evoracing Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα... Έχω το Samsung S7562 και πάω να εγκαταστήσω το tabletmetrics και μου λέει "Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ανάλυση του πακέτου" σε όποια έκδοση και αν έχω κατεβάσει. Υπάρχει λύση?
Ultron Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Να φανταστω το κατεβασες απο την εφαρμογη του Xposed που λεει "κατέβασμα"; Ή απο καπου αλλου; Αν το κατεβασες απο καπου αλλου δοκιμασε απο το μενου του Xposed
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δεν το βρίσκει καν :/ απο αλλο φορουμ βρηκα αυτο Μετά απο λιγο ψάξιμο διαπίστωσα οτι ειτε δεν ειναι συμβατό το αρχειο (apk ) με το τηλέφωνο μου ειτε είναι κατεστραμμένο.
evoracing Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 απο αλλο φορουμ βρηκα αυτο Μάλιστα.. Άρα προφανώς δεν είναι συμβατό. Εγώ πάντως το ήθελα για το spotify, ξέρετε κάποια άλλη μέθοδο? είδα δει κάτι αλλά δεν θυμάμαι τι και που.
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 τι εκδοση ανδροιδ εχεις? και για ποιο λογο δεν δουλευει το spotify?/
Ultron Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Όντως πλέον δεν υπαρχει στο "store" του Xposed app. Δοκιμασε να το κατεβασεις απο κάπου αλλου καθως το μηνυμα που σου βγαζει ουσιαστικα λεει πως το apk είναι corrupted. Εγω που το εβαλα μου παιζει κομπλε παντως. @Spect~ ο λογος που το θελει ειναι διοτι στα κινητα το "free" εχει μόνο Shuffle Play ενώ σε tablets μπορεις να βαλεις οποιο song θελεις, οποτε με αυτο το προγραμματακι ξεγελάμε το Spotify "λεγοντας του" οτι παίζει σε tablet.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Όντως πλέον δεν υπαρχει στο "store" του Xposed app. Δοκιμασε να το κατεβασεις απο κάπου αλλου καθως το μηνυμα που σου βγαζει ουσιαστικα λεει πως το apk είναι corrupted. Εγω που το εβαλα μου παιζει κομπλε παντως. @Spect~ ο λογος που το θελει ειναι διοτι στα κινητα το "free" εχει μόνο Shuffle Play ενώ σε tablets μπορεις να βαλεις οποιο song θελεις, οποτε με αυτο το προγραμματακι ξεγελάμε το Spotify "λεγοντας του" οτι παίζει σε tablet. αν και το λυσαμε το προβλημα με ενα moded apk ρωτησα τι δεν κανει το spotify να δουλευει οχι γιατι το θελει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα