Προς το περιεχόμενο

ερώτηση-"θέμα" με τηλεόραση

βασίλης33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σε όλλους και καλή σαρακοστή,

δέν γνωρίζω άν είναι ο κατάλληλος τομέας μιάς και δέν βρήκα κάτι για τηλεοράσεις. όμως μιάς και θα αναφερθώ στην κ΄΄αρτα γραφικών μου νομίζω είμαι οκ εδώ.

λοιπόν είμαι κάτοχος αυτής της τηλεόρασης εδώ και 2 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος http://secure.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-panasonic-l32e5e-32-smart-led-full-hd/prod2380016pp/;jsessionid=C56648AD9F1F11368C945FD1DF99938D.node1

το θέμα μου όμως είναι οτι ενώ σε όλα τα site αναγράφεται ο ρυθμός ανανέωσης στα 150Hz ή στα 100Hz στην πρσγμστικότητα όταν βάζω πχ νεριτ hd μου γράφει πάνω δεξιά η οθόνη 1080p/50Hz,

και ακόμη και όταν συνδέω τον υπολογιστή μου στην τηλεόραση μέσω hdmi απευθείας στην κάρτα γραφικών (hd6870) για παιχνίδια πάλι μου γράφει το ίδιο. γνωρίζει κανείς τί παίζει? ευχαριστώ έκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τί εννοείς με επεξεργαστή???? και τα 150 που λένε όλα τα site και τα ελληνικά αλλά και τα ξένα όπως και η επίσημη σελίδα της pansonic?

edit. όταν περνάω το hdmi στην τηλεόραση και βάζω το game modeσάν επιλογή μου γράφει 60Hz

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...