bazinga13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ενταξει εχει δικιο το παιδι,αμα δεν εχεις ιδεα απο Photoshop και το πιο απλο πραγμα του κοσμου να θες να κανεις δεν θα μπορεσεις.Θα πρεπει να ψαχνεις μεσα σε δεκαδες κουμπια τι κανει το ενα και τι κανει το αλλο,με μενου και υπομενου η θα πρεπει να κατσεις να δεις βιντεακια αρκετα και να προσπαθεις να κανεις το ιδιο.Ε για μια μικρη δουλεια που το θελει να κατσει να βγαλει τα ματια του ο ανθρωπος δεν λεει.Για καποιον που ξερει δεν πρεπει να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αυτο που ζηταει,αν καποιος γνωριζει ε ας του δωσει ενα χερακι.
SouLSLayeR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Άντε, είμαι στις καλές μου. 2spooky 19
akuma3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Άντε, είμαι στις καλές μου. 2spooky soulslayer ωραίο γελάσαμε ηπα και πριν οποιος έχει όρεξη για ειρωνεία ας μην ασχοληθεί 1 βοήθεια ζήτησα αν είναι να το κάνουμε ανάθεμα το αφήνουμε και δεν "μαρεσι" η ειρωνεία αν είσαι εσύ καλός στο photoshop εγώ είμαι σε αλλα θα σου άρεσε εσένα να σε ειρωνευτώ στο δικό μου επάγγελμα?αν ζητούσες βοήθεια η στις δικες μου γνώσης?
SouLSLayeR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 soulslayer ωραίο γελάσαμε ηπα και πριν οποιος έχει όρεξη για ειρωνεία ας μην ασχοληθεί 1 βοήθεια ζήτησα αν είναι να το κάνουμε ανάθεμα το αφήνουμε και δεν "μαρεσι" η ειρωνεία αν είσαι εσύ καλός στο photoshop εγώ είμαι σε αλλα θα σου άρεσε εσένα να σε ειρωνευτώ στο δικό μου επάγγελμα?αν ζητούσες βοήθεια η στις δικες μου γνώσης? Είμαι καλός στο photoshop? Αυτό θα ήταν προσβολή για όσους είναι καλοί στο photoshop. Δεν ξέρω αν είμαι περήφανος, χαζός, ή απλά νέος, αλλά πριν ζητήσω βοήθεια πρώτα θα αφιερώσω κάποιο χρόνο να δω αν αξίζει να υποχρεωθώ σε όποιον ρωτήσω. Πρώτα πρώτα για να δω πόση δουλειά θέλει, κατά πόσο είναι εφικτό και επίσης ποιος ξέρει, ίσως βρω καινούριο χόμπι. Αν τελικά σου ζήταγα βοήθεια, δεν θα το έκανα με τον αστείο τρόπο που το έκανες εσύ και θα προσπαθούσα τουλάχιστον να σου κάνω τη ζωή εύκολη. Μέσα στην πλάκα κάποιοι σου απάντησαν. Αλλά εσύ τίποτα. ..ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν αξίζε να γράψω το σεντόνι σε τρολλοθρέντ
akuma3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 ξέρεις νεαρέ μου γιατί για να μιλάς και να φέρεσαι έτσι μάλλον κάτω τον 30 είσαι εγώ έχω μάθει να σέβομαι και μιλάω πολύ ωραία εσύ πάλι ειρωνεία οποτε αστο δεν έχω όρεξη για τσακωμό μια εξυπηρέτηση ζήτησα δεν ζήτησα δανεικά από κανέναν οποτε μην το κάνουμε θέμα ξαναλέω
Alithinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 επειδή χρειάζομαι κάτι απλό να γίνει στο photoshop που το ζήτησε η κοπέλα μου αλλα δεν έχω ιδέα από αυτά αν κάποιος είναι καλός με το photoshop ας μου στείλει είναι κάτι το απλό θέμα 2 λεπτών Καταρχάς έχεις βάλει το θέμα σε χώρο για προγραμματισμό, ενώ ψάχνεις γραφίστα. Το ένα είναι επιστήμη τεχνολογικής κατεύθυνσης, και το άλλο εικαστική τέχνη. Σαν να ζητάς από κτηνίατρο να σου βάψει το σπιτι ένα πράμα. 1
migf1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ορίστε φίλε μου... 5 λεπτά υπόθεση με οποιοδήποτε πρόγραμμα επιτρέπει ξάκρισμα και layers. Για πιο αληθοφανές αποτέλεσμα θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε γραφίστα ( btw, οι 2 εικόνες που έδωσες για πηγή είναι άθλιες σε ότι αφορά την ποιότητα... χώρια ότι η μια είναι έγχρωμη κι η άλλη ασπρόμαυρη).
παπι Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ξέρεις νεαρέ μου γιατί για να μιλάς και να φέρεσαι έτσι μάλλον κάτω τον 30 είσαι εγώ έχω μάθει να σέβομαι και μιλάω πολύ ωραία εσύ πάλι ειρωνεία οποτε αστο δεν έχω όρεξη για τσακωμό μια εξυπηρέτηση ζήτησα δεν ζήτησα δανεικά από κανέναν οποτε μην το κάνουμε θέμα ξαναλέω 30 ε; 4
slipknot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάλι δε θα αναφερθώ στις τεχνικές λεπτομέρειες του φωτομοντάζ, ούτε στο κατά πόσο αποτελεί ζήτημα αν ο χρήστης που άνοιξε το νήμα ψάχνει για εξυπηρέτηση καθώς δε γνωρίζει να χρησιμοποιεί λογισμικό ψηφιακής επεξεργασίας εικόνων -για την ιστορία δε νομίζω πως αποτελεί πρόβλημα. Προσωπικά με προβληματίζει το concept της εικόνας. Η κοπέλα είναι πολύ ελαφριά ντυμένη για να ποζάρει μέσα στο χιόνι και το τακούνι δεν αποτελεί κατάλληλο είδος υποδήματος για να προχωράει πάνω σε αυτά τα πλακάκια. Σε συνδυασμό με την έπαυλη και τους -υπερβολικά μεγάλους- θάμνους που μπορούν ακούσια να προκαλέσουν... συνειρμούς, το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αισθητικά ικανοποιητικό. Θα πρότεινα αλλαγή concept, θα μπορούσατε για παράδειγμα ως φόντο να χρησιμοποιήσετε μια πασαρέλα ή ντισκοτέκ. 2
arc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ θα του πρότεινα αλλαγή κοπέλας. Από αυτά που βλέπω και ζητάει συν το στυλ που βγάζει φωτογραφίες ... εγω θα την άλλαζα.
Ntinaras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ θα του πρότεινα αλλαγή κοπέλας. Από αυτά που βλέπω και ζητάει συν το στυλ που βγάζει φωτογραφίες ... εγω θα την άλλαζα. κι εγω θα βρισκα μια που να χει βυζγια.
deesnider Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ θα του πρότεινα αλλαγή κοπέλας. Από αυτά που βλέπω και ζητάει συν το στυλ που βγάζει φωτογραφίες ... εγω θα την άλλαζα. κι εγω θα βρισκα μια που να χει βυζγια. Γελάω ρε κάφροι και, όχι τίποτα άλλο, αλλά νιώθω και ενοχές που γελάω...
javavall Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 κι εγω θα βρισκα μια που να χει βυζγια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα