PaokToTheBone Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ηρθε ξανα στα χερια μου το macbook pro 3.1 (mid 2007)(http://support.apple.com/kb/SP17) Θελω να κανω clean install αλλα δεν ξερω ποιο os να διαλεξω. Εχω χαθει απο τον κοσμο των mac εδω και 3 χρονια.(Τοτε εδωσα το mac στην νυφη μου) Το macbook pro θα χρησιμοποιηθει για εργασιες word/excel/powerpoint και autocad. Y.Γ Εχω εναν samsung evo 850 120gb να τον βαλω στο mac η δεν αξιζει? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bratsos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Παλια μοντελα μπορει να εχουν θεματα με θερμοκρασιες. Και ενα απλο youtube να ανοιξεις μπορει να φτασει και 70+ για την πλακα!. Βαλε του http://www.crystalidea.com/macs-fan-control-screenshots Δες το λιγο, το ιδανικο ειναι να του βαλεις ελεγχο του ανεμιστηρα απο 20 και να κορυφωνετε στους 60C' κατα προτιμηση στο ποιο ζεστο υλικο πχ ισως τον επεξεργαστη ή την καρτα γραφικων. Αμα δεν καταλαβαινεις την λογικη του μιλα με κανεναν ειδικο με αυτα, να στο φτιαξει. Επισης να φωρτονει κατα την εκκινηση. Το μηχανημα σου λογικα ειναι αυτο, ενα τερας τεχνολογιας οταν ειχε βγει τοτε... http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-2-duo-2.2-15-santa-rosa-specs.html Το λειτουργικο που ειναι καλυτερο για αυτο ειναι το Mountain Lion το αγοραζεις με ετοιμο DVD-Disc ή το περνας σαν ενημερωση αμα το μακμπουκ εχει παλιοτερη εκδωση. Για καθαρη εγκατασταση θελει να καει σε dvd 4,7Gb και μεσα απο περριβαλον MacOs αλλιως με καποιο κοβεντορα μεσα απο windows το dmg να γινει iso ωστε να καει σε οπτικο δισκακι. Ενναλακτικα δοκιμασε απο τορενταδικα. To πως θα το βρεις απο εκει, δεν επιτρεπετε να το αναφερω, διοτι τα τορενταδικα συχνα εχουν ιους και παρανομο λογισμικο. Οσο αφωρα με τον σκληρο δεν μπορω να σου πω, διοτι ειναι ssd δεν ξερω την συμπεριφωρα του με το μηχανημα σου. Ισως κανενας αλλο με εμπειρια με τετια μηχανημα να ξερει, τι γινετε. Εγω ειμαι της γνωμης, αμα σου κανει την δουλεια, χωρις να σου σπαει τα νευρα, γιατι να το πειραξεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση! Exω απο τον Θειο το mountain lion 10.8 και οδηγιες πως να το κανω bootable απο flashaki. Αυτο εχει πανω τωρα και το ειχα περασει εγω πριν καιρο απο flashaki παλι. Χθες εψαχνα και λιγο μονος μου και διαβασα για το Yosemite,το macbook pro μου μπορει να το παρει....αλλα αν το βαλω θα σερνεται?Θα κερδισω τιποτα αν το βαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bratsos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ναι γίνεται εγκατάσταση και της τελευταίας έκδοσης. Από την έκδοση 10.8.5 και μετά υπάρχει περίπτωση να κάνει νούμερα.<br><br><br><br><br> Άμα δεν σε νοιάζει ένα σίγουρο αποτέλεσμα αλλά θες να τρέχει όλα τα καινούργια προγράμματα, δοκίμασε την 10.10.<br><br><br><br><br> Από την άλλη άμα θες γρήγορα και σίγουρα αποτελέσματα μείνε μέχρι την 10.8.4<br><br><br><br><br><br> Sent from my GT-I9505 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Εγώ θα πρότεινα να αποφύγεις τρέχοντας το yosemite, να μη βάλεις ούτε lion αλλά snow leopard, το ακριβώς προηγούμενο λειτουργικό που ήταν πολύ σταθερό και αποτελεσματικό. Όσο για τον ssd, αν είναι συμβατός με το μηχάνημα, ακόμη κι αν δεν εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του, πιστεύω θα οφελήσει σε μπουτάρισμα και άνοιγμα εφαρμογών. Βρες και κανένα μεταχειρισμένο σετάκι ραμ να την ανεβάσεις λίγο και θα είσα εντάξει. Το μόνο που δε νομίζω να καταφέρεις είναι το autocad, δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις αλλά νομίζω δεν θα αντέξει το λαπτοπ. Να μας πεις πως πήγε η όλη επιχείρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 κι εγω SL θα εβαζα. Δεν θυμαμαι απλα αν υποστηριζει trim enabler. Αλλα σιγουρα, μετα πηγαινε σε ML, oxi Lion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εγώ θα πρότεινα να αποφύγεις τρέχοντας το yosemite, να μη βάλεις ούτε lion αλλά snow leopard, το ακριβώς προηγούμενο λειτουργικό που ήταν πολύ σταθερό και αποτελεσματικό. Όσο για τον ssd, αν είναι συμβατός με το μηχάνημα, ακόμη κι αν δεν εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του, πιστεύω θα οφελήσει σε μπουτάρισμα και άνοιγμα εφαρμογών. Βρες και κανένα μεταχειρισμένο σετάκι ραμ να την ανεβάσεις λίγο και θα είσα εντάξει. Το μόνο που δε νομίζω να καταφέρεις είναι το autocad, δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις αλλά νομίζω δεν θα αντέξει το λαπτοπ. Να μας πεις πως πήγε η όλη επιχείρηση Εβαλα το mountain lion και παει συμπαθητικα (χωρις τον ssd) Tωρα εχω το προβλημα με το icloud.Eχω το iphone 6 και ειναι στην τελευταια εκδοση και δεν μπορω να τρεξω σωστα το icloud στο macbook χωρις να βαλω το yosemite.Oπως ειπες το autocad δεν τρεχει ανετα και δεν γινεται σωστη δουλεια. κι εγω SL θα εβαζα. Δεν θυμαμαι απλα αν υποστηριζει trim enabler. Αλλα σιγουρα, μετα πηγαινε σε ML, oxi Lion. Ο ssd μπηκε αλλου οποτε για τωρα δεν ψαχνω αν θα τον βαλω πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα