Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας . φιλος ψαχνει για τον εν λογω επεξεργαστη μια καλη και οσο το δυνατο φθηνοτερη μητρικη . δεν ασχολειται με OC καθολου και τον δουλευει με την εργοστασιακη ψυκτρα . του εχω προτεινει την http://www.e-shop.gr/asrock-h97m-pro4-retail-p-PER.528748ομως την θεωρει ακριβη . μια βοηθεια αν μπορειτε? δεν θελει να δωσει πανω απο 70 ευρω . αυτο που μονο τον νοιαζει ειναι να εχει 6 θεσεις για sata δισκους

Δημοσ.

Καλό είναι να κοιτάξει για Η97 μιας και έχει haswell refresh cpu με 70€ όμως δεν πρόκειται να βρει.

Αυτή που του πρότεινες είναι μια χαρά αν δεν την θέλει μπορεί να δει αυτή http://www.e-shop.gr/asrock-h97m-anniversary-retail-p-PER.528798.

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα τέτοια μητρική με 4πινη τροφοδοσία cpu για να βάλω i5 μπορεί να τον υποστηρίζει αλλά δεν ξέρω μου κάθεται κάπως.

Δημοσ.

και καλα αν ζοριστει σε κατι (απαιτητικη εφαρμογη , gaming κλπ) μηπως ριξει την συχνοτητα του cpu για αποφυγη υπερθερμανσης

Δημοσ.

Μην ανησυχείς γι’αυτό,το θέμα είναι αν του φτάνουν οι 2 υποδοχές μνήμης που έχει και ότι δεν υποστηρίζει raid.

Δημοσ.

Δεν θα έχει κανένα θέμα με το τετράπινο πραγματικά. Μιλάμε για intel, μικρότερη κατανάλωση και απαιτήσεις στο ρεύμα. Και σε h81 να έβαζες τον 4590 θα έπαιζε δίχως προβλήματα και δίχως throttling. +1 στην πρόταση μητρικής του pano, η καλύτερη b85 στα χρήματά της.

Δημοσ.

καλησπερα σας . φιλος ψαχνει για τον εν λογω επεξεργαστη μια καλη και οσο το δυνατο φθηνοτερη μητρικη . δεν ασχολειται με OC καθολου και τον δουλευει με την εργοστασιακη ψυκτρα . του εχω προτεινει την http://www.e-shop.gr/asrock-h97m-pro4-retail-p-PER.528748ομως την θεωρει ακριβη . μια βοηθεια αν μπορειτε? δεν θελει να δωσει πανω απο 70 ευρω . αυτο που μονο τον νοιαζει ειναι να εχει 6 θεσεις για sata δισκους

Αρχικα να ξεκαθαρισουμε 2 πραγματα.

1)Και να ηθελε να ασχοληθει με το Oc δεν μπορει καθως ειναι κλειδωμενος ο επεξεργαστης.

2)Αν ειναι να κανει τσιγουνιες σε επεξεργαστη των 200ευρω τοτε κακως και τον πηρε

3)Καλυτερα θα ηταν να επαιρνε τον 4460 και μια ψυκτρα μαζι αντι για τον 4590 

4)Καλυτερα να μαζεψει λιγα χρηματα παραπανω θα ελεγα εγω να πηγαινε σε μια ποιοτικη H97 παρα να παει σε κατι το χειροτερο ειδικα μιας και εχει καλο επεξεργαστη και δεν εχει πχ ενα i3.

• Like 3
Δημοσ.

συμφωνω fulgore . οσο για τον ι5 4460 πλεον εχει 8 ευρω διαφορα (σαν πολυ δεν εχουν αυξηθει οι τιμες , ασχετο) με τον 4590 . τον πηρε πολυ προσφατα απλα τωρα του λειπει μονο η μητρικη για να τα κουμπωσει ολα ολοκληρωμενα . για ψυκτρα θα βαλει αργοτερα (ακομα που δεν εχει ζεστες λογικα δεν θα εχει προβλημα) εγω εξαρχης επεμενα για την H97 pro4 . θα του πω να κανει την μικρη υπερβαση (ενα 20ευρω ειναι αλλωστε)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...