Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα απο την ενημέρωση και την άμυνα, χρειάζεται ΕΠΙΘΕΣΗ.

Συλλογική Αγωγή για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας... απέναντι σε ΗΠΑ, Ci4 και λοιπούς νταβατζήδες.

Αν όχι απο τις κυβερνήσεις, τότε απο ανάλογα κινήματα και συλλογικότητες σε κάθε Χώρα που σέβεται τον εαυτό της..

Δημοσ.

axaxaxaxaxax σιγα ρε μεγαλε ηρεμησε δν εχουμε ουτε χουντα ουτε σκλαβια...τι πανανθρωπινα δικαωματα κτλπ μας σφυριζεις?δεν μας σκοτωνουν κιολας.απλως παρακολουθουν εκει που πρεπει οταν πρεπει

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Βενιαμίν Φραγκλίνος, 1706-1790, Αμερικανός πολιτικός & συγγραφέας

η μαμα και ο μπαμπας σου ειπανε οτι απλως παρακολουθουν εκει που πρεπει οταν πρεπει? ο σνουντεν μπρικια κολάει τοσο καιρό?

ποιος ελεγχει αυτους που παρακολουθούν εσένα?

• Like 1
Δημοσ.

Πάνω από όλα βρε παιδιά, με ενοχλεί που το σύστημα έχει καταφέρει να πείσει ορισμένους ανθρώπους πώς ότι κάνει το κάνει για το καλό τους....

Δηλαδή αυτό το πράμα να παραδίνεις οικειοθελώς την ελευθερία σου επειδή ο άλλος ξέρει καλύτερα να την διαχειριστεί από εσένα τον ίδιο, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Δημοσ.

Προς όλους τους χρήστες (εκτός από του IronBacteria που παραθέτω, ήδη είναι κι άλλοι που σκέφτονται έτσι εδώ μέσα) θέλω να πω πως είναι τραγικό να σκέφτεστε έτσι. Άκου δεν έχω τίποτα να κρύψω! Καμία έγνοια για προσωπικά δεδομένα, προσωπική ζωή ρε αδερφέ;

Και φαντάσου λέω ότι εσύ δεν έχεις τίποτα να κρύψεις, όπως αυτός που υποτίθεται σκότωσε τον Κένεντυ. Και λένε οι μυστικές υπηρεσίες που τον έφαγαν, απλά θέλουμε κάποιον που να τρώει μακαρόνια κάθε Σάββατο, να μην  είναι πολύ κοινωνικός, ο πρώην συγκάτοικος του 5ου του ξάδερφου να είχε κάποτε βρεθεί στο ίδιο λεφωφορείο με έναν μαφιόφο, και να είχε κάποτε ταξιδέψει στη Σοβιετική Ένωση.

Ήθελαν κάποιον να ταιριάζει στο προφίλ που έφτιαξαν για το απόλυτο θύμα να του φορτώσουν το φόνο και να φανεί οκ κομμουνιστής-τρελός-μαφιόζος ήταν και τον έφαγαν. Και τσουπ εσύ που απλά πήγες Ρωσία (...και τα υπόλοιπα τυχαία που ανέφερα) βρίσκεσαι φυλακή και μετά δολοφονημένος.

Κι εν τέλει όλα αυτά μπορεί να σας ακούγονται περίεργα (αν και δεν είναι, σκεφτείτε πως πάντα ψάχνουν κάποιον που να ταιριάξουν σε ένα προφίλ) μία ερώτηση απλά να κάνω σε χρήστες που σκέφτονται έτσι (...αν είναι δυνατόν):

Δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, όπως ισχυρίζεστε και δε σας πειράζει να σας παρακολουθούν, κουρτίνα έχετε σπίτι σας;;

oh yeah εμενα θα κατασκοπευουν οι υπηρεσιεσ?nope...

Δημοσ.

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Βενιαμίν Φραγκλίνος, 1706-1790, Αμερικανός πολιτικός & συγγραφέας

η μαμα και ο μπαμπας σου ειπανε οτι απλως παρακολουθουν εκει που πρεπει οταν πρεπει? ο σνουντεν μπρικια κολάει τοσο καιρό?

ποιος ελεγχει αυτους που παρακολουθούν εσένα?

εγω εξηγηγσα φιλε μου γιατι δεν εχω προβλημα να με κατασκοπευουν,γιατι δεν ειμαι εγκληματιας.χεστηκα αν κατασκοπευουν τις συνομιλιες μου ακομη και την κοπελα μου γυναικα μου κτλπ.αυτο υποτιθεται βοηθαει να εξαλειψουμε την εγκληματικοτητα σαυτον τον ριμαδοκοσμο και ειμαι υπερ σε αυτο.

Δημοσ.

η δεν εχεις καταλαβει ,η δεν εχεις τη δυνατοτητα αυτη .

το οτι επισημα δεν εχουμε χουντα δε σημαινει οτι δινουμε συγκαταθεση να μας ακουνε καποιοι οι οποιοι εχουν αυτοχρηστει αρμοδιοι .

Και αυτοι οι καποιοι σαν πολλοι μαζευτηκαν .

Πλεον ουτε το fb δεν ειναι απαραιτητο ,σε παρακολοθουν κατευθειαν απο το σκληρο σου και απο τον πυργο του παροχου της κινητης .

Το οτι δεν εχω κατι να κρυψω δε σημαινει οτι ειμαι προβατο ,η υπηρετης καποιων και μπορουν να ακουνε και να ξερουν τα παντα για μενα .

Δε γουσταρω να ξερουν τι καπνοι φουμαρω ,ποια εχω γκομενα ,σε ποια site μπαινω ,ποιοι ειναι οι φιλοι μου και η οικογενεια μου.

Εσυ μπορεις να δωσεις ενα χαρτακι που να λεει πως δινεις συγκαταθεση να στα βλεπουν ολα .

Διαφορετικα ειναι παρανομοι .

Και οπως περιμενεις αν πιασουν αυτον που εκλεψε το σπιτι της μανας σου η σου εσπασε το αμαξι να καταδικαστει ,ετσι επρεπε να διεκδικεις το δικαιωμα αποδοσης δικαιοσυνης και για ολες της μυστικες υπηρεσιες που κανουν πραγματα που ουτε οι συνομοσιολογοι δε φανταζοντουσαν.

καποτε πρεπει να μαθουμε οτι το εθελουσιο σκυψιμο και τουρλωμα δεν ειναι παντα μονη επιλογη .

εν μερει εχεις δικιο,ουτε εγω θελω να ξερουν το ονομα μου,τη μαπα μου και ειδικα την οικογενεια μου.αλλα για χαρη της παταξης της εγκληματικοτητας θα κανω ενα βημα πισω και θα θυσιασω λιγο απο την ιδιοτητα μου.μιλαω ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΩΜΙΛΙΕΣ και οχι σερφαρισμα στο διαδικτυο.εκει και εγω δεν θελω να με ελεγχουν.εκει ειμαι μαζι σας

Δημοσ.

Πως θα ενοιωθες αμα την ωρα που κανεις τηλεφωνικο σεξ με καποια εχουν μαζευτει σε ενα δωματιο 10 τυπαδες και λενε "ολεε!! αξιος αξιος!! χαχαχαχα!! τον μα*&κα!! χαχα! πως τον λενε!! α να το φεισμπουκ του!" ?

Γιατι κατι τετοιο θα γινεται. Πισω απο τους μηχανισμους βρισκονται ανθρωποι, οχι ανεκφραστα ανδροειδη. Ανθρωποι που γελανε, κλαινε, θυμωνουν, εκδικουνται, ειναι ανωμαλοι, κανουν καλο, κανουν κακο....

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ γελασα για κανα μισαωρο μολις το ειδα(δεν το λεω ειρωνικα).δεν νομιζω οι υπηρεσιες η ακομη και οι διαφημιστικες να ερθουν εξω απο το σπιτιμ την ωρα που πηδαω και να με χειροκροταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...