Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα την κάρτα γραφικών nvedia gigabytes ge force gt 730 και τελικά η μητρική μου (turbo x h61- m hdmi) Δεν την υποστηρίζει.Έτσι έψαξα μια μητρική μου άρεσε μια (acrock h61- m vg4) η οποία είναι συμβατή με τον επεξεργαστή μου αλλά την κάρτα την σηκώνει???

Να ξερεται έχω τροφοδοτικό 400w turbo x.

Θα μου κάνει δουλειά αυτή η μητρική???.

Δημοσ.

Πραγματικα εινα καταρα αυτα τα  turbox,τροφοδοτικο οσο μεγαλυτερο μπορεις καλο θα ειναι, με ενα 50-70 παιρνεις ενα πολυ αξιολογο τροφοδοτικο καλης ποιοτητας και εχεις το κεφαλι σου ησυχο ;)

αλλα πανω σε αυτο που ειπες πριν, πως μπορει μια vga να μην ειναι συμβατη με μια motherboard? περα απο το θεμα pci-agp?

Δημοσ.

Παιδιά εχω δώσει ίδη 80€ για κάρτα γραφικών θα δώσω αλλα 50€ για μητρική αλλα 50-70€ είναι πολλά.Τωρα βρήκα ενα τροφοδοτικό 550w στα 20€ ειναι το εξής <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.e-gate.gr/hantol-550w-12cm-fan-hpsu550.html'>http://www.e-gate.gr/hantol-550w-12cm-fan-hpsu550.html</a> θα μου κάνει δουλειά ?

Δημοσ.

φιλε πλακα μας κανεις ετσι?80 ευρο για καρτα και 50 για μητρικη τα θεωρεις πολλα?και τωρα θες να παρεις τροφοδοτικο 550W με 20 ευρο?με τα 150 ευρο καλυτερα παρε κινητο,καλυτερη δουλεια θα κανει απο το pc που ετοιμαζεις και δεν θα σ καψει ολο το σπιτι!

Δημοσ.

Τα λεφτά που έδωσα για μητρική και για γραφικών δεν είναι πολλά αλλα για το τροφοδοτικό μου φαίνονται πολλα 70€

Το τροφοδοτικό είναι απο τα σημαντικότερα κομμάτια του υπολογιστή αν όχι το σημαντικότερο... Ενα ποιοτικο τροφοδοτικό διασφαλίζει την υγεία και την ορθή λειτουργία του υπολογιστή σου!!!

Περα απο αυτά ομως ακομη και το Τουβλο-Χ θα επρεπε να κανει την δουλεία του με hardware τοσο χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων!

Οποτε ουτε το τροφοδοτικό είναι το πρόβλημα σου ουτε η μητρική.... Πες μας τι ακριβώς έχεις κανει, πως εγκατεστησες την καρτα και γενικα περιέγραψε μας καλύτερα το προβλημα σου μπας και μπορεσουμε να σε βοηθήσουμε!

• Like 1
Δημοσ.

θα συμφωνησω με τον walker, ειχα την ιδια αποψη με εσενα, οτι ειναι πολλα τα 70 ευρω για τροφοδοτικο, αλλα μετα που το εψαξα καταλαβα ποσο λαθος ειχα, ειναι το αλφα και το ωμεγα, παρε 1500ευρω hardware, αν το τροφοσοτικο σου δεν ειναι της προκοπης δεν θα δουλεψει τιποτα ποτε σωστα, αλλα δεν μας λες τι προβλημα αντιμετωπισες?μπλε οθονη,καθολου εικονα?τι?

Δημοσ.

Την κάρτα την εγκατέστησε τεχνικός την έβαλε στο pci e. X16 μετά πάτησε το κουμπί να ανάψει ο υπολογιστής και οταν τον αναψε στην οθόνη εδειχνε το σήμα της turbo-x και δεν προχωρούσε την εκκίνηση οσο και να τον αφήναμαι.Μετα βαλαμε 500αρι τροφοδοτικό παλι το ίδιο έκανε

Δημοσ.

Δεν έχει πρόβλημα η καρτα γιατι την δοκιμασαμε σε Πολύ καλό pc και δούλεψε κανονικά

Στο δικο σου pc απενεργοποιησες την Onbord καρτα μεσα απο το bios? Δεν μας βοηθάς καθόλου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...