mikemart Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σε ολους, ψαχνω κουτι εως 60 ευρω που να εχει καλο cable management και φιλτρακια για την σκονη.Επισης να χωραει ρην coolermaster hyper 212 evo. ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 http://www.e-shop.gr/coolermaster-rc-650l-kkn1-silencio-650-pure-midnight-black-p-PER.811276 http://www.skroutz.gr/s/5071227/Raijintek-Agos.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 στο silencio λιγο πουειδα δεν χωραει η ψυχτρα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Χωράει, το έχω με Dark Rock Pro 3, που είναι 163mm. Είναι πολύ καλό κουτάκι, εύκολη εγκατάσταση, ήσυχο. Οι ανεμιστήρες που έχει αν τους έχεις στο full ακούγονται λίγο, αλλά αν τους έχεις χαμηλά (έχει low-high controller το κουτί) είναι κομπλέ. Εγώ έχω αφήσει τον 120mm πίσω, έχω βγάλει τον μπροστά και έχω βάλει έναν 140mm, και στο top άλλον ένα 140mm ο οποίος είναι μόνιμα κλειστός, θα τον ανοίξω μόνο το καλοκαίρι - αν χρειαστεί που δε νομίζω.Εμένα αντικατέστησε το Define R4, στη μισή τιμή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Καλές θερμοκρασίες (65C @ gaming στην 7950, 62 στο Define R4). Στη CPU δεν είδα διαφορά στις θερμοκρασίες.Ήμουν ανάμεσα στο Agos και στο 650 Pure, διάλεξα το pure καθαρά μόνο και μόνο λόγω το ότι είναι silent optimised καθώς και μ'αρέσουν τα clean looks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα