MostlyEpic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Να πω απο την αρχη πως τα λεφτα δεν ειναι προβλημα γιατι θα το παρω μεσω επιδοτησης οποτε δεν με ενδιαφερει..και 300 και 330 να ειναι χαλαλι!Με ενδιαφερει η καμερα,η αναλυση της οθονης,να ειναι γρηγορο εκτος και εντος ιντερνετ,να μην τρωει κολληματα,να ειναι οσο γινεται ανθεκτικο,και αν γινεται multitasking οπως στο galaxy s4 ακομα καλυτερα..Δεν εχω την παραμικρη ιδεα οποτε δεν ειμαι ικανος να παρω καμια αποφαση..εδω ελπιζω να με βοηθησετε εσεις..μεχρι τωρα εχω καταληξει πως δεν θελω i phone απλα και μονο λογο της μικρης οθονης και πως το θεωρω πολλα λεφτα για το τιποτα..οποτε ακουω προτασεις! απλα να μου λετε και γιατι για να καταλαβω και εγω..μην αρχισετε να μου λετε απλα τι εχει ο καθενας σας
GianniSM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Άλλες τιμές των πάροχων άλλες του σκρουτζ που προτείνουμε κατά βάση εδώ. Θα βοηθούσες λοιπόν αν έλεγες ποια τηλ είναι σε αυτά λεφτά έτσι ώστε να σου πούμε την άποψη μας
Pseudonumo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Άλλες τιμές των πάροχων άλλες του σκρουτζ που προτείνουμε κατά βάση εδώ. Θα βοηθούσες λοιπόν αν έλεγες ποια τηλ είναι σε αυτά λεφτά έτσι ώστε να σου πούμε την άποψη μας Αυτό ακριβώς πήγαινα να απαντήσω παίζει να βρεις κινητο με 300 σκρουτζ και το ίδιο με 500 σε κάποια εταιρεία κινητής!
GianniSM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό ακριβώς πήγαινα να απαντήσω παίζει να βρεις κινητο με 300 σκρουτζ και το ίδιο με 500 σε κάποια εταιρεία κινητής! G3 Κύπρο στην ''καταπληκτική'' προσφορά των 540Ε. Το πήρα μαζί με τα μεταφορικά από σκρούτζ 352.
MostlyEpic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ναι το ξερω αυτο με τις τιμες αλλα μπορειτε να μου πειτε βαση τιμων σκρουτζ για την ωρα σκεφτομαι galaxy s4 lg nexus 4 kai lg g3 εσεις τι μου προτεινετε?
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Να πω απο την αρχη πως τα λεφτα δεν ειναι προβλημα γιατι θα το παρω μεσω επιδοτησης οποτε δεν με ενδιαφερει..και 300 και 330 να ειναι χαλαλι! Με ενδιαφερει η καμερα,η αναλυση της οθονης,να ειναι γρηγορο εκτος και εντος ιντερνετ,να μην τρωει κολληματα,να ειναι οσο γινεται ανθεκτικο,και αν γινεται multitasking οπως στο galaxy s4 ακομα καλυτερα.. Δεν εχω την παραμικρη ιδεα οποτε δεν ειμαι ικανος να παρω καμια αποφαση..εδω ελπιζω να με βοηθησετε εσεις.. μεχρι τωρα εχω καταληξει πως δεν θελω i phone απλα και μονο λογο της μικρης οθονης και πως το θεωρω πολλα λεφτα για το τιποτα.. οποτε ακουω προτασεις! απλα να μου λετε και γιατι για να καταλαβω και εγω..μην αρχισετε να μου λετε απλα τι εχει ο καθενας σας Εκτως οτι υπαρχουν τοσα θεματα για κινητα στα χρηματα σου ακριβως κατω απο το δικο σου θεμα υπαρχει ακριβως ιδιο http://www.insomnia.gr/topic/560098-a%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-300-400-%CE%B5/. Δηλαδη να υπαρχει και λιγο ενδιαφερον απο μεριας του ανθρωπου που ανοιγει το θεμα,δεν ειμαστε εδω καταστηματα Vodafone ή Wind να καθομαστε καθε φορα να λεμε τα ιδια και τα ιδια. 1
GianniSM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μεταξύ των 3 που είπες μα χωρίς συζήτηση το G3. Δεν υπάρχει καν δίλημμα και θα συμφωνήσουν μαζί μου ακόμα και οι haters του G3. Τα 2 πρώτα είναι προηγούμενης γενιάς τηλ,το πρώτο με σοβαρό λαγκ, το 2ο με χάλια μπαταρία και κάμερα. Πραγματικά δεν υπάρχει θέμα συζήτησηςEdit: Ακόμα και το G2 είναι καλύτερο από αυτά ενδεικτικά
MostlyEpic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μεταξύ των 3 που είπες μα χωρίς συζήτηση το G3. Δεν υπάρχει καν δίλημμα και θα συμφωνήσουν μαζί μου ακόμα και οι haters του G3. Τα 2 πρώτα είναι προηγούμενης γενιάς τηλ,το πρώτο με σοβαρό λαγκ, το 2ο με χάλια μπαταρία και κάμερα. Πραγματικά δεν υπάρχει θέμα συζήτησης Edit: Ακόμα και το G2 είναι καλύτερο από αυτά ενδεικτικά βασικα το μονο που με σκαλωνει οσο αναφορα το G3 ειναι πως παντου διαβασα για μικρη μπαταρια που φυσικα ειναι λογικο για την οθονη που προσφερει αλλα και παλι το σκεφτομαι..αυτο και πως καποιες φορες εχει καποιο lag στο κυριο menu..
GianniSM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 σωπα ρε τρελε..ξερουν οι αλλοι τις δικες μου προτιμησεις και το τι ψαχνω εγω απο το κινητο μου? Μην ασχολείσαι. Απλά φρόντισε να δώσεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς έτσι ώστε να περιορίσουν οι ινσομνιακς τις προτάσεις τους στα μέτρα σου.
MostlyEpic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 οχι ενταξει καταλαβα τι εννοει και εχει ενα δικιο απλα εγω εχω περισσοτερα παιχνιδια και τετοια δεν με ενδιαφερουν οποτε δεν νομιζω να εχω θεμα με την θερμοκρασια που εχω διαβασει.. και σε σχεση με Iphone 5 παλι G3 μου προτινεις?
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μην ασχολείσαι. Απλά φρόντισε να δώσεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς έτσι ώστε να περιορίσουν οι ινσομνιακς τις προτάσεις τους στα μέτρα σου. Το παραπανω που αναφερεις το ευτυχως το εβγαλε γιατι θα ετρωγε χοντρο κραξιμο. Μερικοι δεν εκτιμουν το οτι καθομαστε γενικα μερικα ατομα εδω στο Insomnia οχι μονο στα κινητα αλλα γενικα και βοηθαμε κοσμο απο το να πηγαινε σε ενα καταστημα και να του πλασαρε ο καθε ασχετος πωλητης οτι να ναι κινητο,και αντι να που ευχαριστω βγαζουν και γλωσσα κιολας λες και πληρωνομαστε Οσο αυτο που γραφεις για τις αναγκες γιατι τι σοι αναγκες μπορει να εχει καποιος απο ενα Smartphone δηλαδη, Να πω απο την αρχη πως τα λεφτα δεν ειναι προβλημα γιατι θα το παρω μεσω επιδοτησης οποτε δεν με ενδιαφερει..και 300 και 330 να ειναι χαλαλι! Με ενδιαφερει η καμερα,η αναλυση της οθονης,να ειναι γρηγορο εκτος και εντος ιντερνετ,να μην τρωει κολληματα,να ειναι οσο γινεται ανθεκτικο,και αν γινεται multitasking οπως στο galaxy s4 ακομα καλυτερα.. Δεν εχω την παραμικρη ιδεα οποτε δεν ειμαι ικανος να παρω καμια αποφαση..εδω ελπιζω να με βοηθησετε εσεις.. μεχρι τωρα εχω καταληξει πως δεν θελω i phone απλα και μονο λογο της μικρης οθονης και πως το θεωρω πολλα λεφτα για το τιποτα.. οποτε ακουω προτασεις! απλα να μου λετε και γιατι για να καταλαβω και εγω..μην αρχισετε να μου λετε απλα τι εχει ο καθενας σας Αυτες ειναι οι ιδιαιτερες αναγκες που εχεις σε σχεση με τα αλλα παρομοια θεματα???? Μαλιστα.... Τεσπα απο μενα προσωπικα το Z2 θα ελεγα στα χρηματα του G3 που εχει και καλη αυτονομια μπαταριας και πολυ καλα Specs για τα χρηματα του και γενικα ειναι σχεδον το ιδιο με το ακριβοτερο Z3. οχι ενταξει καταλαβα τι εννοει και εχει ενα δικιο απλα εγω εχω περισσοτερα παιχνιδια και τετοια δεν με ενδιαφερουν οποτε δεν νομιζω να εχω θεμα με την θερμοκρασια που εχω διαβασει.. και σε σχεση με Iphone 5 παλι G3 μου προτινεις? To Iphone 5 δεν βγαινει πια στην αγορα. Επισης δεν γινεται να γινει συγκριση μεταξυ των δυο κινητων,και απο πλευρας οθονης και απο πλευρας μπαταριας και απο πλευρας Specs(για τα δεδομενα των Iphone παντα).
MostlyEpic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 βασικα το εβγαλα καταλαθως να περιμενε σωπα ρε τρελε..ξερουν οι αλλοι τις δικες μου προτιμησεις και το τι ψαχνω εγω απο το κινητο μου? σε υπερ ευχαριστω για την βοη8εια σου και που μου απαντησες σε ολα τα ερωτηματα μου αλλα ειναι forum..οποιος θελει ανεβαζει οτι θελει και σαφως οποιος θελει επιλεγει μονος του σε ποιο thread θελει να απαντησει εγω σεβομαι τον κοπο σου και για αυτο σε ευχαριστω αλλα δεν σου φταιω εγω που δν εχεις καλη μερα
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 βασικα το εβγαλα καταλαθως να περιμενε σωπα ρε τρελε..ξερουν οι αλλοι τις δικες μου προτιμησεις και το τι ψαχνω εγω απο το κινητο μου? σε υπερ ευχαριστω για την βοη8εια σου και που μου απαντησες σε ολα τα ερωτηματα μου αλλα ειναι forum..οποιος θελει ανεβαζει οτι θελει και σαφως οποιος θελει επιλεγει μονος του σε ποιο thread θελει να απαντησει εγω σεβομαι τον κοπο σου και για αυτο σε ευχαριστω αλλα δεν σου φταιω εγω που δν εχεις καλη μερα Βασικα μια χαρα μερα ειχα απλα οταν βλεπω την τελευταια εβδομαδα να ανοιγουν συνεχεια ιδια θεματα γιατι ο αλλος βαριεται να κοιταξει 2 θεματα πιο κατω ιδιο θεμα με το δικο του απλα λογικο ειναι να αντιδρασω οπως αντεδρασα.Και αυτο δεν παει για το δικο σου θεμα που απλα ετυχε αλλα και σε αλλα θεματα οπως καρτες γραφικων,νεους υπολογιστες κλπ. Και για κινητα που γραφεις και εσυ και ολοι στο Insomnia γιατι και εγω ιδια με σενα ημουν για να αλλαξω το παλιο μου κινητο,πηγα στο Lumia 930 να δοκιμασω και κατι το διαφορετικο καθως ειχα βαρεθει παντου να βλεπω να λενε ολοι μονο Android και βρηκα και την προσφορα του Γερμανου που ειχε βαλει και το τσιμπησα με 230ευρω,χρηματα που δεν υπαρχει απολυτως τιποτα αντιστοιχο απο Android και Ios,ουτε απο πλευρας καμερας,οθονης κλπ. Αν παλι κοιταζα σε Android στα χρηματα σου θα πηγαινα στο Z2 που οπως ειπα και πολυ καλη μπαταρια εχει,και ωραια κατασκευη και Design(σχετικο βεβαια αυτο για τον καθενα)και κραταει αρκετα στο Internet και ωραια οθονη,απλα το τελευταιο διαστημα απο 300ευρω ανεβηκε στα 350 πλεον και δεν αξιζει τοσο γιαυτο και ισως το G3 μοιαζει καλυτερη επιλογη αλλα το καταραμενο G3 εχει το κακο που λενε πολλοι οτι ζεστενεται αρκετα πραγμα πολυ ενοχλητικο ειδικα αν μπαινεις στο Internet καταλαβαινεις....Και επισης η οθονη των 5.5 ιντσων δεν τους βολευει ολους. Εμενα πχ περασαν απο τα χερια μου απο Lumia τα 1520 και 930,6ιντσες το ενα 5 το αλλο που εχω και τωρα. Προφανως οι 5ιντσες βολευουν περισσοτερο απο πλευρας πρακτικοτητας και χρησης με το ενα χερι ενω οι 6ιντσες(Phablet δηλαδη κινητο) βολευουν κυριως αν εργαζεσαι στο κινητο και το χρησιμοποιεις κυριως με τα 2 χερια.
GianniSM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 βασικα το εβγαλα καταλαθως να περιμενε σωπα ρε τρελε..ξερουν οι αλλοι τις δικες μου προτιμησεις και το τι ψαχνω εγω απο το κινητο μου? σε υπερ ευχαριστω για την βοη8εια σου και που μου απαντησες σε ολα τα ερωτηματα μου αλλα ειναι forum..οποιος θελει ανεβαζει οτι θελει και σαφως οποιος θελει επιλεγει μονος του σε ποιο thread θελει να απαντησει εγω σεβομαι τον κοπο σου και για αυτο σε ευχαριστω αλλα δεν σου φταιω εγω που δν εχεις καλη μερα Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα βρεις κάποιον εκτός φαν μπόις να σου προτείνουν μηλοτηλέφωνα. Από κει και πέρα το Ζ2 ναι μπορεί να ναι κάποια επιλογή, και επειδή αυτή η συζήτηση G3 vs Z2 πάει καιρό έχω φυλάξει μια σύγκριση των 2 που έκανα. Υπέρ G3 Οθόνη, αφού σε ίδιες διαστάσεις παίρνεις μεγαλύτερη οθόνη και ψηλότερη ανάλυση Λίγο γρηγότερο επεξεργαστή, (2.5-2.3) infrared (κάνεις τηλεχειριστήριο το τηλ σου) Σαφώς καλύτερη κάμερα ειδικά στο σκοτάδι λόγω laser focus και dual led & οπτική σταθεροποίηση. wireless charging support Πολύ καλή υποστήριξη, ήδη πήρε Lollipop, και procordia service Πολύ καλής ποιότητας ηχείο Εμφάνιση (υποκειμενικό αυτό) Αποσπώμενη μπαταρία Καλύτερο UI Υπέρ Ζ2 3.200MA μπαταρία, το ισχυρότερο του σημείο, η καλύτερη μπαταρία που κυκλοφορεί Πιστοποίηση ΙΡ58, για αντοχή στο νερό και στην σκόνη, αν και σε τεστ που έγιναν στο G3 αφήνοντας το 2 ώρες σε νερό μια χαρά δούλευε μετά Stereo speakers 3G ram, αν και ακριβότερα υπάρχει και στο G3, με 32G αποθηκευτικό χώρο. 1
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα βρεις κάποιον εκτός φαν μπόις να σου προτείνουν μηλοτηλέφωνα. Από κει και πέρα το Ζ2 ναι μπορεί να ναι κάποια επιλογή, και επειδή αυτή η συζήτηση G3 vs Z2 πάει καιρό έχω φυλάξει μια σύγκριση των 2 που έκανα. Υπέρ G3 Οθόνη, αφού σε ίδιες διαστάσεις παίρνεις μεγαλύτερη οθόνη και ψηλότερη ανάλυση Λίγο γρηγότερο επεξεργαστή, (2.5-2.3) infrared (κάνεις τηλεχειριστήριο το τηλ σου) Σαφώς καλύτερη κάμερα ειδικά στο σκοτάδι λόγω laser focus και dual led & οπτική σταθεροποίηση. wireless charging support Πολύ καλή υποστήριξη, ήδη πήρε Lollipop, και procordia service Πολύ καλής ποιότητας ηχείο Εμφάνιση (υποκειμενικό αυτό) Αποσπώμενη μπαταρία Καλύτερο UI Υπέρ Ζ2 3.200MA μπαταρία, το ισχυρότερο του σημείο, η καλύτερη μπαταρία που κυκλοφορεί Πιστοποίηση ΙΡ58, για αντοχή στο νερό και στην σκόνη, αν και σε τεστ που έγιναν στο G3 αφήνοντας το 2 ώρες σε νερό μια χαρά δούλευε μετά Stereo speakers 3G ram, αν και ακριβότερα υπάρχει και στο G3, με 32G αποθηκευτικό χώρο. Ρωτα τον Γιαννη απο πανω σε ποσα topics εχει μπει να προτεινει το G3 τον τελευταιο μηνα και θα καταλαβεις γιατι εγραψα τα προηγουμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα