KAGERO Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα ! πριν λιγο καιρο πηρα μια φθηνη αεροψυξη που μου προτεινατε για να μπορω να κανω ενα μικρο oc ωστε να το δοκιμασω ! που μπορω να δω πως να το ξεκινησω και πως το λειτουργο ! προγραμματα τα παντα ολα, γενικα δεν εχω καμια γνωση πανω στο θεμα ! το συστημα μου amd fx8350 asus m5a99x evo r2.0 και thermalright true spirit 120m ειναι ασφαλες ενα oc ? νομιζω υπαρχει το αυτοματο και το manual εγω πιο να κανω ? κατι ακομα ! πως μπορω να τσεκαρω θερμοκρασιες ενω ειμαι μεσα σε ενα game ! δλδ να μου εμφανιζει καπου θερμοκρασιες χωρις να χρειαζετε να βγαινω και να ανοιγο το προγραμμα ... υπαρχει καποιο τεστ που μπορω να κανω για τις θερμοκρασιες ? ευχαριστω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 στο αποκάτω θέμα απ το δικό σου, έχεις όσες απαντήσεις χρειάζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAGERO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 στο αποκάτω θέμα απ το δικό σου, έχεις όσες απαντήσεις χρειάζεσαι. link ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/560355-overclock-%CF%83%CE%B5-fx-8350-%CE%BC%CE%B5-asus-sabertooth-r20-%CE%AE-r1-%CF%83%CF%84%CE%B1-47-50-ghz/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα