότι αυτό συνεπάγεται (take a look) .

Δημοσ.

Φίλε μου από μια ματιά που έριξα στην θέση σου ή θα πήγαινα για το cubot μόνο και μόνο για τα specs του ή για το Motorola που έχει 40 comments από ικανοποιημένους χρήστες και ότι αυτό συνεπάγεται (take a look) .

σερβις εχει το cubot ;

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα μαζι σας μιας και εχω το moto g first gen (σαν δευτερη συσκευη), ειναι πραγματικα πολυ καλο και δεν κολαει πουθενα....ωστοσο το moto g 2nd gen ειναι ουσιστικα ιδιο με τον πρωτο moto g , απλως λιγο πιο μεγαλο και με sd card , δεν θελω να εχω δυο σχεδον ιδιες συσκευες. Παρολα αυτα δεν το αποκλειω-οχι ακομη τουλαχιστον- απο τις πιθανες επιλογες μου

οσον αναφορα τα υπολοιπα κινητα , πιο θα μου προτεινατε?

Δημοσ.

Θα κάνω κάτι που δεν είναι της φιλοσοφίας μου. Κανένα, και θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς Κίνα μεριά. Κανένα από τα προαναφερόμενα δεν με γεμίζει σαν μάρκα άσχετα με τα σπεκς. Αν είναι να ρισκάρεις πάρε ρίσκο που να αξίζει τον κόπο τουλάχιστον

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα μαζι σας μιας και εχω το moto g first gen (σαν δευτερη συσκευη), ειναι πραγματικα πολυ καλο και δεν κολαει πουθενα....ωστοσο το moto g 2nd gen ειναι ουσιστικα ιδιο με τον πρωτο moto g , απλως λιγο πιο μεγαλο και με sd card , δεν θελω να εχω δυο σχεδον ιδιες συσκευες. Παρολα αυτα δεν το αποκλειω-οχι ακομη τουλαχιστον- απο τις πιθανες επιλογες μου

για τα υπόλοιπα,μπορεί κάποια από αυτά να έχουν καλύτερα specs αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και το software,και δεν εννοώ αν θα πάρουν lollipop ή οχι,είχα πάρει πριν αρκετό καιρό ένα newman n2 που στα specs ήταν πολύ καλό αλλά στο software ήταν άστα να πάνε,έφυγε σε 2 μέρες,από τότε δεν ξανακοίταξα κινεζια,να μου έλεγες για xiaomi,meizu,oppo,opo,huawei,zte και 1,2 άλλες να σου πω οκ αλλά αυτά που έβαλες σε καμία περίπτωση 

• Like 1
Δημοσ.

Κανένα, ή moto G ή lumia 730 από Ελλάδα. Από εκεί και πέρα αν θέλεις κάτι άλλο πρέπει να κοιτάξεις από Κίνα μεριά. Οπως είπε και ο Γιάννης αν πρέπει να πάρεις άλλη από τις προαναφερθέν συσκευές τότε πάρε καλύτερα το ρίσκο για κάτι καλό. 

Εχε απλά στο μυαλό σου όμως ότι λόγο ισοτιμίας δολαρίου και ευρώ πλέον από Κίνα όλες οι συσκευές βγαίνουν κάνα 20-30άρι πάνω από όσο είχαν πριν λίγο καιρό. Συνεχίζουν βέβαια να είναι αρκετά φθηνότερα και value for money από ότι υπάρχει στην Ελλάδα αλλά είναι καλό να ξέρεις ότι τα παίρνεις πλέον ακριβότερα.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...