PolonosJ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδες ...Εχω την καρτα γραφικων του τιτλου και σημερα ειδα τυχαια οτι δεν δουλευει τον ενα ανεμιστηρακι!!!Ειναι προβλημα αυτο ή ετσι δουλευει η καρτα?
Sakiz105 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Προβλημα.Σιγουρα δεν δουλευει? Εντελως σταματημενο? Αν ναι στειλτην για rma
PolonosJ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Προβλημα.Σιγουρα δεν δουλευει? Εντελως σταματημενο? Αν ναι στειλτην για rma Ναι μονο αν απο το gpu tweak to βαλω να δουλευει στα 80 αμα ειναισ το auto δεν δουλευει
SPANK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Κανονικά πρέπει να δουλεύει εστω και σε χαμηλές στροφές εκτος και αν ειναι έτσι το σύστημα ψύξης που οταν δεν υπάρχει μεγάλη θερμοκρασία η ανάγκη για μεγάλη ψύξη δεν δουλεύει το ενα , αν και να σου πώ την αλήθεια για πρόβλημα μου κάνει δεν νομίζω οτι παίζει τετοιο πράγμα
t3llis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 εχω μια sapphire tri-x r9 280x με το ιδιο θεμα..οταν φτασει στος 82 βαθμους ξεκιναει και το 3..σε υψηλες θερμοκρασεις λειτουργει το δικο σου;
aneurysm Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Σαν κάτοχος, λέω να την στείλεις με την μια πίσω, κανονικά δουλεύουν και τα δυο, δεν σταματαει ποτέ κανένα για κανεναν λόγο...
PolonosJ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ναι και το ανεμηστιρακι που δεν δουλευει ειναι αυτο ακριβως για το chip ...Ασε που πρεπει να μην δουλευει σωστα η καρτα, σε ολα τα games ειναι σαν να μην εχω ενεργοποιημενο το vsync ...Την Τριτη θα την στειλω να την δουν και αν χαλασε γενικα η καρτα καλυτερα γιατι με τα ιδια λεφτα θα παρω r9 290x χαχαα.
linkoln Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Απο ποιο καταστημα την αγορασες;; γιατι απο οτι ειδα εχουν ανεβασει ολες τις 290x ξαφνικα πολυ παραπάνω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα