Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά.

Εχω ένα πρόβλημα με μια μπλέ οθόνη εδώ και αρκετό καιρό,πρόκειτε για internet cafe εγώ και το support μου προσπαθούμε να βρούμε λύση αλλα τίποτα.

Λοιπόν η μπλέ οθόνη εμφανίζετε συνεχός σε 1 υπολογιστή, ασ πουμε ο ''Α'' υπολογιστης η ίδια μπλέ οθόνη εμφανίζετε πού και πού και σε ένα ακόμα ασ πούμε ο ''Β'' υπολογιστής και τέλος σπάνια σε ένα 3ο ο '''Γ''.

Ο οι 3 υπολογιστές μεταξύ τους έχουν ίδια χαρακτιριστικά όπος και όλοι οι υπόλοιποι διαφέρουν μόνο στης κάρτες γραφικών.

Με τον Β και το Γ δέν ασχολήθηκα ιδιέτερα Με τον Α που το πρόβλημα είναι έντονο έχω κάνει αυτές της αλλαγές σε hardwere μέχρι τώρα αλλά το πρόβλημα παραμένει.

-τροφοδοτικό

-μνήμες ράμ

-Η κάρτα γραφικών είναι καινούρια δέν την άλλαξα αλλά έκανα δοκιμές με μία άλη και η μπλέ οθόνη εμφανίστικε ξανά οπότε δέν φταίει η κάρτα.

-μητρική

-καινούριο σκληρό δίσκο με καινούρια εγκατάσταση των windows με ghost, το ίδιο  image των windows έχουν όλοι οι υπολογιστές.

-καλώδια σκληρού

-καλώδιο οθόνης

-πληκτρολόγιο-ακουστικά-ποντίκι

Με λίγα λόγια έχω αλλάξει τα πάντα εκτός απο επεξεργαστή και την ψύκτρα του και ανεμιστήρες κουτιού.

Το πρόβλημα παραμένει ξανά και ξανά μπλέ οθόνη είτε είναι σε stand-by είτε λειτουργει κανονικά πετάγετε αυτή η μπλέ οθόνη..

Απο softwere όπος είπα έχω κάνει ghost τον καινούριο σκληρό με το image που έχουν όλοι οι υπολοιποι οι οποίοι δέν έχουν πρόβλημα,επήσης το πρόγτραμμα deepfreze έγινε καθαρή εγατάσταση ξανά απο την αρχή 2 φορές γιατί το farspace.sys νομίζαμε είναι απο εκεί.

Αυτή είναι η μπλέ οθόνη.

post-285890-0-26524700-1424434478_thumb.jpg

Δημοσ.

Αστα φίλε και εγώ είχα ίδιο πρόβλημα μόνο που εμένα ήταν win32.sys κάτι τέτοιο,ακόμα το έχω...Δεν ξέρω τι να κάνω,συνήθως το παθαίνω όταν κάνω alt+Tab από Full Screen προγράμματα όπως παιχνίδια κτλ κτλ...Μάλλον κάτι θα παίζει με τις εναλλαγές των 2 καρτών γραφικών (της Chipset και της nVidia λόγω αλλαγής από gaming enviroment σε Aero)..Καλή τύχη

• Moderators
Δημοσ.

mastoras007 ποιο απο τα δυο μηνυματα θελεις να παραμεινει στο forum, το παρον ή αυτο που εκανες στο sticky?
Επισης για αρχη, η εκδοση deepfreeze που χρησιμοποιειτε ειναι compatible με τα windows που χρησιμοποιειτε?

Δες και αυτό.

Μην δοκιμαζεις τετοιες λυσεις.

Δημοσ.

Ασ παραμείνει αυτό εδώ.

Φαντάζομαι πως είναι σωστή η εκδοση γιατί όπος είπα σε όλα τα pc υπάρχουν τα ιδια image. Οπότε windows και deepfreze είναι το ίδιο και στα υπολοιπα pc οπου δέν υπάρχει το πρόβλημα.

Οπος ανέφερα δέν έχει αλαχτει ακόμα επεξεργαστής ψυκτρα αυτου και ανεμηστήρες,υπαρχει περίπτωση να προερχεται απο αυτα?

Μετα απο απεγκατάσταση του deepfreze δέν δοκίμασα.

• Moderators
Δημοσ.

Οπος ανέφερα δέν έχει αλαχτει ακόμα επεξεργαστής ψυκτρα αυτου και ανεμηστήρες,υπαρχει περίπτωση να προερχεται απο αυτα?

Απο τη στιγμη που σε καθε μπλε οθονη παιρνεις το farspace.sys ως αιτιο του προβληματος, οχι.

Μετα απο απεγκατάσταση του deepfreze δέν δοκίμασα.

Αναγκαστικα πρεπει να το δοκιμασεις για να δεις πως συμπεριφερονται χωρις αυτο.
Δημοσ.

Θα το προσπαθήσω.

Το μοτίβο εμφάνισης αυτης της μπλέ οθόνης είναι περίεργο μπορεί δηλαδή για μία εβδομάδα να δουλευει κανονικά,μετα ξαφνικά να την βγάζει κάθε 5 λεπτά,μετα για 2 μέρες τιποτα μετά πάλι ξανα Αν εγώ βγάλω το deep freeze θα χρειαστεί να περάσει καιρός για να σιγουρευτώ οτι αυτό είναι το πρόβλημα και όλο αυτό το καιρο χωρίς το deepfreeze το pc δέν θα λειτουργεί σωστά.

Τα cookies και οι κωδικοί των πελατών σε κάποια sites ενδέχετε να παραμένουν μέσα και ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να βγώ εκτεθειμένος κάπου κάπος.

παλιότερα σε ένα νέτ που είχα πάει εγώ πρίν αρκετά χρόνια έφυγα χωρίς να κάνω αποσυνδεση απο facebook κτλ γιατί νώμιζα οτι δεν θα μένουν,σιγά μην μένουν είπα, αργότερα με πήρε τήλ μια φίλη μου και μέ εβριζε για αυτά που της έλεγα στο facebook γιατί κάποιος που έκατσε μετά απο μένα εκεί άνοιξε το chrome και μπήκε κατευθείαν στο facebook μου..

Και φυσικά ο υπάληλος του νέτ δέν ήξερε τιποτα.

αλος τρόπος υπάρχει?

Κάποιο άλο παρόμοιο πρόγραμμα?

• Moderators
Δημοσ.

Σχετικα με την συχνοτητα της εμφανισης της μπλε οθονης και του συγκεκριμενου driver.

Δεν μπορω να φανταστω τους συνδυασμους με τους οποιους αλληλεπιδρα με τα Windows και τα προγραμματα που ειναι εγκατεστημενα σε αυτα καθως ειναι κατι παραπανω απο "παρα πολλοι". Ποσο μαλλον οταν δεν εχουμε προσβαση στο πως γινεται αυτη η αλληλεπιδραση (aka δεν εχουμε προσβαση στον κωδικα του αλλα και σε αυτο των Windows, προγραμματων κλπ).

Με αλλα λογια ψαχνουμε στα "τυφλα" και αναλυουμε οποιες ενδειξεις εχουμε, με πρωτη και καλυτερη αυτη που παραμενει σταθερη και εμφανιζεται σε καθε μπλε οθονη, το farspace.sys.

Εαν το προβλημα παραμεινει και μετα την αφαιρεση του, εκει συνεχιζουμε με νεα δεδομενα. Και παει λεγοντας.

Εναλλακτικα του Deepfreeze με ενα google search

http://www.sevenforums.com/software/165381-alternative-deep-freeze.html

Δημοσ.

Αλλαξά θέση στο pc με ένα άλλο εδώ και λίγες μέρες λειτουργούν και τα 2 κανονικά,

υπάρχζει περίπτωση να είναι θέμα μπρίζας?Επήσης στο pc που έβαλα στη θέση αυτουνού που είχε το πρόβλημα το έβαλα σε διαφορετική μπρίζα.Περιμένω καμιά 10ριά μέρες ακόμα να δώ πώς θα πάει.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, μπορει ανετα να φταιει η τροφοδοσια. Η μονη απορια μου ειναι πως ειναι κομματακι περιεργο που καθε φορα η μπλε οθονη εμφανιζει ως προβληματικο τον συγκεκριμενο driver. Εκτος και εαν δεν εμφανιζεται καθε φορα, αλλα σε καποιες απο αυτες. Σε αυτη την περιπτωση, μια προβληματικη τροφοδοσια ακουγεται ως απολυτως λογικη εξηγηση. 

Δημοσ.

Καλημέρα!

Είναι πάντα η ίδια οθόνη με το farspace.sys..

Θα τους αφήσω ετσι όσο καιρο χρεαστεί,άν βγάλει μπλέ οθόνη ξανά ο ίδιος δέν είναι η μπρίζα αλλά άν βγάλει μπλέ οθόνη αυτός που πήγε στη θέση του προβληματικού τοτε είναι η μπρίζα.

Θα τον ξαναβάλω στην παλιά μπρίζα να δώ αν θα εμφανιστεί το πρόβλημα γιατί όπος ανέφερα εκτός απο θέση άλλαξα και μπρίζες (αντάλαξα τη θέση της μπρίζας οθόνης με του υπολογιστή)

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Λοιπόν μέχρι σήμερα όλα καλά..

Η μπλέ οθόνη εμφανίστηκε ξανά 2 φορές,την πρώτη εμφανίστηκε σε έναν υπολογιστή που εμφανιζόνταν σπάνια αλλά του άλλαξα θέση για να δώ τι παίζει και με αυτόν. και στην καινούρια θέση (και καινούρια μπρίζα που ποτέ δεν παρουσίασε πρόβλημα πρίν) εμφανιστηκε η μπλέ οθόνη όσο ο υπολογιστής ήταν στην θέση stand-by. Οπότε αυτός τουλάχιστον δέν είχε πρόβλημε με ρέυμα το πρόβλημα παραμένει κάπου μέσα στο κουτί.

Η 2η φορά που εμφανίστηκε σήμερα κι μου έκανε ιδιέτερη εντύπωση είναι σε ένα άλο υπολογιστή που ποτέ ξανά δέν τήν εμφάνησε αυτήν η οποιαδήποτε μπλέ οθόνη, συνέβη όταν επάνω στον υπολογιστή συνδέθηκε με usb ένα κινιτό και είμαι απόλυτα σίγουρος οτι δέν ήταν τυχαίο, αυτή η συνδεση προκάλεση μπλε οθόνη ακριβός ίδια με αυτήν που με πεδεύει με τους υπολοιπούς.

Ολα αυτά μας δίνουν κάποιο επιπλέον στοιχείο?

• Moderators
Δημοσ.

Ολα αυτά μας δίνουν κάποιο επιπλέον στοιχείο?

Oπως ειπα νωριτερα, για να εχεις καλυτερη εικονα:

Αναγκαστικα πρεπει να το δοκιμασεις για να δεις πως συμπεριφερονται χωρις αυτο.

Δημοσ.

To deep freze δέν γίνετε να βγεί,Η αν βγεί δέν μπορεί αυτός ο υπολογιστής να λειτουργει σε  net.

Βάλαμε μια ποιο καινούρια έκδωση του deep freeze και περιμένουμε..εδώ και 4-5 μέρες δουλευει καλά, δεν νομίζω όμος οτι εκεί είναι το πρόβλημα.

Μπορεί όντος να θέλει ξανά image αλλά αυτό έχει γίνει ήδη και το πρόβλημα παρέμεινε.

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις μπορει να κάναμε κάποιο λάθος η να παραλείψαμε κάτι ακόμα, και την 2η φορά, άν ξαναβγεί το επόμενο στάδιο είναι το image απο την αρχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...