Προς το περιεχόμενο

Freezarisma tou pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εδώ και 1 χρόνο είχα φτιάξει ένα κάλο pc και το είχα στύση μόνος τώρα 2 βδομάδες έχει αρχιση και όταν σηκώνομαι από to pc και ξαναρθο μετά από λίγα δεύτερα freezari όλος δηλαδή κολλάνε τα πάντα και αναγκάζομαι να τον κλείνω από το κουμπί μήπως ξέρετε τι γίνεται?? να αναφέρω ότι έχω ένα σκληρό από το παλιό μου pc ο οποίος χρειάζεται format άλλα σκευτομαι να πάρω SSD. Και από ότι βλέπω κάνει 5 λεπτά να bootari που μάλλον έχει θέματα ο σκληρός.

Πια είναι η γνώμη σας τι φταίει? 

Δημοσ.

Μαζευε λεφτα για δισκο.Δες ομως και το health με harddisk sentinel να εισαι και 1000% σιγουρος οτι ειναι δισκος

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τα έχω μαζέψει ήδη γιατί περίμενα να βγουν οι new κάρτες γραφικών με τα 23 nm τις καινούργιας τεχνολογίας άλλα μάλλον πρώτα χρειάζομαι σκληρό 

Αυτός που βλέπω έχει 1.000.000 hours Αυτό εννοείτε?

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω  με το παλιο μου συστημα και ηταν δισκος τελικα.Παντως κοιταξε και με το  hdsentinel που σε λενε παραπανω τα παιδια για καλο και για κακο.

Δημοσ.

Παιδιά εκανα το τέστ στο τρέχων σύστημα και ορίστε τα αποτελέσματα http://prntscr.com/697pyz.

Τώρα έχω μια ερώτηση αφου ο σκληρός ο οποίος περιέχει το λειτουργικό δεν εχει κατι τότε γιατι μου εμφανίζει αυτα τα συμπτώματα?

Δημοσ.

Υγεία 0% o.O Αυτά είναι! Κάνε γρήγορα backup! ;)

Δεν έχει σημασία γιατί συνέχεια κάτι κάνει προσπέλαση τον "χαλασμένο" δίσκο και καθυστερεί/κολάει το σύστημα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...