Προς το περιεχόμενο

Case/150€

8-bitMUSIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, ποιο case να πάρω μέχρι 150€? αν ξεφύγει λίγο το budget δεν πειράζει.Θα προτιμούσα full tower, μέχρι τώρα έχω δει το phanteks enthoo luxe.

Sent from my iPad using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάτι με window,οχι πολύ πλαστικό, οχι τόσο μινιμαλιστικό σαν το fractal, καλο airflow και αν ειναι mid tower να παίρνει atx μητρικές. Ζητάω πολλά? :P

{<br /> Created = 1;<br /> Discard = TRUE;<br /> Domain = "www.lg.com";<br /> Name = pcVersion;<br /> Path = "/";<br /> Value = Y;<br />}

Καλησπέρα σας, ποιο case να πάρω μέχρι 150€? αν ξεφύγει λίγο το budget δεν πειράζει.Θα προτιμούσα full tower, μέχρι τώρα έχω δει το phanteks enthoo luxe.

αν ειναι να κοιτας σε κουτια τετοιου μπατζετ , δες προσεκτικα τα χαρακτηρηστικα τους (ποσους δισκους χωρανε , ποσοι ανεμιστηρες περιλαμβανονται , μεχρι ποσα cm καρτας γραφικων χωρανε κλπ)

Βασικα το budget φτάνει τόσο ψηλά λόγο ότι θέλω να αποφύγω όσο γίνετε το πλαστικό, αν υπάρχει κάποιο κουτί και με 60€-70€ που απο ποιότητα είναι καλό , no prob i go ahead.Δεν θα βάλω τίποτα τρελό μέσα δύο σκληρούς μόνο και μια νορμαλ κάρτα γραφικών. Άρα αν υπάρχει κάτι μεταλλικό με window και κάτω απο 150€ πείτε :)

Θες να αποφύγεις πλαστικό; Εδώ είσαι. 99% αλουμίνιο : http://www.e-shop.gr/desktop-pc-cases-towers-l?table=PER&category=%CA%CF%D5%D4%C9%C1+-+CASES&filter-222=1&filter-811=1

Ουτε 20ευρω δε θα εδινα για lian-li...Aπο τα πιο ελεηνα cases(κατ'εμε)..Υπαρχουν τοσα πανεμορφα κουτια και με πολυ λιγοτερα φραγκα...

Δεν το είχα προσέξει καν... Ευχαριστώ πολύ! Το άτιμο ειναι πανέμορφο και σε καλή τιμή. Μάλλον βρήκα το επόμενο case μου

<_UIResizableImage: 0x156a9b00>

Btw και κάτι ακόμα λίγο άσχετο... Πιστεύετε αξίζει 15€ παραπάνω η gigabyte gtx 970 απο την asus strix?

Ουτε 20ευρω δε θα εδινα για lian-li...Aπο τα πιο ελεηνα cases(κατ'εμε)..Υπαρχουν τοσα πανεμορφα κουτια και με πολυ λιγοτερα φραγκα...

Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο του κουτιού μου  :-D 

Πάντως ελεεινά δεν τα λες με τίποτα. Ποιότητα, πανάλαφρο και ψύξη στο φουλ (λόγω αλουμινίου) + εμπεριέχονται ανταλλακτικά για πράγματα (τζαμπέ), ηχομονωτικά παντού..

Γενικώς είναι Premium κουτιά και για να σου αρέσουν οπτικά πρέπει να'σαι της φιλοσοφίας simplistic isn't simple. Το δικό μου το θεωρώ πανέμορφο. Άλλος πανέμορφο θεωρεί το Coolermaster K350. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...