Προς το περιεχόμενο

CHUWI Vi8 η τι αλλο????

killmelater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι εχετε να πειτε γι αυτο το ταμπλετακι??

CHUWI VI8 Dual OS Windows 8.1 + Android4.4 Tablet PC 8 inch Z3735F 1.83GHz Quad Core IPS Capacitive Touch Screen 2GB/32GB-Black

http://greece.pandawill.com/chuwi-vi8-tablet-pc-quad-core-intel-z3735f-dual-boot-ips-hd-80-2gb-32gb-black-p98131.html

Το βρισκω απο pandawill 120$ σε γενικες γραμμες μου φενετε καλο λιγο η camera με χαλαει αλλα ενταξει, dualboot os 2ram quad intel 8΄ ips 1280x800

Υπαρχει κατοχος να μας συμβουλεψει? για αυτο η για παρομοια εμπειρια? κατα προτιμηση android

και σχετικα οικονομικο 100$-150$

thank you..!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Το ψαχνω καμποσο καιρο ειναι οτι πιο φτηνο μπορει να παρεις ειδικα στo alie ερχεται κατω απο 100 ευρω

Αλιως το teclast x80h το οποιο μου φαινεται κατωτερη η οθονη σαν ζωντανια χρωματων. Ειναι ομως  πολυ πιο διαδεδομενο και φαινεται να το υποστηριζει και η εταιρια του, εχει αλουμινενια πλατη και δυο ηχεια το vi8 εχει ενα. Σε ενα ανοιγμα και των δυο η πλακετα και τα υλικα φαινονται πολυ πιο ποιοτικα στο teclast και η μπαταρια ειναι 4400 πραγματικα. Ειμαι σε διλημα και εγω σε αυτα τα δυο υπαρχει και το onda  v820w και τα τρια ειναι παρομοια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...