Προς το περιεχόμενο

wag320N KAI SNR

VIRUSD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω το router wag320n τις linksys και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει την δυνατοτητα να μπορω να κατεβασω το snr με κανενα προγραμμα.οποιος γνωριζει και εχει το ιδιο router ας μου απαντησει.ευχαριστω

Δημοσ.

δεν εχω δει ποτε κατι για linksys γενικοτερα να πω την αληθεια περα απο καποια εναλλακτικα firmware Οπως ηταν στο wag200.open wag πχ.

Δημοσ.

Γιατι με openwag  μπορουσες να το κατεβασεις? Πρωτη φορα το ακουω αυτο.

οχι δεν ειπα οτι θα το κατεβασει με Open wag.απλα μπορει να το δοκιμασει (το Open wag)για να δει τι του δινει σε αλλα πραγματα.

οπως εγραψα και στην αρχη δεν εχω δει να ριχνουν Margin στο linksys.απλα εχουν βγει καποια custom firmware(ασχετο με το snr) Που απλα κανουν αλλα πραγματα.

Δημοσ.

Μα αυτο εγραψες πιο πανω. Εξαλλου το openwag δε περναει στο wag320. Τι του λες του ανθρωπου τωρα?

Δημοσ.

α.δεν γραφω για αλλαγη snr.Η μια προταση ειναι διαφορετικη απο την αλλη.Αλλη προταση οτι δεν εχω δει linksys να ριχνεις το snr και αλλοο οτι παιζουν καποια custom firmware.Το custom Δεν το εννοω για να ριξει το snr αλλα για να το δοκιμασει αν θελει και αν υπαρχει για το μοντελο του.Οχι να το δοκιμασει για Snr αλλα για αλλα πραγματα που δινει μεσα οπως με το Wag200.

β.δεν μιλαω συγκεκριμενα για το Wag320 αλλα γενικα για τα Linksys ειτε ειναι adsl router ειτε σκετο ρουτερ οτι εχουν βγει καποια custom firmware.

Ποσο πιο απλα να το γραψω???

πχ για το Wag200 υπηρχε Open wag.δν πειραζεις snr αλλα δινει καποια πραγματα.αντιστοιχα μπορει να κοιταξει για το δικο του μπας και βρει κατι διαφορετικο αν θελει να πειραματιστει(οχι για το snr)

δεν αναφερομαι πιο πανω για το Wag320 οπως θα δεις στo post αλλα γραφω.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

καποια εναλλακτικα firmware Οπως ηταν στο wag200.open wag πχ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...