Sot777 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα θέλω να αλλάξω μπαταρια σε iPhone 5. Ειχα δει κάποιες με περισσότερα mah αλλα δεν τις βρήκα για αγορά στην Ελλάδα, μετα έψαξα στο σκρουτζ και βρήκα και original και κάποιες άλλες συμβατές στα ίδια mah αλλα γράφουν ότι έχουν καλύτερη απόδοση! Εσείς ποια μπαταρια πιστεύετε ειναι καλύτερη να πάρω; Ευχαριστώ.
Kostasspil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καταρχήν δες αν είσαι στο πρόγραμμα αντικατάστασης 1
Sot777 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ειμαι, αλλα και παλι τωρα τελευταία άρχισε να τα παίζει η μπαταρια! Πριν ηταν μια χαρα
igoods Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ουτε καν με περισσοτερα mah...Μην ασχοληθεις.Ολοιδιες με τις αλλες ειναι. Εκτος απο αυτο γνησια δεν θα βρεις παρα μεταχειρισμενη
Man2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Τον νού σου πως θα την βγάλεις, αν βάλεις κόντρα στην δεξιά μεριά (μεριά της πλακέτας) ξηλώνεις αμέσως 1-2 smd και το τηλέφωνο δεν ανάβει μετά. Κόντρα βαλε μόνο απο την αριστερή μεριά (μεριά του σασιού) ή τράβα το αυτοκόλλητο, ποτέ όμως απο την δεξιά πλευρά.
peterpantou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα, δες αν εισαι στο προγραμμα για δωρεάν αντικατάσταση όπως είπε ο φίλος Κώστας πιο πάνω. Μου το έκαναν δωρεάν σε iStorm σε 1 ημέρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την απόδοση του μέχρι στιγμής. 6 ώρες χρήσης με 4g Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα