Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν να γράωψ και εγώ εδώ.. θέλω ένα καινούριο κουτί καθώς το υπάρχον μου δεν χωράει ΑΙΟ... Ο λόγος που θέλω το κουτί είναι για ο/c οπότε θα ήθελα καλό airflow και να χωράει AIO... Budget μέχρι τα 100 εκτός και αν κάτι με 10-20 ευρώ παραπάνω αξίζει πάρα πολύ

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπόν να γράωψ και εγώ εδώ.. θέλω ένα καινούριο κουτί καθώς το υπάρχον μου δεν χωράει ΑΙΟ... Ο λόγος που θέλω το κουτί είναι για ο/c οπότε θα ήθελα καλό airflow και να χωράει AIO... Budget μέχρι τα 100 εκτός και αν κάτι με 10-20 ευρώ παραπάνω αξίζει πάρα πολύ

Έλα στο club :

http://www.e-shop.gr/phanteks-enthoo-pro-black-p-PER.812241

Δημοσ.

θα έρθω σύντομα.. :P ότι καλυτερο το κουτάκι ε? (σε αυτά τα χρήματα πάντα) ααα και δεν είναι λίγο μεγάλο? τώρα έχω Mid

Μόνο σε αυτα τα χρήματα ? και λίγα λες! Αν θες και σε ενδιαφέρει υπάρχει με παράθυρο και καλύπτρα τροφοδοτικού +15ευρω. Πολύ καλό μέγεθος ούτε τεράστιο ούτε mid, κάνεις τα πάντα 

Δημοσ.

Ωραίο κουτί ! αλλά η corsair είχε και έχει πρόβλημα με την τιμολόγηση... 200άρι για κουτί είναι πολλά, που δεν βάζει και αμάν υλικά 

Δημοσ.

Τι το καλο εχει το enthoo? Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα το κουτι αυτο. Απο εμφανιση ειναι αρκετα απλο παντως.

Τελείως άσχημο από εμφάνιση.Προτιμώ ένα corsair 540 που τα συνδυάζει όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...