Hal9000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Στο στόχαστρο έχει βάλει η Microsoft τους χρήστες του Dropbox, προς τους οποίους έχει να προτείνει μια αρκετά καλή προσφορά προκειμένου να τους πείσει να κάνουν τη μετάβαση στη δική της cloud υπηρεσία αποθήκευσης δεδομένων, το OneDrive.Συγκεκριμένα όσοι είναι ήδη χρήστες του Dropbox, μπορούν να προσθέσουν 100GB αποθηκευτικού χώρου στο λογαριασμού που διατηρούν στο OneDrive, ο οποίος θα έχει διάρκεια 1 έτους. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη με το χρήστη να πρέπει να επισκεφθεί τον παρακάτω σύνδεσμο και στη συνέχεια μέσα από την ιστοσελίδα να αποθηκεύσει ένα αρχείο στο λογαριασμό του στο Dropbox προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι διαθέτει λογαριασμό εκεί. Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί, τα 100 GB προστίθενται άμεσα στο λογαριασμό σας στο OneDrive κάτι που μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα διαχείρισης του λογαριασμού σας. Για την ώρα δεν διευκρινίζεται αν η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για προσωρινό χρονικό διάστημα ή θα είναι μόνιμα ενεργή, με το πρώτο ενδεχόμενο να είναι και το πιθανότερο. Υπενθυμίζουμε ότι από τον περασμένο Οκτώβριο, η Microsoft προσφέρει απεριόριστο χώρο στο OneDrive για τους συνδρομητές της συνδρομητικής υπηρεσίας Office 365. Site: OneDrive
dhmhtrhs99 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Άμα είχε Linux client τότε μια χαρά μετάβαση θα έκανα... 3
stelios18120 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 To εχουμε κανει εδώ και 10 μέρες 1
Human Soul Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δε μ αρέσει αυτό.Πολλά δεδομένα ζητάει..και τον κωδικό στο dropbox,έλεος.. 1
Hal9000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δε μ αρέσει αυτό.Πολλά δεδομένα ζητάει..και τον κωδικό στο dropbox,έλεος.. Άσε τα ελέη Με το dropbox api μπαίνεις στο Dropbox σου και εκεί πηγαίνουν τα στοιχεία σου, όχι στη Microsoft, αυτό έλειπε. 9
Human Soul Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Άσε τα ελέη Με το dropbox api μπαίνεις στο Dropbox σου και εκεί πηγαίνουν τα στοιχεία σου, όχι στη Microsoft, αυτό έλειπε. Είναι όντως api του dropbox.Ήθελε 4 accesses και πάτησα οκ κατά λάθος.Μετά έκανα uninstall (?) το app και τα accesses από το dropbox .Ζητούσε full access στα δεδομένα στο dropbox και προφανώς δεν θέλω να έχει τέτοια δυνατότητα η MS. Τώρα η ms ξέρει ποιό dropbox έχω κάτι το οποίο δεν με χαροποιεί ιδιαίτερα. Πες με συνομοσιολόγο,αλλά μετά το σκάνδαλο με τον Snowden και την NSA δεν πολυγουστάρω να δίνω accesses από δω και από κει σε MS και google.
Feregorn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Είναι όντως api του dropbox.Ήθελε 4 accesses και πάτησα οκ κατά λάθος.Μετά έκανα uninstall (?) το app και τα accesses από το dropbox .Ζητούσε full access στα δεδομένα στο dropbox και προφανώς δεν θέλω να έχει τέτοια δυνατότητα η MS. Τώρα η ms ξέρει ποιό dropbox έχω κάτι το οποίο δεν με χαροποιεί ιδιαίτερα. Πες με συνομοσιολόγο,αλλά μετά το σκάνδαλο με τον Snowden και την NSA δεν πολυγουστάρω να δίνω accesses από δω και από κει σε MS και google. Έχεις μάθει τι έχει πει ο Snowden για το dropbox; Απορώ πως το χρησιμοποιείς ακόμα και το θεωρείς και καλύτερο από ΜΣ.... 1
lepaterious Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Είναι όντως api του dropbox.Ήθελε 4 accesses και πάτησα οκ κατά λάθος.Μετά έκανα uninstall (?) το app και τα accesses από το dropbox .Ζητούσε full access στα δεδομένα στο dropbox και προφανώς δεν θέλω να έχει τέτοια δυνατότητα η MS. Τώρα η ms ξέρει ποιό dropbox έχω κάτι το οποίο δεν με χαροποιεί ιδιαίτερα. Πες με συνομοσιολόγο,αλλά μετά το σκάνδαλο με τον Snowden και την NSA δεν πολυγουστάρω να δίνω accesses από δω και από κει σε MS και google. Το ξερεις οτι το τελευταιο διαστημα η ms συνεργαζεται στενα με το dropbox.......
Haldol Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Αυτά τα "για ένα χρόνο" δε λένε και πολύ. Μετά τι; Καλύτερα να δώσει +5 GB για πάντα, παρά αυτό. 5
nzeppos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 +100 η MS για ένα χρόνο +50 για 2 χρόνια το Dropbox με αγορά κινητού (σε λίγο καιρό μου τελειώνει) Ρε άντε μην σας πω τίποτα και στους δύο. Έβαλα Copy με 20GB εσαεί και τέρμα. 1
Human Soul Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Έχεις μάθει τι έχει πει ο Snowden για το dropbox; Απορώ πως το χρησιμοποιείς ακόμα και το θεωρείς και καλύτερο από ΜΣ.... Έχεις πολύ δίκιο!Το ανέφερε 2 φορές κι όλας ότι το dropbox είναι κακό (όπως και άλλες γνωστές φίρμες). Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο ασφαλές (και πιο user friendly) ?
dkoum Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 ας υποθεσουμε οτι καποιος ανεβαζει 100gb μετα τον 1 χρονο τι θα του πει πληρωσε με για να μην τα σβησω ;
Bourdoulas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Όχι απλά δεν θα μπορείς να προσθέσεις νέα αρχεία. Και ότι βγάζεις θα αφαιρείται από τον συνολικό σου χώρο μόνιμα. 2
pcos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 ξερετε βεβαια οτι αυτα που στελνετε σε οποιοδηποτε τετοιο cloud μπορουν ευκολα να τα δουν οι γνωστοι αγνωστοι! διαβαστε τους ορους που εχουν. αυτα τα τσαμπε ειναι το τυρακι στη φακα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα