papajohnnnn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια! Οσοι εχετε καταφερει να πατε τον fx 8350 με την συγκεκριμενη μητρικη στα 4,7 εως 5 ghz,ας ποσταρει τις ρυθμισεις τις μητρικης του. Υδροψυξη εχω την raijintek triton. Οσοι μπορειτε και θελετε πραγματικα,γραψτε τις ρυθμισεις σας αν μπορειτε!!! Δεν πιεζω κανεναν,οσοι εχουν ελευθερο χρονο και δεν πιεζονται! Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 δεν υπάρχει στάνταρ ρύθμιση για τον καθένα,το κάθε κομμάτι κλοκάρει και συμπεριφέρεται διαφορετικά Δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρεις τις ρυθμίσεις απο έναν και να σου παίξουν απροβλημάτιστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δες αυτόν εδώ τον οδηγό, με έχει καλύψει απόλυτα: http://www.overclock.net/t/1348623/amd-bulldozer-and-piledriver-overclocking-guide-asus-motherboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα. Με την R2.0, τον 8320 μου. Με αυτά, είμαι στα 4.8 με Vmax=1.392. Τελευταία, απλά έβαλα το HPC on, μπας και δω αλλαγή στη συμπεριφορά. Αυτά, με μια Corsair H100i σε push/pull, σε κουτί με μέτρια κυκλοφορία αέρα. Από θερμοκρασίες, μέχρι να σφίξουν οι ζέστες άντε να πιάσω 60-62. Μετά, αναγκαστικά το ρίχνω στα 4.5 αφού λόγω μη a/c και προσανατολισμού του σπιτιού, το δωμάτιο ξεκινά από 30+ και γίνεται λίγο ζόρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Είναι το κομμάτι που θα σου πέσει πάντως.Η μητρική είναι τούμπανο σε ρυθμίσεις αλλα τι θα σου πέσει.Ψάξε και λίγο στο νετ πειραματίσου και θα καταλήξεις κάπου.Εχω ένα βιντεο σπίτι και θα το βάλω μόλις γυρίσω εκείνος κλοκάρει τον 8350 στα 5. Πέτρο να το δεις και συ γιατι θα πάει παραπάνω αν βάλεις εκείνες τις ρυθμίσεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ρυθμίσεις για 8350 αλλα μπορεί να γίνει και σε 8320 όπως και 8370 φυσικά Και άλλο βίντεο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!!! Ειμαι stable sta 4,8ghz αλλα οι ανεμιστηρες τις raijintek triton πρεπει να δουλευουνε στο τερμα πραγμα που δεν γινεται γιατι μου περνει τ'αυτια. Μπορειτε να μου προτεινεται 2 ανεμιστηρες που να δουλευουν στο τερμα χωρις να κανουν φασαρια? Φυσικα εννοειται να ειναι στις ιδιες ή και παραπανω στροφες απο την triton,αλλα τερμα silent. Επισης να πω οτι λογω κουτιου coolermaster storm trooper,δεν παρεχεται η δυνατοτητα puss & pull,οποτε θα την βγαλω με 2 καινουργιους μονο. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2015 από papajohnnnn 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Στα 5 δοκίμασες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα