Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

HP Notebook - 15-r127nv.Τι γίνεται τελικά με την αναβάθμιση RAM??Να προχωρήσω ή δεν γίνεται??Και εάν ναι τότε τι να προσέξω??

Ευχαριστώ

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.. έχω και εγώ τό συγκεκριμένο λάπτοπ.. τίς τελευταίες μέρες όταν τού κάνω επανεκκίνηση ανοίγει αλλά δείχνει μαύρη οθόνη ενώ φαίνεται πως λειτουργεί.. όταν τό ανοίγω κανονικά δουλεύει ανοίγει ή οθόνη.. όταν κάνω επανεκκίνηση τίποτα.. υπάρχει περίπτωση να φταίει ή μνήμη ram?

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου.. απλά μου φάνηκε περίεργο πού τό κάνει μόνο στην επανεκκίνηση.. κατεβάζω ενημερώσεις και όταν κάνω επανεκκίνηση για να τίς αποθηκεύσει δεν ανοίγει για να τίς εγκαταστήσει.. γι'αυτό υπέθεσα ότι ίσως είναι ή ραμ

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/3/2015 στις 5:05 ΜΜ, rose from hell είπε

νομιζω πως αυτήν εδώ πρέπει να κάνει http://www.e-shop.gr/gskill-f3-1600c11s-4gsl-4gb-so-dimm-ddr3l-1600mhz-standard-p-PER.557211

πήρα χθες αυτή τη ram και δουλεύει μια χαρά.

παρ' ότι η διαδικασία αλλάγής φαίνεται βουνό, κυλάει εύκολα!  ευχαριστώ όσους εδώ βοήθησαν στη συζήτηση

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά , έκανα αναβάθμιση σε 8 gb 1600mhz 1.35v
 https://www.e-shop.gr/ram-mushkin-992038-8gb-so-dimm-ddr3-pc3-12800-1600mhz-essentials-series-p-PER.574137
, ανέβασα και ένα βιντεάκι με το πως το άνοιξα 

Επεξ/σία από Apico990
  • Like 1
  • Thanks 3
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/4/2023 στις 1:57 ΜΜ, MessengerOfGood είπε

Έχω βάλει αυτήν την αγγελία ζήτησης τεχνικού για να μου αντικαταστήσει την RAM με μία 8 GB που αγόρασα. 

Αν κάποιος ξέρει κάποιον τεχνικό ας μου στείλει pm.

Ευχαριστώ.

Μην φοβάσαι δεν θα το κάνεις ζημιά το ελησες άλλαξες σκληρό η motherboard εμηνε την ξεβιδώνεις και αλλάζεις και την RAM. 

Θα σου το έκανα εγώ δωρεάν αλλά ήμαστε μακρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...