Προς το περιεχόμενο

Case/150€

8-bitMUSIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπόν να γράωψ και εγώ εδώ.. θέλω ένα καινούριο κουτί καθώς το υπάρχον μου δεν χωράει ΑΙΟ... Ο λόγος που θέλω το κουτί είναι για ο/c οπότε θα ήθελα καλό airflow και να χωράει AIO... Budget μέχρι τα 100 εκτός και αν κάτι με 10-20 ευρώ παραπάνω αξίζει πάρα πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

λοιπόν να γράωψ και εγώ εδώ.. θέλω ένα καινούριο κουτί καθώς το υπάρχον μου δεν χωράει ΑΙΟ... Ο λόγος που θέλω το κουτί είναι για ο/c οπότε θα ήθελα καλό airflow και να χωράει AIO... Budget μέχρι τα 100 εκτός και αν κάτι με 10-20 ευρώ παραπάνω αξίζει πάρα πολύ

Έλα στο club :

http://www.e-shop.gr/phanteks-enthoo-pro-black-p-PER.812241

θα έρθω σύντομα.. :P ότι καλυτερο το κουτάκι ε? (σε αυτά τα χρήματα πάντα) ααα και δεν είναι λίγο μεγάλο? τώρα έχω Mid

θα έρθω σύντομα.. :P ότι καλυτερο το κουτάκι ε? (σε αυτά τα χρήματα πάντα) ααα και δεν είναι λίγο μεγάλο? τώρα έχω Mid

Μόνο σε αυτα τα χρήματα ? και λίγα λες! Αν θες και σε ενδιαφέρει υπάρχει με παράθυρο και καλύπτρα τροφοδοτικού +15ευρω. Πολύ καλό μέγεθος ούτε τεράστιο ούτε mid, κάνεις τα πάντα 

Το καλύτερο κουτι κατα τη γνωμη μου, απο αποψη εμφάνισης , χωρου και εσωτερικου σχεδιασμου ! http://www.e-shop.gr/corsair-graphite-series-780t-full-tower-atx-case-black-p-PER.814333 Απο τότε που το πηρα εχω ενα κοσμημα επανω στο γραφειο μου :)

• Like 2

Τι το καλο εχει το enthoo? Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα το κουτι αυτο. Απο εμφανιση ειναι αρκετα απλο παντως.

Τελείως άσχημο από εμφάνιση.Προτιμώ ένα corsair 540 που τα συνδυάζει όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...