Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο ταμπλετ, έχει output 5V-2A.

Το πάχος είναι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Μπορώ να βρω ίδιο καλώδιο ώστε να το επιμηκύνω;; Γιατί ούτε στην πρίζα δεν φτάνει να το βάλω :-(

Και άντε το βρίσκω, πείτε καμιά ιδέα πώς να το συνδέσω. Πες βάζεις μονωτική αλλά δεν είναι και η καλύτερη επιλογή, αν θυμάμαι καλά έχω δει κάτι λαστιχένια-πλαστικά "σωληνάκια" που τα περνάς στο καλώδιο (εκεί που κάνεις την ένωση), τα θερμαίνεις και κολάνε επάνω.

Awaiting :-D

ΥΓ. θέλω να το παίρνω και εκτός σπιτιού δεν θα λεγα ότι η μπαλαντέζα είναι ιδιαίτερα φορητή.

post-225236-0-95977700-1424531553_thumb.jpg

post-225236-0-45208500-1424531645_thumb.jpg

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.

για να μη ζορίζεσαι λεω να προτημησεις μια ετοιμη λυση 

attachicon.gifmpalanteza.jpg

χαχα καλή απάντηση αλλά επειδή θέλω να το παίρνω και εκτός σπιτιού δεν θα λεγα ότι η μπαλαντέζα είναι ιδιαίτερα φορητή,λόγω του καλωδίου-γκουμούτσας που έχει. Και καλά που το πες να το βάλω και στο αρχικό ποστ για να μην παρεξηγηθώ :shifty:

Εγώ θέλω ένα μινιμαλιστικό  B)  καλώδιο που θα μεταδίδει αυτό το λίγο ρεύμα που βγάζει ο φορτιστής :)

Δημοσ.

Χρειάζεσαι κολλητήρι, καλάι, και θερμοσυστελόμενο (αυτό που λες οτι ζεσταίνεται και μαζεύει), κοπίδι, κοφτάκι, κλπ). Καλώδιο μπορείς να βρεις από άλλο παλιό φορτιστή. Καλώδιο με ματίσεις και μονωτική ... ξέχασε το γιατί πρώτον δεν θα εχει αντοχή και το αισθητικό αποτελεσμα θα ειναι μάπα. Εννοείται μπορείς να το φτιάξεις

ΑΛΛΑ

δεν στο προτείνω. Τα καλώδια των φορτιστών ειναι πάρα πολύ ψιλά, οπότε ειναι μανίκι να κάνεις καλή κόλληση και δευτερον θα μειωθεί κατακόρυφα η αντοχή του καλωδίου (η πτώση τάσης ειναι απειροελάχιστη για να την λάβεις υποψη). Το καλώδιο επέκταση σουκο ειναι μια πρακτική λύση, αλλά όντως ειναι πολύ χοντρό για τις αναγκες του φορτιστή. 

Σου προτείνω κάτι σαν το παρακάτω 

1QQ1-01-500x500.jpg

το οποίο μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου στο μήκος που θες και στο χρώμα που θες. Αν μάλιστα εχεις ήδη καλώδιο (ειναι απλό δικλωνο-διπολικό καλώδιο χωρίς γειωση) από κάποια παλιά καμμένη συσκευή, το μόνο που θα πρέπει να αγοράσεις απο τοπικό μαγαζί με ηλεκτρολογικά ειναι το θηλυκό βύσμα (στα αριστερα κόστος το πολύ 1 ευρω), να το ξεβιδώσεις και να συνδέσεις το καλώδιο. 

Δημοσ.

Απο ταμπλετ, έχει output 5V-2A.

Το πάχος είναι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Μπορώ να βρω ίδιο καλώδιο ώστε να το επιμηκύνω;; Γιατί ούτε στην πρίζα δεν φτάνει να το βάλω :-(

Και άντε το βρίσκω, πείτε καμιά ιδέα πώς να το συνδέσω. Πες βάζεις μονωτική αλλά δεν είναι και η καλύτερη επιλογή, αν θυμάμαι καλά έχω δει κάτι λαστιχένια-πλαστικά "σωληνάκια" που τα περνάς στο καλώδιο (εκεί που κάνεις την ένωση), τα θερμαίνεις και κολάνε επάνω.

Awaiting :-D

ΥΓ. θέλω να το παίρνω και εκτός σπιτιού δεν θα λεγα ότι η μπαλαντέζα είναι ιδιαίτερα φορητή.

Αν θελεις να κανεις προεκταση στο συγκεκριμενο καλωδιο,αναγκαστικα θα εχεις δυο ενωσεις και αυτο δεν ειναι το καλυτερο.

Θα μπορουσες να εχει μονο μια ενωση,να ανοιξεις τον φορτιστη και να ενωσεις την αλλη ακρη του καλωδιο πανω στην πλακετα του τροφοδοτικου,(αυτα μονο αν τα κατεχεις,ή καποιος αλλος που τα κατεχει)

Οπωσδηποτε ομως, οπως προαναφερθηκε,χρειαζεσαι κολλητηρι και θερμοσυστελλομενο,αλλιως η ενωση θα ειναι χαλαρη και θα εχεις βραχυκυκλωματα.

Καταλαβαινω οτι ενα μετρο ακομα τετοιο καλωδιακι ειναι πολυ πιο ευχρηστο απο της προεκτασεις(μπαλαντεζες),οποτε για μενα ,επιχειρησε το.

Και φυσικα,προσοχη στο συν και πλην.

Δημοσ.

οκ θα προχωρήσω με την προεκταση οπως φαίνεται στη φωτογραφια. έχω ένα καλώδιο και του κουμπωσα αρσενικο βυσμα που ειχα και δινει 10Α-250V , φανταζομαι κανει. το μονο που θα αγορασω ειναι ενα θηλυκο βυσμα. για να μην τρεχω παιζει να μου το βρειτε σκρουτζ να δω κανα καταστημα απο κει? (θα το βρισκα μονος αλλα δεν ξερω πως να το ψαξω.εψαξα για θηλυκο βυσμα ρευματος χωρις μεγαλη επιτυχια :P )

Δημοσ.

Μην ασχοληθείς με skroutz, δεν σε συμφέρει. Είμαι σιγουρος οτι κάπου στη γειτονιά σου εχει μαγαζί με ηλεκτρολογικά (πρίζες, καλώδια, διακόπτες, ασφάλειες, λάμπες, κλπ). Μπες, ζητα και αγόρασε το. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...