rose from hell Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 παρελαβα σημερα απο κωτσοβολο αυτο http://www8.hp.com/gr/el/products/laptops/product-detail.html?oid=7548940#!tab=specs θελω να αναβαθμισω την ραμ ,το λαπτοπ απο κατω είναι μονοκοματο! δεν εχει καπακι μονο για τις μνημες ραμ ,ξεβιδωσα ολες τις βιδες απο κατω αλλα δεν μπορεσα να το ξεκουμπώσω! οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη η αν υπαρχει καποιος οδηγος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Λογικά θα είναι κάτω από το πληκτρολόγιο. Για οδηγό ψάξε με το μοντέλο του laptop και disassembly ή teardown Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 αποτι καταλαβα βγαζεις το πληκτρολογιο μετα βγαζεις το πανω καπακι απο το σασι ,πρεπει να αφαιρεσεις την μητρικη για να αλλαξεις τις μνήμες ram! τι τους πείραζε να βαλουν ενα καπακι απο κατω οπως εχουν σχεδον ολα τα λαπτοπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Με προσοχή πάντως οτιδήποτε κάνεις μια και χρειάζεται απο οτι φαίνεται να βγάλεις ολο το καπάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mohic4n Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Εγω ειμαι στο ψαξιμο για το ποση μνημη μπορει να μπει πανω, ελπιζω να φτανει τα 4Gb τουλαχιστον. Εδω σου εχω δυο εικονες απο το εσωτερικο. Στο σημειο που εχω τα κοκκινα εχει δυο βιδες απο κατω. Για να τις ξεβιδωσεις πρεπει να αφαιρεσεις τις λαστιχενιες βασεις. Μετα πας στη πανω πλευρα και αφαιρεις το πληκτρολογιο σιγα-σιγα. Μετα 2 βιδες πανω στη μητρικη, την ασυρματη καρτα και τελος το δισκο, για να τουμπαρεις τη μητρικη. Το θεμα ειναι ομως πρωτα απο ολα να βρουμε ποση μνημη σηκωνει το μηχανημα και μη κανεις τη διαδικασια τζαμπα... Ελπιζω να βοηθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 mohic4n χιλια ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mohic4n Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Τιποτα φιλε. Ξεχασα να πω οτι η μνημη που φορα απο τη μανα του ειναι: Skynix 2GB PC3L-12800 Οποτε πας για ιδια συχνοτητα στα 4GB... Αν παιρνει βεβαια... αν βρεις καποια πληροφορια στειλε μου ενα μηνυμα γιατι ψαχνω τοση ωρα και δεν βρισκω πληροφοριες για αυτο το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 αν βρω κατι θα σου στειλω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosargos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα! και καλη σαρακοστή!εχω αγοράσει και εγω το ιδιο λαπτοπ και ψάχνω να δω άμα παίρνει παραπάνω ραμ!άμα γνωρίζετε κατι ενημερώστε με.... :huh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mohic4n Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ηρθε σημερα η http://www.e-shop.gr/kingston-kvr16s11s8-4-4gb-so-dimm-ddr3-1600mhz-pc3-12800-value-ram-p-PER.550540, την εβαλα επανω αλλα δεν αναβει... Γιατι δε ξερω. Ειμαι για τηλεφ στην HP τωρα. Οπως με ενημερωσε ο @rose from hell η μνημη πρεπει να ειναι PC3L και στα 1333 αλλιως δεν παιζει. Βεβαια η μνημη που εβγαλα απο το φορητο ειναι PC3L-12800, θα δοκιμασω και τα δυο και βλεπουμε. PC3-12800 που δοκιμασα σε παιζει σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 παιδια τουτο ανεμιστηρακι δεν?.................. και πως κρυωνει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 παιδια τουτο ανεμιστηρακι δεν?.................. και πως κρυωνει??? οντως δεν εχει ανεμιστηράκι , εγω παντως το εβαλα πανω σε βαση ψυξης! για οσους θελουν να ανοιξουν το λαπτοπ για αναβαθμιση σκληρου η μνημης ram αυτο το βιντεο θα σας βοηθήσει αρκετα ειναι απο αλλο μοντελο αλλα ανοιγει ακριβως με τον ιδιο τροπο ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 πήρα και εγώ το λαπτοπ HP-15-r127nv (ENERGY STAR)και θελω να αναβαθμίσω την ραμ από 2 σε 4 γίγα που θα τη βρω ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 νομιζω πως αυτήν εδώ πρέπει να κάνει http://www.e-shop.gr/gskill-f3-1600c11s-4gsl-4gb-so-dimm-ddr3l-1600mhz-standard-p-PER.557211 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Σίγουρα την έχεις δοκιμάσει ο κατασκευαστείς την έχει 1333 MHz DDR3L SDRAM ενώ αυτή είναι 1600MHZ DIMM DDR3L Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2015 από Nikosgk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα