jimmmi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Τριχες. Η δωστα δωρο η καθολου. Για ενα χρονο κ δυο κτλ. Πιο ανασφαλεια πεθαινεις.
mastino Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 κοροϊδια...σκοπο εχει να σε κανει να το φορτωσεις και σε ενα χρονο να το πληρωσεις... οπως ειπε ενα ςφιλος πριν , χιλιες φορες να εδινε 5-10 επιπλεον γκιγκα δωρεαν για παντα ...
redefeugo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως τα εκάτο GB σε όλους δεν ισχύουν. Είναι μόνο για αμερική και όποιος πρόλαβε πρόλαβε μέχρι να το πάρουν χαμπάρι.
lepaterious Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως τα εκάτο GB σε όλους δεν ισχύουν. Είναι μόνο για αμερική και όποιος πρόλαβε πρόλαβε μέχρι να το πάρουν χαμπάρι. Εγω πριν 2 ωρες το εκανα και δουλεψε κανονικα απο Ελλαδα
Eru Iluvatar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι στα 31 GB στο OneDrive. Νομίζω μου αρκούν ... 1
Chocobo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δε μ αρέσει αυτό.Πολλά δεδομένα ζητάει..και τον κωδικό στο dropbox,έλεος.. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω θα πω το παρακάτω,απλά και μόνο γιατί έχω βαρεθεί άτομα να λένε ότι ζητάνε πολλά δεδομένα λες και είναι κάπιοι.Φίλε μου όσα και να ζητάει πίστεψε με κανέναν δεν τον ενδιαφέρει αν ο ¨ανεργος Βαλάντης απο Ελλάντα μένει Χαιδάρι και βλέπει ακατάλληλο υλικό στο youJ***z οπότε κόφτε αυτό το υφάκι με πειράζει που μου ζητάνε δεδομένα.Εκτός και αν είσαι εγκληματίας και μάλιστα παγκόσμιας εμβέλειας και φοβάσαι μην σε πιάσουν με αυτόν τον τρόπο.Τέλος για το σκάνδαλο που λες έχω να πω πως αυτό επιρέασε άτομα εεεεεεε καθόλου.Μόνο μερικοί κομπλεξικοί ψευτο james bond νιώθουν ενώχληση. 1
Athoz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο ασφαλές (και πιο user friendly) ? MEGA.co.nz με end to end encryption, μεγάλα αρχεία, 50GB χώρος και ταχύτητες σφαίρα. Άσε που το αφεντικο είναι και πολύ κούλ. 4
Athoz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω θα πω το παρακάτω,απλά και μόνο γιατί έχω βαρεθεί άτομα να λένε ότι ζητάνε πολλά δεδομένα λες και είναι κάπιοι. Η ιδιωτικοτητα είναι ανθρώπινο δικαίωμα (άρθρο 12) είτε είναι στον πραγματικό είτε στον εικονικό κόσμο. Τα δικά σου μόνο αρχεία ίσως να μην προσφέρουν κάτι στην ΜS, NSA, κτλ. αλλά τα συλλογικά αρχεία από μια μεγάλη κοινότητα χρηστών μπορούν να εκμεταλευθούν για καλούς και κακούς σκοπούς, κυρίως το δεύτερο. Με τη λογική "να κάνω τη δουλεία μου θέλω μόνο" αλλά δεν κοιτάζω την ευρύτερη εικόνα δεν θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Όταν κυβερνήσεις και οργανισμοί πιέζουν για πρόσβαση σε αρχεία μεγάλων εταιριών αλλά ο κόσμος πιέζει για ιδιωτικότητα τι πιστεύεις ότι θα κυριαρχήσει σε μια αγορά, όπου ο πελάτης κινεί το χρήμα; 2
pcos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 με τους ρυθμους που τρεχει η τεχνολογια και η πληροφορια ειναι πολυ φυσικο να μενουμε "αναλφαβητοι" και να μας χειραγωγουν ευκολα ειτε κινουμε το χρημα ειτε οχι. απο το τι θα ψηφισουμε μεχρι το τι χρειαζομαστε να αγορασουμε! δεν ειναι και τοσο δικη μας ελευθερη επιλογη. η νεα τεχνολογια λεγεται "data mining" με την οποια μπορεις να καταλαβεις ακομα και πως σκεφτεται και πως κινειται ενα συνολο καταναλωτων και οχι μονο. ετσι μπορεις να κανεις πιο αποδοτικο το προιον που τους πουλας ή να προβλεψεις ακομα και τις μελλοντικες τους ενεργειες! κλασικο παραδειγμα οι καρτες των σουπερ μαρκετ, σου δινουν μπονους με ανταλλαγμα να καταγραψουν τις αγορες σου και να βγαλουν τα συμπερασματα τους ετσι και με τα cloud, μπορουν να βλεπουν τι διακινειται συνολικα και να βγαζουν στατιστικα για αποδοτικες διαφημισεις και αλλα βεβαια... 1
SpIChri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Εγω πήγα να το κάνω και μου έδειξε ότι η χωρητικότητα μου ειναι ήδη στα 10TB
mike299 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Έχει ήδη αναφερθεί πολλές φορές ότι όσοι ανησυχούν για την ιδιωτικοτητα των αρχείων τους στο cloud, μπορούν πολύ εύκολα να βάλουν το φάκελο του dropbox, one drive, google drive κτλ μέσα σε ένα encypt container. Έτσι όσα αρχεία "ανεβαίνουν¨ θα είναι κρυπτογραφημένα
xitos7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Επιβράβευση Bing 100gb για 2 χρονια Επιβράβευση για ενθουσιώδεις χρήστες (dropbox) 100gb για 1 χρονο ολο δώρα είναι η onedrive... 1
ektor12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Τα δεδομενα (data) αξιζουν πιο πολυ και απο χρυσο και η πειρα εδειξε οτι κανενα δεν ειναι ασφαλες πολλω δε μαλλον στον (αερα)
colossusr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Για όσους δεν πρόλαβαν την "τρυπα" για να πάρουν τα 100gb για 2 χρόνια υπάρχει και αυτος ο τρόπος http://www.colossusr.com/2015/02/100gb-onedrive.html?m=1
kirileman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Και τώρα που πήρα τα 200 του OneDrive, μετακόμισα στο Mega. Go figure... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα