DimitrisGt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 εχω cyta...εκανα ενα speedtest γιατι παρατηρησα χαμηλες ταχυτητες. το speedtest εδειξε 3.5 mbps (8αρα συνδεση) ενω πριν ειχα γυρω στα 7 mbps.. παω κανω ενα speedtest απ το κινητο και μια χαρα αποτελεσματα! γιατι απο το καλωδιο εχω τοσο χαμηλη ταχυτητα? (χθες κατεβασα το popcorntime αν εχει καποια σημασια αυτο)
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 οτιδηποτε μπορει να ειναι .απο καποιο Firewall απο τον browser απο παλιους Driveers στην καρτα δικτυου.εκτος αν ετυχε καποιος να κατεβαζει ταυτοχρονα ή να ειναι η ωρα παραξενη ή το ρουτερ να ειχε συνδεθει.εκτος αν το τεστ με το κινητο το εκανες ακριβως την ιδια ωρα οποτε τα τελευταια που εγραψα ξεχασε τα.ακομα και ενα Reboοt το pc μπορει να θελει απλα.
Caiden Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα την τελευταια εβδομαδα ειναι χαλια γενικως. Κυριως εχω προβλημα σε streaming. Πριν μπορουσα να δω ταυτοχρονα 2 σε source (twitch.tv) ενω τωρα κολλαει ακομα και σε ενα σε medium settings. Τι μπορει να φταιει? cyta εχω και εγω με 8αρα συνδεση edit: Τωρα κολλαει και σε βιντεο στο youtube χωρις να κατεβαζω κατι. Ειχα παρει τηελφωνο πριν 2 εβδομαδες αν εχει προβλημα η γραμμη αλλα μου ειχαν πει οτι δεν βλεπουν κατι Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2015 από Caiden
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα