killmelater Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Τι εχετε να πειτε γι αυτο το ταμπλετακι?? CHUWI VI8 Dual OS Windows 8.1 + Android4.4 Tablet PC 8 inch Z3735F 1.83GHz Quad Core IPS Capacitive Touch Screen 2GB/32GB-Black http://greece.pandawill.com/chuwi-vi8-tablet-pc-quad-core-intel-z3735f-dual-boot-ips-hd-80-2gb-32gb-black-p98131.html Το βρισκω απο pandawill 120$ σε γενικες γραμμες μου φενετε καλο λιγο η camera με χαλαει αλλα ενταξει, dualboot os 2ram quad intel 8΄ ips 1280x800 Υπαρχει κατοχος να μας συμβουλεψει? για αυτο η για παρομοια εμπειρια? κατα προτιμηση android και σχετικα οικονομικο 100$-150$ thank you..!
lakis84 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Το ψαχνω καμποσο καιρο ειναι οτι πιο φτηνο μπορει να παρεις ειδικα στo alie ερχεται κατω απο 100 ευρω Αλιως το teclast x80h το οποιο μου φαινεται κατωτερη η οθονη σαν ζωντανια χρωματων. Ειναι ομως πολυ πιο διαδεδομενο και φαινεται να το υποστηριζει και η εταιρια του, εχει αλουμινενια πλατη και δυο ηχεια το vi8 εχει ενα. Σε ενα ανοιγμα και των δυο η πλακετα και τα υλικα φαινονται πολυ πιο ποιοτικα στο teclast και η μπαταρια ειναι 4400 πραγματικα. Ειμαι σε διλημα και εγω σε αυτα τα δυο υπαρχει και το onda v820w και τα τρια ειναι παρομοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα