Προς το περιεχόμενο

BlackBerry Z3

mao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αξιζει η αγορα στα 209 απο eshop  το βρηκα ,γνωμες  ? ( Η ΝΑ ΠΑΡΩ IPHONE 5 MTX)

Σε αυτά τα χρήματα παίζει το Moto G 2nd gen που είναι καλύτερο τηλ. Το iphone δεν είναι πολύ ακριβότερο;

Δημοσ.

Unpopular opinion:

Βρηκα ενα μεταχειρισμενο q10, και το πηρα για δευτερο..Το κανονικο μου τηλεφωνο, ειναι το iPhone 6..Μου κανει εντυπωση που το λεω, αλλα εδω και 2 βδομαδες περιπου, δεν εχω σκεφτει καν να χρησιμοποιησω το 6ρι...

Το Blackberry 10, ειναι ενα φοβερο λογισμικο, με καθολου κολληματα και εξαιρετικα γρηγορο..Οτι εφαρμογες δεν βρισκεις απο το Blackberry App World ( οπου ομολογουμενως ειναι αρκετα φτωχο ), μπορεις να τις περασεις μεσω του Amazon App store, οπου ερχεται προεγκατεστημενο με την 10.3

Απο κρασαρισματα, δεν εχω κανενα εως τωρα, και γενικα οι εφαρμογες "πετανε"..Οι native τουλαχιστον..Τα μονα κολληματα που εχω αντιμετωπισει, ειναι οταν εχω κατεβασει απο το Αpp Store της Αmazon, παιχνιδια τυπου Doodle Jump, οπου στο Q10 κολλανε αρκετα.

Γενικα υπαρχει μια προκαταληψη για τα Blackberry καθως οι legacy συσκευες, δεν ηταν για ολο τον κοσμο..Το Blackberry 10 ομως, ειναι αρκετα consumer friendly, και με εχει εντυπωσιασει πολυ.Γνωμη μου ειναι, αμα δεν εισαι ανθρωπος που κατεβαζει χιλιαδες εφαρμογες, αλλα θελει τα βασικα, θα την καταβρεις..

Δημοσ.

Πάρε το Ζ10 ή Ζ30 αντί για το Ζ3.

+1

Οποίος δεν έχει δουλέψει το ΒΒ 10 OS απλά δεν ξέρει ποσό πίσω είναι όλοι οι υπόλοιποι. Τα hardware specs δεν λένε απολύτως τίποτα στην συνολική εικόνα ενός smartphone.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάρε το Ζ10 ή Ζ30 αντί για το Ζ3.

αν δεν μπορει καπιος να παρει ενα απο αυτα που προτηνες , το ζ3 δεν αξηζει ? κολαει ? για πες αν μπορεις γιατι ενδιαφερομε για bb και το z3  μπορω να το παρω στα 180 ευρω περηπου +μεταφορηκα ... το z10 ειναι με μηκρη οθονη και το z30  ανεβενει +100 ευρω

Δημοσ.

αν δεν μπορει καπιος να παρει ενα απο αυτα που προτηνες , το ζ3 δεν αξηζει ? κολαει ? για πες αν μπορεις γιατι ενδιαφερομε για bb και το z3  μπορω να το παρω στα 180 ευρω περηπου +μεταφορηκα ... το z10 ειναι με μηκρη οθονη και το z30  ανεβενει +100 ευρω

Όχι δεν κολλάει (για κανέναν λόγο) απλώς τα Ζ10/Ζ30 έχουν καλύτερο hardware και το Ζ3 θεωρείται mid range κινητό. Μπορείς να βρεις το Ζ10 από 120eu (μεταχειρισμένο), έχει βέβαια μικρότερη οθόνη.. Άμα βρεις κανένα Ζ30 στα 200-230eu θα σου έλεγα να το τσιμπήσεις!

Δημοσ.

Όχι δεν κολλάει (για κανέναν λόγο) απλώς τα Ζ10/Ζ30 έχουν καλύτερο hardware και το Ζ3 θεωρείται mid range κινητό. Μπορείς να βρεις το Ζ10 από 120eu (μεταχειρισμένο), έχει βέβαια μικρότερη οθόνη.. Άμα βρεις κανένα Ζ30 στα 200-230eu θα σου έλεγα να το τσιμπήσεις!

τα λευτα ειναι πολα 200 για το z30  οταν εχει κενουριο 280 και παντα μεταχηρησμενο που δεν ξερεις τι θα σου βγει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...