cissepait Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σε ολους.εχω ενα προβλημα σχετικα με την θερμοκρασια της καρτας γραφικων μου.μου αναβει σε τακτα χρονικα διαστηματα over temp με αποτελεσμα να κολλαει το pc..για την ακριβεια δεν γινεται σε συγκεκριμενο χρονο (πχ 5-6 λεπτα) αλλα οποτε αυτη θελει.το καταλαβαινω αφου αναγκαζομαι να κανω reset και τοτε μου αναβει το λαμπακι over temp.ετσι κανω reset ολο το pc βγαζοντας την μπαταρια..ενω εχει κατσει κανα δεκαλεπτο χωρις μπαταρια την ξαναβαζω..δουλευει το pc αλλα ορισμενες φορες παλι κολλαει..το τροφοδοτικο μου ειναι 850 watt και εχω τα WIN 8.1 64bit.εχω σκεφτει να αγορασω καινουργια καρτα και εχω βρει την ASUS RADEON R9 270X 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL.η χρηση που κανω ειναι σχετικα καλη.δηλ παιζω παιχνιδια με απαιτησεις..αν μπορειτε σας παρακαλω βοηθηστε με.... ευχαριστω...
nikos903 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Γιατί απλά δεν της αλλάζεις πάστα να στρώσει; Την ψήκτρα την έχεις καθαρίσει; Το fan γυρίζει; Τι θερμοκρασίες έχει σε ηρεμία; Δες με το hwmonitor.
cissepait Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Γιατί απλά δεν της αλλάζεις πάστα να στρώσει; Την ψήκτρα την έχεις καθαρίσει; Το fan γυρίζει; Τι θερμοκρασίες έχει σε ηρεμία; Δες με το hwmonitor. και παστα εχω αλλαξει και την ψυκτρα εχω καθαρισει..το fan τεμπελιαζε αλλα εχω ανεβασει τις στροφες ομως τιποτα.παλι τα ιδια..τωρα με 80% στροφες εχει 40 βαθμους(σε ηρεμια)..αλλα και παιχνιδι να παιξω το πολυ να παει 45...
nikos903 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Για τρέξε ένα furmark και βλέπε το να δεις πόσο θα ανέβει και αν κλείσει πες μας σε ποια θερμοκρασία. Ποιο ακριβώς τροφοδοτικό έχεις; Σε ένα παιχνίδι στο κάνει ή σε όλα; Drivers στο σύστημα έχεις τους τελευταίους ε;
TRILOBYTER Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 μηπως δεν εχει thermal pads και ζεσταινεται κανενα chip?
cissepait Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Για τρέξε ένα furmark και βλέπε το να δεις πόσο θα ανέβει και αν κλείσει πες μας σε ποια θερμοκρασία. Ποιο ακριβώς τροφοδοτικό έχεις; Σε ένα παιχνίδι στο κάνει ή σε όλα; Drivers στο σύστημα έχεις τους τελευταίους ε; ετρεξα το furmark και δεν μου εκλεισε το pc.μου εφτασε max 73 βαθμους με 97%στροφες στο cooler..(δεν το εχω πλεον στο auto γιατι μου ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες πχ σε ηρεμια φτανει σχεδον 62 βαθμους).το τροφοδοτικο μου ειναι hiper 880 w.οταν μου το κανει μου το κανει σε ολα τα παιχνιδια..τωρα drivers εχω βαλει μεχρι και τους τελευταιους που υποστηριζει η καρτα μου..
nikos903 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 PSU μια χαρά. Θερμοκρασίες οκ, Drivers δοκίμασε άμα μπορείς λίγο παλιότερους μπας και (αλλά δεν νομίζω, hw πρέπει να είναι το θέμα). Ο ήχος συνεχίζει να παίζει όταν κλείνει η οθόνη ε; Δηλαδή απλά η κάρτα κλείνει.... ? Έτσι όπως το βλέπω μόνο όπως λέει και ο τριλομπίτερ αν κάποιο άλλο τσιπάκι (όχι απαραίτητα πυρήνας - μνήμη) ζεσταίνεται και η κάρτα κλείνει για να μην κάνει ζημιά... Αν έχεις pads άνοιξε την κάρτα να βάλεις σε όποια τσιπάκια μπορείς.
cissepait Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 PSU μια χαρά. Θερμοκρασίες οκ, Drivers δοκίμασε άμα μπορείς λίγο παλιότερους μπας και (αλλά δεν νομίζω, hw πρέπει να είναι το θέμα). Ο ήχος συνεχίζει να παίζει όταν κλείνει η οθόνη ε; Δηλαδή απλά η κάρτα κλείνει.... ? Έτσι όπως το βλέπω μόνο όπως λέει και ο τριλομπίτερ αν κάποιο άλλο τσιπάκι (όχι απαραίτητα πυρήνας - μνήμη) ζεσταίνεται και η κάρτα κλείνει για να μην κάνει ζημιά... Αν έχεις pads άνοιξε την κάρτα να βάλεις σε όποια τσιπάκια μπορείς. νικο οταν μου κολλαει,κολλαει ολο το pc.δεν κανει τπτ..ορισμενες φορες κολλαει για 10 δευτ.(σπανια βεβαια) και μετα επανερχεται..τωρα με τα pads δεν το εχω το θεμα..μπορεις να με βοηθησεις.αν ειναι οπως λεει και ο trilobyter με αλλο τσιπ,τι κανω σε αυτην την περιπτωση??
nikos903 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Πρέπει να βγάλεις την ψήκτρα τελείως, μετά δες τα pad να μην έχουν σπάσει κάπου, και αν σου δίνει την δυνατότητα η ψήκτρα βάλε pad και σε άλλα τσιπάκια. Πρέπει να έχεις πάστα όμως πρίν το κάνεις αυτό για να βάλεις στον πυρήνα μιας και την ανοίγεις και κάμποσο παχύ thermal pad, όταν την κάνεις βίδες ανέβασε εικόνα απο την ψήκτρα σου και απο το pcb της κάρτας να δούμε που μπορεί να ζεσταίνεται/δεν έχει pad και ταυτόχρονα να μπορεί να μπει. Τώρα που το έψαξα μια βέβαια το έχουν πάθει πολλοί αυτό με το overheating άρα μπορεί να είναι και θέμα της κάρτας αλλά αν έχεις πάστα και pad δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις τα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα