Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς Καλησπέρα στη κοινότητα, μετά από πάρα πολλά χρόνια συναντώ ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω με τίποτα και θέλω τη βοήθεια σας.

Ας ξεκινήσω με το πρόβλημα και παρακάτω θα αναφέρω τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το πρόβλημα είναι πάρα πολύ απλό μα η λύση του δεν έχει βρεθεί με τίποτα ακόμα και τάμα να κάνω, λοιπόν έχω κλασικά ένα μοντεμακι της ZTE(forthnet) και ένα TP-Link, συνδέομαι κανονικά και με τα δυο modem , δυο κινητά μια TV και το laptop (εδώ είναι το πρόβλημα) ενώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος στο internet και σερφάρω με τα μπούνια χωρίς κανένα πρόβλημα, λέω ας πάρω το laptopi στα πόδια να ξεκουράσω τη μέση ρε αδελφέ και τσουπ internet dead, κίτρινο θαυμαστικό και δε συνδέεται με τίποτα. Κλείνω τον προσαρμογεα από τον πίνακα ελέγχου τίποτα δεν συνδέεται, κλείνω με τα hot keys πάλι τίποτα δεν λέει να συνδεθεί που να χτυπιέμαι κάτω, θέλω να τονίσω πως αφού κλείσω και ξανά ανοίξω το Wi-Fi δεν λέει να συνδεθεί στο δίκτυο μου ακόμα και δίπλα απ το modem με αποτέλεσμα να κάνω επανεκκίνηση και να λειτουργούν όλα σωστά, επίσης όσο αντιμετωπίζω το πρόβλημα με το κίτρινο θαυμαστικό τρέχω με ιλιγγιώδη ταχύτητα κοιτώ τα 2 κινητά όλα κομπλέ, έχω internet όπως και η TV.

Δοκίμασα και τα δυο modem το ίδιο πρόβλημα ακριβώς, αν κάνω το λάθος και κουνήσω έστω και μια μοίρα το laptop, κίτρινο θαυμαστικό και internet γιοκ.

Άλλαξα όλα τα channel, τίποτα,  άλλαξα όλα τα IEEE δηλαδή έπαιζα σε b, b+g, b+g+n πάλι τίποτα αυτό και στα δυο modems, πάλι τίποτα ανένδοτο το laptop να κάνει έστω και μια σύνδεση, με την επανεκκίνηση ολα κομπλέ.

Ξήλωσα όλο το laptop μήπως και έχει κομμένο κάποιο cable απ τη κεραία και διαπίστωσα πως τροφοδοτείτε μόνο με το μαύρο καλώδιο διπολικό. Άνοιξα οθόνη να διαπιστώσω ότι δεν υπάρχει πουθενά το άσπρο καλώδιο και έχει εξαφανιστεί και είδα πως όντως μόνο μαύρο υπάρχει, λέω οκ το έχουμε ξανά δει το έργο.

Ξανά δένω το εργαλείο (ο θεός να το πει εργαλείο) μπαίνω πίνακα ελέγχου βάζω καρφωτές IP DNS μπλα μπλα μπλα, και μου δουλεύει ουαου λέω το έλυσα, (θα θελα) δούλεψε μόνο μια ώρα αγκαλιά με το laptop χορεύοντας tango.

Το πρόβλημα είναι πως ή θα είμαι κάγκελο και δεν θα κουνιέμαι η θα αλλάξω κάρτα δικτύου, αλλά πριν το κάνω αυτό θα ήθελα τα φώτα σας.

Έχω laptop Acer E1-531, windows 8.1 full ενημερώσεις, και καρτουλα την Qualcomm Atheros AR5B125 με τα τελευταία drivers από το επίσημο site της Acer.

Antivirus-Internet Security Eset Smart Security 8.

Αν όντως φταίει η καρτουλα που θα βρω μια;

Επίσης το πρόβλημα εμφανίστηκε με τις νέες αλλαγές των modem, ενώ όσο ήμουν συνδεδεμένος στο παλιό σπίτι (πατρικό μου) με ένα baudtec το μαύρο δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση, κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη.

Δημοσ.

Θέλω να ενημερώσω πως μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες να βρω τι φταίει έβγαλα εντελώς την ασύρματη κάρτα και δούλευα με lan, μετα λύπης μου θέλω να δηλώσω πως και με το καλώδιο κόβετε το ιντερνέτ μετά από ένα χρονικό διάστημα.

Έκανα format, πέρασα win7, drivers όλα, αναβαθμίσεις, το πρόβλημα παραμένει, μήπως φταίει το ρουτερ; Αλλά πως έχω internet στα κινητά;

Καμία ιδέα κανείς; Απέκλεισα και τη κάρτα δικτύου, έβαλα από άλλο acer και έχω το ίδιο πρόβλημα.

Επίσης όταν μου βγάζει κίτρινο θαυμαστικό το WiFi βάζω το καλώδιο lan να συνδεθώ και ούτε αυτό το αναγνωρίζει. Μετά από restart όλα είναι κομπλέ, δουλεύουν όλα στην εντέλεια αλλά για λίγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...