shark118 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 εδω και καμια 9-12 μηνες πανω δεξια εχει βγει αυτο το... σημαδακι ( στην οθονη, μοιαζει σαν τριχα απο μεσα γνωριζει κανεις τι ειναι; δεν μεγαλωνει η εκταση σου οτι μοιαζει με σπασιμο μμμμμμ πως βαζω εικονα ρε παιδια;
kataramenos32 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 εδω και καμια 9-12 μηνες πανω δεξια εχει βγει αυτο το... σημαδακι ( στην οθονη, μοιαζει σαν τριχα απο μεσα γνωριζει κανεις τι ειναι; δεν μεγαλωνει η εκταση σου οτι μοιαζει με σπασιμο μμμμμμ πως βαζω εικονα ρε παιδια; Ανοιξε τον πληρη επεξεργαστη κειμενου και κανε επισυναψη την εικονα απο κατω
shark118 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ανοιξε τον πληρη επεξεργαστη κειμενου και κανε επισυναψη την εικονα απο κατω ευχαριστω
Gas74 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 εχεις αλλαξει digitizer ?Εχει παει το τηλεφωνο για service?
shark118 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 εχεις αλλαξει digitizer ?Εχει παει το τηλεφωνο για service? οχι τιποτα απο τα 2
alexisgt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Είχε παρουσιαστεί και στο δικό μου μετά απο κανά χρόνο.. Και μάλιστα είχα επαναπαυθεί αρκετό καιρό, γιατί νόμιζα ότι ήταν αέρας απο το screen protector.. Αφού κάποια στιγμή αφαίρεσα το screen protector και είδα ότι ήταν στην οθόνη, το πήγα smartec (προσωπικά το καλύτερο service που έχω συναντήσει) για έλεγχο και έγινε δωρεάν αντικατάσταση ολόκληρης της οθόνης λόγω εγγύησης. Μου είχαν πεί ότι είναι "ελλάτωμα" που είχε παρουσιαστεί σε αρκετά S4.Ελπίζω να έχεις εγγύηση!
shark118 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ειμαι εντος ! ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το παω απο εβδομαδα
alexisgt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Αν είσαι Αθήνα, προτίμησε να το πας στη Smartec! 1
shark118 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Αν είσαι Αθήνα, προτίμησε να το πας στη Smartec! Θεσσαλονικη ελπιζω να υπαρχει αντιστοιχη ποιοτητα στο σερβις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα