thelos257 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας πριν λιγες μερες ανοιξα ενα θεμα για να ακουσω γνωμες για το Lumia 630 που τωρα εχω το 530 και σκεφτομαι να αγορασω το Lumia 730 που εχει και μεγαλη οθονη 4.7". Ακουω τις γνωμες σας αξιζει ; ενας απο τους λογους που το θελω ειναι επειδη εχει καμερα μπροστα. Εδω ειναι το παλιο μου θεμα για το Lumia 630: http://www.insomnia.gr/topic/560147-nokia-lumia-530-vs-630-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82/ Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2015 από thelos257
panakart Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Είναι καλο τηλέφωνο, από όλες τις απόψεις. Δεν θα σου κανει κολλήματα, εχει καλη οθονη oled, πολύ καλή μπροστινη camera που θες, αλλα και η πισω από review που εχω δει κανει μια χαρα την δουλεια της. Το μεγαλυτερο + είναι ότι θα πάρει Windows 10. Παντως με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις το 830 που είναι αρκετα καλυτερο. Αν μπορεις να θυσιασεις την μπροστινη camera παρτο, 1
thelos257 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Είναι καλο τηλέφωνο, από όλες τις απόψεις. Δεν θα σου κανει κολλήματα, εχει καλη οθονη oled, πολύ καλή μπροστινη camera που θες, αλλα και η πισω από review που εχω δει κανει μια χαρα την δουλεια της. Το μεγαλυτερο + είναι ότι θα πάρει Windows 10. Παντως με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις το 830 που είναι αρκετα καλυτερο. Αν μπορεις να θυσιασεις την μπροστινη camera παρτο, Μαλιστα δηλαδη φιλε μου τα παιρνει ολα δεν υπαρχει κατι αρνητικο ; Μονο την παρουσιαση του δεν βλεπω εδω στο Insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα