Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Προσφατα αγορασα ενα iphone 5c με iOS 7.1.1 το οποιο δεν ξερω να χειριζομαι και πολυ καλα γιατι αυτη ειναι η πρωτη μου επαφη με προιον της apple.Το θεμα μου ειναι το εξης:οταν θελω να διαγραψω(για να εξοικονομησω χωρο)μια φωτογραφια απο το camera roll,η οποια υπαρχει και σε αλλο αλμπουμ που εχω δημιουργησει,μου λεει οτι η φωτογραφια θα διαγραφει απο ολα τα αλμπουμ.Πως μπορω να διαγραψω φωτο απο το camera roll λοιπον,χωρις ομως να τις διαγραψω και απο καποιο αλλο αλμπουμ;Βοηθεια pleasee  :-)  :-)

Δημοσ.

Αν μπορούσες να το κάνεις δεν θα γλύτωνες χώρο. Η φωτό στο album δεν καταλαμβάνει χώρο. Είναι μια "συντόμευση".

Χώρο θα γλυτώσεις αν ξεφορτώσεις το Camera Roll στον υπολογιστή και βάλεις πίσω (μέσω iTunes) μόνο αυτές που θέλεις να έχεις μαζί. Ακόμη κι αν τις ξαναβάλεις όλες πίσω, πάλι θα γλυτώσεις κάποιον χώρο μια που το iTunes κάνει optimize τις φωτό για την οθόνη του iPhone.

Δημοσ.

Εννοείς, το ίδιο το Camera Roll ή τα περιεχόμενά του; Το ίδιο το Camera Roll δεν μπορείς να το ξεφορτωθείς και δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...