8-bitMUSIC Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα εχω ενα s3 mini και μου εχει σπάσει η οθόνη.μπορω να αγοράσω απο κάπου καινούργια και να την αλλάξω σχετικα φτηνά? με κάπου στα 20-30€? Ευχαριστώ Sent from my iPad using Insomnia
Jophiel Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δε νομίζω ότι αξίζει για το συγκεκριμένο κινητό να κάνεις αυτή την ιστορία. Η οθόνη με τα εργατικά των 20-30€ θα σου στοιχήσει ακριβότερα από το να αγοράσεις το S3 mini μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση και σχεδόν το ίδιο με καινούριο. Μπορείς επιπλέον να πουλήσεις το συγκεκριμένο για ανταλλακτικά, εξοικονομώντας κάποια επιπλέον χρήματα.
kataramenos32 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Αν πιανουν τα χερια σου η αν εχεις καποιο γνωστο που να ξερει μπορεις να παραγγειλεις απο εξωτερικο και να σου βγει φθηνα.Αλλιως αν πρεπει να το πας σε σερβις κτλ θα πληρωσεις πολλα και οπως ειπε ο φιλος δεν αξιζει
8-bitMUSIC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 <p>Αν πιανουν τα χερια σου η αν εχεις καποιο γνωστο που να ξερει μπορεις να παραγγειλεις απο εξωτερικο και να σου βγει φθηνα.Αλλιως αν πρεπει να το πας σε σερβις κτλ θα πληρωσεις πολλα και οπως ειπε ο φιλος δεν αξιζει</p> Μονος μου θα την αλλάξω, απο που μπορώ να παρω οθόνη? Sent from my iPad using Insomnia
GianniSM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μονος μου θα την αλλάξω, απο που μπορώ να παρω οθόνη? Sent from my iPad using Insomnia Δες εδώ: Site: S3 mini monitor replacement
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα