douladoula Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας εχω ενα προβλημα με το feedback στο simulink της matlab. Εχω δοκιμασει να βάλω delay αλλα και παλι δεν μου δουλευει. Σας παραθέτω το παράδειγμα. Προσπάθησα να το ανεβάσω αλλά δεν μου το επιτρέπει,οπότε το παραθέτω σε μορφη εικόνας.
douladoula Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Κανείς τίποτα κανεις καμια βοηθεια...
javavall Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Από αυτό που περιμένεις feedback είδες τι output βγάζει? Κάνε ένα step by step debugging.
douladoula Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Από αυτό που περιμένεις feedback είδες τι output βγάζει? Κάνε ένα step by step debu ναι βγαζει κανονικα χωρις το feedback.μολις βαλω ομως feedback εκει μπερδευονται τα πραγματα.δοκιμασα να βαλω unit delay αλλα και παλι τιποτα
javavall Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Χώρισε το κύκλωμά σου σε πιο μικρά κομμάτια (πχ φτιάξε ένα απλό feedback) για να δεις που είναι το πρόβλημα. Δες ξανά και το documentation μήπως σου ξέφυγε κάτι.
douladoula Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 υπαρχει πιθανοτητα να φταιει η matlab και να μην μου δουλευει το feedback.γιατι και ενα απλο εκανα ουτε αυτο μου δουλεψε.? μπορεις να τρεξεις εσυ αν εχεις matlab να μου πεις αν τρεχει σε εσενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα