Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon R9 280X DirectCU II Top 3GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες ...Εχω την καρτα γραφικων του τιτλου και σημερα ειδα τυχαια οτι δεν δουλευει τον ενα ανεμιστηρακι!!!Ειναι προβλημα αυτο ή ετσι δουλευει η καρτα?

Δημοσ.

Προβλημα.Σιγουρα δεν δουλευει? Εντελως σταματημενο? Αν ναι στειλτην για rma

Ναι μονο αν απο το gpu tweak to βαλω να δουλευει στα 80 αμα ειναισ το auto δεν δουλευει

Δημοσ.

Κανονικά πρέπει να δουλεύει εστω και σε χαμηλές στροφές εκτος και αν ειναι έτσι το σύστημα ψύξης που οταν δεν υπάρχει μεγάλη θερμοκρασία η ανάγκη για μεγάλη ψύξη δεν δουλεύει το ενα , αν και να σου πώ την αλήθεια για πρόβλημα μου κάνει δεν νομίζω οτι παίζει τετοιο πράγμα

Δημοσ.

εχω μια sapphire tri-x r9 280x με το ιδιο θεμα..οταν φτασει στος 82 βαθμους ξεκιναει και το 3..σε υψηλες θερμοκρασεις λειτουργει το δικο σου;

Δημοσ.

Σαν κάτοχος, λέω να την στείλεις με την μια πίσω, κανονικά δουλεύουν και τα δυο, δεν σταματαει ποτέ κανένα για κανεναν λόγο...

Δημοσ.

Ναι και το ανεμηστιρακι που δεν δουλευει ειναι αυτο ακριβως για το chip ...Ασε που πρεπει να μην δουλευει σωστα η καρτα, σε ολα τα games ειναι σαν να μην εχω ενεργοποιημενο το vsync ...Την Τριτη θα την στειλω να την δουν και αν χαλασε γενικα η καρτα καλυτερα γιατι με τα ιδια λεφτα θα παρω r9 290x χαχαα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο ποιο καταστημα την αγορασες;; γιατι απο οτι ειδα εχουν ανεβασει ολες τις 290x ξαφνικα πολυ παραπάνω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...