GeorgeHellas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 λοιπόν να γράωψ και εγώ εδώ.. θέλω ένα καινούριο κουτί καθώς το υπάρχον μου δεν χωράει ΑΙΟ... Ο λόγος που θέλω το κουτί είναι για ο/c οπότε θα ήθελα καλό airflow και να χωράει AIO... Budget μέχρι τα 100 εκτός και αν κάτι με 10-20 ευρώ παραπάνω αξίζει πάρα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 λοιπόν να γράωψ και εγώ εδώ.. θέλω ένα καινούριο κουτί καθώς το υπάρχον μου δεν χωράει ΑΙΟ... Ο λόγος που θέλω το κουτί είναι για ο/c οπότε θα ήθελα καλό airflow και να χωράει AIO... Budget μέχρι τα 100 εκτός και αν κάτι με 10-20 ευρώ παραπάνω αξίζει πάρα πολύ Έλα στο club : http://www.e-shop.gr/phanteks-enthoo-pro-black-p-PER.812241 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 θα έρθω σύντομα.. ότι καλυτερο το κουτάκι ε? (σε αυτά τα χρήματα πάντα) ααα και δεν είναι λίγο μεγάλο? τώρα έχω Mid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 θα έρθω σύντομα.. ότι καλυτερο το κουτάκι ε? (σε αυτά τα χρήματα πάντα) ααα και δεν είναι λίγο μεγάλο? τώρα έχω Mid Μόνο σε αυτα τα χρήματα ? και λίγα λες! Αν θες και σε ενδιαφέρει υπάρχει με παράθυρο και καλύπτρα τροφοδοτικού +15ευρω. Πολύ καλό μέγεθος ούτε τεράστιο ούτε mid, κάνεις τα πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 αυτο πο εχω στην φωτο μου . corsair 540 +1, πανεμορφο κουτι και παρα πολυ καλο airflow απο τα κορυφαια νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Το καλύτερο κουτι κατα τη γνωμη μου, απο αποψη εμφάνισης , χωρου και εσωτερικου σχεδιασμου ! http://www.e-shop.gr/corsair-graphite-series-780t-full-tower-atx-case-black-p-PER.814333 Απο τότε που το πηρα εχω ενα κοσμημα επανω στο γραφειο μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίο κουτί ! αλλά η corsair είχε και έχει πρόβλημα με την τιμολόγηση... 200άρι για κουτί είναι πολλά, που δεν βάζει και αμάν υλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ανάμεσα στο h440 και το enthoo ποιο προτιμάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 +1 στο Enthoo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν θες να βάλεις οπτικές συσκευές πας στο NZXT. Ποιό μοντέρνο design, μικρότερο λίγο σε διαστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 πάνε στο Phanteks θα με θυμηθείς... Κουτί για μια ζωή θα πάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τι το καλο εχει το enthoo? Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα το κουτι αυτο. Απο εμφανιση ειναι αρκετα απλο παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τι το καλο εχει το enthoo? Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα το κουτι αυτο. Απο εμφανιση ειναι αρκετα απλο παντως. Τελείως άσχημο από εμφάνιση.Προτιμώ ένα corsair 540 που τα συνδυάζει όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... γούστα είναι αυτά. Πάντως βγήκε κουτί της χρονιάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 entoo luxe και απο μενα !!! ρουφηξε Nepton 280+ 4 Χ14αρηδες push-pull χαλαρα πανω!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα