Dexamethasone Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα μάγκες! Θέλω να αγοράσω WEBCAM που να έχει μια καλή αξιοπρεπή ανάλυση και η χρήση της θα είναι για Live Streaming αλλά και local recording. Η τιμή της όσο το δυνατόν χαμηλή, δηλαδή μέχρι 25 ευρώ αυστηρά και αν γίνεται να περιλαμβάνει μικρόφωνο. ΥΓ Η ταχύτητα upload μου είναι 1 mb/s οπότε υποθέτω θα έχω θέμα με υψηλές αναλύσεις? Ευχαριστώ πολυ!
Gigamestin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα μάγκες! Θέλω να αγοράσω WEBCAM που να έχει μια καλή αξιοπρεπή ανάλυση και η χρήση της θα είναι για Live Streaming αλλά και local recording. Η τιμή της όσο το δυνατόν χαμηλή, δηλαδή μέχρι 25 ευρώ αυστηρά και αν γίνεται να περιλαμβάνει μικρόφωνο. ΥΓ Η ταχύτητα upload μου είναι 1 mb/s οπότε υποθέτω θα έχω θέμα με υψηλές αναλύσεις? Ευχαριστώ πολυ! http://www.skroutz.gr/s/275549/Logitech-HD-Webcam-C270.html?from=best_picks 5
omega5 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα και από εμένα.λοιπόν πήρα μια TRUST webcam και εκεί που ήταν μια χαρά δεν μου την εμφανίζει άλλο στο skype έφαγα ώρες για να ποίος θα μπορούσε να είναι ο λόγος,δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα..είμαι έτοιμος να την πετάξω στα σκουπίδια.θα μπορούσα να κάνω κάτι η είναι απλά για πέταμα?
Gigamestin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα και από εμένα.λοιπόν πήρα μια TRUST webcam και εκεί που ήταν μια χαρά δεν μου την εμφανίζει άλλο στο skype έφαγα ώρες για να ποίος θα μπορούσε να είναι ο λόγος,δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα..είμαι έτοιμος να την πετάξω στα σκουπίδια.θα μπορούσα να κάνω κάτι η είναι απλά για πέταμα? ελπιζω πως δοκιμασες driver?κανε reset το bios και ξαναδοκιμασε.Πες μας τι εγινε
Runner25 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.skroutz.gr/s/275549/Logitech-HD-Webcam-C270.html?from=best_picks τη τσιμπησα αυτην χθες απο παμπλικ στα 24,90 μια χαρα καμερουλα τη κοτσαρα στο μακ μινι ουτε οδηγους ουτε τιποτα και για τα λεφτα της τιμια προταση και εχει και πολυ καλο μικροφωνο στα + αυτο Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2015 από Runner25 1
omega5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ελπιζω πως δοκιμασες driver?κανε reset το bios και ξαναδοκιμασε.Πες μας τι εγινε το δοκίμασα δεν βλέπω καμία αλλαγή ,νεκρή. το άλλο που σκέφτηκα είναι ,ότι ίσως και να κάηκε.θυμάμαι μέρες πριν πάθει το πρόβλημα αυτό άστραψε για λίγο και δυστυχώς δεν έχω πολύπριζο ασφαλείας, ίσως η απάντηση είναι πιο απλή από ότι νόμιζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα