Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή χρειάζομαι κάτι απλό να γίνει στο photoshop που το ζήτησε η κοπέλα μου αλλα δεν έχω ιδέα από αυτά αν κάποιος είναι καλός με το photoshop ας μου στείλει είναι κάτι το απλό θέμα 2 λεπτών

Δημοσ.

Ποια ειναι η «αλέι» ; Μήπως εννοείς «άλλη» ;

Πόσο αληθινή να φαίνεται οταν η μια είναι έγχρωμη και η άλλη ασπρομαυρη; Επισης υποθέτω οτι απο τη φωτογραφία με την κοπέλλα, θες να αφαιρέσεις το background (καρέκλα, κουβέρτες, κλπ) ;

Δημοσ.

κάποιος που μπορεί να κάνει αυτό που ζήτησα ρε παιδιά?ηπα δεν έχω ιδέα οποτε και video να δω δεν πρόκειται να βγάλω άκρη

Δημοσ.

1 οποιος έχει όρεξη για ειρωνεία ας πάει αλλου ok aztec 2 το είδα το video αλλα δεν βγάζω άκρη "γιαφτο" και το λέω οποιος μπορεί και θέλει να με βοηθήσει ας στήλη thanks

Δημοσ.

Και αυτός που εχει δώσει 1000 ευρω, γιατί να το κάνει τζάμπα ; (και δεν ειναι 2 λεπτά δουλεια)

Επισης μπορεί να χρησιμοποιήσει το trial του Photoshop, μια χαρά κάνει.

Τέλος υπάρχουν άρκετά αλλα δωρεάν προγράμματα που για τέτοιες απλές δουλειές ειναι υπερ-αρκετά, π.χ. painet.net ,gimp, κλπ κλπ

Η όλη φάση μου θυμίζει κάτι περιεργο για fb, στυλ «δειτε που πήγαμε». Βεβαια το παιδί είναι ειλικρινές και λεει, «δεν ξέρω βάλτε ενα χεράκι» οπότε ειναι απόφαση κάποιου πόσο και αν θέλει να βοηθήσει. 

Δημοσ.

δεν είναι αναγκαίο να είναι με photoshop απλά αυτό ήξερα ότι κάνει τέτοια δεν έχω ιδέα από αυτά το ηπα και πριν οποιο πρόγραμμα γίνετε και οποιος θέλει και μπορεί ας το κάνει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...