Chocobo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Η ιδιωτικοτητα είναι ανθρώπινο δικαίωμα (άρθρο 12) είτε είναι στον πραγματικό είτε στον εικονικό κόσμο. Τα δικά σου μόνο αρχεία ίσως να μην προσφέρουν κάτι στην ΜS, NSA, κτλ. αλλά τα συλλογικά αρχεία από μια μεγάλη κοινότητα χρηστών μπορούν να εκμεταλευθούν για καλούς και κακούς σκοπούς, κυρίως το δεύτερο. Με τη λογική "να κάνω τη δουλεία μου θέλω μόνο" αλλά δεν κοιτάζω την ευρύτερη εικόνα δεν θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Όταν κυβερνήσεις και οργανισμοί πιέζουν για πρόσβαση σε αρχεία μεγάλων εταιριών αλλά ο κόσμος πιέζει για ιδιωτικότητα τι πιστεύεις ότι θα κυριαρχήσει σε μια αγορά, όπου ο πελάτης κινεί το χρήμα; Σαν να μου φαινεται πως σε αυτή τη χώρα θυμόμαστε τα δικαιώματα μόνο όταν μας συμφέρουν...ναι δεν είπα πως δεν είναι δικαίωμα σου η ιδιωτηκότητα..¨οταν όμως μπένουμε σε εκατό site και κατεβάζουμε παράνομα αντί να αγοράζουμε(ένα τυχαίο παράδειγμα φέρνω) δεν φαίνεται να νοιάζεται κανείς για τα δικαιώματα κανενός..Κάτι άλλο γιατί δεν θα έχει νόημα να το συζητάμε πολύ μιας και έχουμε διαφορετικές απόψεις.Εαν έχεις pc και έχεις και internet θα μάθουν ούτος ή άλλως μερικά πράγματα για σένα εμένα κλπ(όλοι μας λίγο πολύ έχουμε κάτι απο facebook,twitter,instagram,email,gmail,hotmail,dropbox,cloud υπηρεσίες και άλλα εκατό προγράματα που ζητάνε προσωπικά δεδομένα),οπότε εσάς που σας πειράζει τόσο πολύ να μην μάθουν κάτι τότε μην κάνετε χρήση ιντερνετ και όλα οκ. 2
speedman_26 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 απορια πως θα γεμισουμε 100gb χωρο με 1mb upload? 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 απορια πως θα γεμισουμε 100gb χωρο με 1mb upload? σε κάνα χρόνο, αλλά μέχρι τότε θα μας έχουν πάρει πίσω τα 100gb, damn... 2
hermes1516 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 σε κάνα χρόνο, αλλά μέχρι τότε θα μας έχουν πάρει πίσω τα 100gb, damn... http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/001/384/Atrapitis.gif 1
Unabomber Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 απορια πως θα γεμισουμε 100gb χωρο με 1mb upload? Χαλλλλλλαρααα…
dhmhtrhs99 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Upload speed μεγαλύτερη από download speed??!!
kirileman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Upload speed μεγαλύτερη από download speed??!! Είναι επειδή την ώρα που το έτρεχε, κατέβαζε ταυτόχρονα 4-5 full BR discs. 1
speedman_26 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 πιστευω οτι για το μεγεθος στο cloud καλυτερα να συζηταμε οταν θα εχουμε ολοι vdsl 50αρι
panoramix80s Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδια σημερα ξαφνικσ μου εβγαλε οτι εχω 1TB απο το πουθενα. Παιζει κατι σχετικα με αυτα που λετε? .ημουν ηδη και χρηστης dropbox
Feregorn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Έχεις πολύ δίκιο!Το ανέφερε 2 φορές κι όλας ότι το dropbox είναι κακό (όπως και άλλες γνωστές φίρμες). Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο ασφαλές (και πιο user friendly) ? Σε κουβέντα που έγινε με επαγγελματία του χώρου του cyber security και cybercloud, πρότεινε σαν καλύτερη εναλλακτική λύση (για να προστατεύονται τα ευαίσθητα δεδομένα σου από ανεπιθύμητη πρόσβαση) το Firehost. Να ξέρεις πάντως γενικά, πως το δωρεάν δεν είναι ασφαλές και το firehost δεν είναι δωρεάν. https://www.firehost.co.uk/?gclid=CjwKEAiA9qCnBRCb7ZDhvaHSyicSJABGFFHtS77tTQ912sMMwiGMt3USIxob8sbQLVwhkl4bU0aJ2hoCLd7w_wcB
Vagus. Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Παιρνετε απο τη Microsoft τουλαχιστον 25GB ΤΖΑΜΠΑ και με πολυ απλες και διαφανεις διαδικασιες clouding, και σας ξυνιζουν τα 100 που σας δινει επιπλεον σαν δωρο για ενα χρονο ; Δε σας τα δινουν αυτα τα 25 πολλοι και καθημερινα, ουτε το Dropbox ουτε κανεις. Δεν εχετε με τι να ασχοληθειτε στις ταλαιπωρημενα ανουσιες καθημερινοτητες σας και βαζετε φωτια στη Microsoft για να νιωσετε την κορυφη του κοσμου ;Οσο για την ιδιωτικοτητα, εφοσον σας απασχολει τοσο πολυ να πεταξετε τα Android κινητα σας μιας και η Google ειναι ο μεγαλυτερος δασκαλος παραβασης της οπως επισης και τα iPhone σας μιας και η Apple σας επιβαλει δια βιου εξαρτηση ολων ολοκληρωτικα των δεδομενων σας απο το δικο της iTunes.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Κάποιο λάθος κάνετε, είναι για 2 χρόνια (το έκανα εδώ και 2 μέρες), στις 19/02 είχε λήξει η προσφορά που είχα για έναν χρόνο 100gb από πέρυσι και μια μέρα πριν ενεργοποίησα την νέα για 2 χρόνια, οπότε όλα καλά. όσο για το τι γίνεται (που ρωτάτε κάποιοι) μετά την πάροδο της προσφοράς, απλά δεν θα μπορείς να ανεβάζεις άλλα αρχεία, αυτά που έχεις μένουν και τα χρησιμοποιείς κανονικά, αν όμως σβήσεις κάποια δεν θα μπορέσεις να ανεβάσεις νέα αρχεία εφ' όσον είσαι πάνω από το όριο το αρχικό, απλό είναι. ΥΓ τωρα ειδα οτι απο "λαθος" πηρα για δυο χρονια... χαχαχαχα. οπως και να χει μολις τσιμπησα αλλα 100 απο το dropbox και ειμαι κομπλε. http://prntscr.com/686cz7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα