Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιν απο τους δυο αξιζει να παρω (τους θελω για για games οπως fc4, bf 4, advanced warfer) gpu εχω r9 270x 2gb sapphire MAZI ME επεξεργαστη θα παρω μητρικη και ψυκτρα budget 200-215 ευρω. για τον                                       AMD                                                                                                INTEL

Gigabyte GA-970A-DS3P ATX - AM3+   74 euro     /     62euro   MSI Socket 1150 H87M-P33 GLan Audio

Cpu Cooler Xigmatek Loki II         17euro                  /    21euro   Cpu Cooler LC-Power Cosmo Cool LC-CC-120 

AMD FX 6300 3.5 GHz Six Core     110euro                   /           122euro                  Intel Core i3 4150 3.5 GHz Dual Core

συνολο: 201ευρο                                                                       συνολο:205ευρο

ποιο απο τα δυο μου προτεινετε?

εχετε καποια αλλη προταση? αν ναι μενω θεσ/νικη για αυτο τα πραγματα τα θελω απο εκει

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Με αυτά τα λεφτά, μεταχειρισμένο i5 2500, μια μητρική h77, μια ψύκτρα γύρω στο 25αρι και είσαι άρχοντας με δυνατότερο επεξεργαστή από τους παραπάνω και σαφώς με τα ίδια και ίσως λιγότερα χρήματα  ;)

Δημοσ.

Αγγελίες του insomnia για επεξεργαστές ;). Επιλέγεις πωλητή με αρκετές και καλές αξιολογήσεις, επικοινωνείς μαζί του και έπειτα βλέπεις. Για μητρική, είτε παίρνεις μια καινούρια που για εμένα είναι η καλύτερη επιλογή, είτε παίρνεις σετάκι μεταχειρισμένο i5 2500 και μητρική b75-h77 στα 150 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...