bas13bou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 εχω και τρεχει το aida64 πανω απο 24 ωρες και η μεγιστη θερμοκρασια που εχω στον 4820k στα 4.8GHz ειναι 62 βαθμους. Απο θερμοκρασια ειμαι καλα να το αφησω και αλλο να τρεχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Άστο κάνα χρόνο. (ή δοκίμασε OCCT να δεις πραγματικά βασανιστήρια). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 prime95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Άστο κάνα χρόνο. (ή δοκίμασε OCCT να δεις πραγματικά βασανιστήρια). Λίγο είπες τι να κάνει ένας χρόνος... Άστο 2-3 φίλε μου και πάρε ένα άλλο να δουλέψεις, αυτό θα το πάρει η Intel έτσι όπως το πας...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα