takossss Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά εχω ενα πρόβλημα με την εικονα στα παιχνίδια μου στο pc μου. κατα την διάρκεια που παίζω παρατιρω να εμφανίζονται δυο οριζοντιες ψηλές γραμμές Οπου διαθλουν την εικονα για λιγα κλασματα του δευτερόλεπτου και ισα ισα που γίνονται αντιληπτά στο μάτι, τι μπορεί να φταίει να πω οτι δεν εχω μόνιτορ αλλα μια 23'' lg tv flatron Αποστολή από το ALCATEL ONE TOUCH 7047D με τη χρήση Insomnia App
Ailuros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Λογικά μια κανονική οθόνη PC δεν θα το εμφανίζει.
takossss Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Thanx... Αποστολή από το ALCATEL ONE TOUCH 7047D με τη χρήση Insomnia App
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο γινεται μ ολα τα tv monitor?γτ στις επομενες μερες θα μου δωσουν μια samsung T24d390ew που ειναι tv-monitor,και σε αυτη θα χω θεμα?
FovosEl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτο γινεται μ ολα τα tv monitor?γτ στις επομενες μερες θα μου δωσουν μια samsung T24d390ew που ειναι tv-monitor,και σε αυτη θα χω θεμα? Αγαπητε Αλεξανδρε ειχα το ιδιο θεμα με μια οθονη Benq και λυθηκε οταν απο vga καλωδιο που ειχε αρχικα αγορασα και το αντικαταστισα με ενα hdmi.... Φιλικα Μανωλης Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2015 από FovosEl 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα