stefanospa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα ..προσφατα αγορασα την συγκεκριμενη καμερα..(robocam2)την εχω συνδεσει στο σπιτι και ειναι ολα οκ..και απο το pc και απο το ταμπλετ και το κινητο..εχω προβλημα ομως στο χωρο τις δουλειας μου..η καμερα κλεινει μετα απο 168 δευτερα και η λειτουργια τις δεν ειναι καθουλου καλη κολλαει παρα πολυ...ειναι οντως ετσι η υπαρχει καποιο προβλημα? εχω ανεβασει και δυο φωτο κατω αριστερα διχνει την διαφορα του σπιτιου με τον χωρο τις δουλειας...αν μπορει καποιος να βοηθησει...ευχαριστω
BELL Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως στο ρουτερ της δουλειάς σου υπάρχει κάποιος περιορισμός; ή μήπως είναι επιβαρυμενη η αντίστοιχη γραμμή;
stefanospa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ΒΕLL δεν σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι απο τα ρουτερ...εχω ιντερνετ καφε αλλα διαθετω γραμμες vdsl αρκετα γρηγορες θα ελεγα οποτε δεν νομιζω πως ειναι αυτο το προβλημα..πιθανον να ειναι απο τα ρουτερ..θα μιλησω με τους τεχνικους μου και βλεπουμε...σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα