navarino Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Είναι νέα προσφορά και όχι αυτή που έτρεχε πριν 4 μέρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε ένα λογαριασμό Dropbox. Εδώ το link: https://preview.onedrive.com/bonus Κατάφερα με τον ίδιο λογαριασμό Dropbox να προσθέσω το Bonus και στους 4 λογαριασμούς MS που διατηρώ (outllok και hotmail). Είχα κάνει και την προηγούμενη προσφορά, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα. Προχωρήστε άφοβα. Πλέον έχω 240 GB χώρο σε κάθε λογαριασμό μου. 21
VirusKennen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Είναι νέα προσφορά και όχι αυτή που έτρεχε πριν 4 μέρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε ένα λογαριασμό Dropbox. Εδώ το link: https://preview.onedrive.com/bonus Κατάφερα με τον ίδιο λογαριασμό Dropbox να προσθέσω το Bonus και στους 4 λογαριασμούς MS που διατηρώ (outllok και hotmail). Είχα κάνει και την προηγούμενη προσφορά, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα. Προχωρήστε άφοβα. Πλέον έχω 240 GB χώρο σε κάθε λογαριασμό μου. Είσαι ωραίος! Και εγώ 214Gb τώρα
p8denu Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 για οσους εχουν office365 δωρεαν απεριοριστο χωρο https://preview.onedrive.com/?wt.mc_id=oo_blog_onedrive_onedriveunlimitedstorage
djkokalis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 thanks αλλά μόνο για ένα χρόνο; Πάντα τσίπηδες εκεί στην microsoft 1
VirusKennen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 thanks αλλά μόνο για ένα χρόνο; Πάντα τσίπηδες εκεί στην microsoft Την άλλη φορά θα τους πούμε να σε πληρώνουν και όλας
kirileman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δε ξέρω αν με το "προηγούμενη προσφορά" εννοείτε αυτή (edit: απ'ότι βλέπω αυτή εννοείτε, οπότε αγνοήστε τα παρακάτω αφού τα έχετε ήδη κάνει), εγώ τώρα πήρα χαμπάρι ότι υπάρχει και η προσφορά +200 +100GB (που τελικά δεν ήταν +200) για 2 χρόνια μέσω bing rewards, το οποίο λειτουργεί μόνο σε χρήστες Αμερικής, οπότε βάλτε ένα πρόσθετο στον Chrome (πχ τον Hola) για να φαίνεστε ότι μπαίνετε από Αμερική και τσιμπήστε το. Να σημειώσω ότι είχα πάρει αρχικά τα +100 από dropbox, αλλά συνολικά δε μου έδωσε +300GB , αλλά +200GB, 100 για 1 χρόνο + 100 για 2 χρόνια. Edit 2: Τελικά η προσφορά ήταν εξ' αρχής για +100 και το ανέφερε λάθος το site στο οποίο το διάβασα. Oh, well...
Sebu Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα μου βγάζει αυτό You're one step away away from free cloud storage! To verify you have a Dropbox account, we will add a OneDrive Getting Started document to your Dropbox. Αλλά δεν βλέπω κάποιο έγγραφο στο Dropbox!!!
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 γνωριζει καποιος κανεναν τροπο πως να κανουμε remote upload κυριως απο ftp filehoster? στο easybytez και rapidgator ανεβαζω με 2/mbs και στο one drive 600-700 kbs, σκεφτομαι με συμφερει να τα ανεβασω πρωτα σε filehost που ειναι πιο γρηγορες οι ταχυτητες και με remote upload μερικα secs στο one drive, αλλα το one drive δεν εχει τετοια επιλογη
rasputin _ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Αν και για ένα χρόνο μόνο το έκανα και εγώ . Ευχαριστώ
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Tην άλλη βδομαδα θα βαλουν αλλα 100 με διαρκεια 6 μηνες; (μου αρκουν τα προηγουμενα 100 ειδικα αφου δεν βλεπω να ανεβαζω τιποτα + δεν θελω να εχω το νου μου ποτε θα πρεπει να σβησω αρχεια αν πω ότι ανεβαζω, μια ημερομηνια/deadline μου αρκει )
alexzzz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ είμαι άπληστος και τα πήρα χτες από άλλο site που το διάβασα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχουν "δει" όλες οι συσκευές μου. Στο λαπτοπ (win8.1) μπηκαν, desktop (win 10) και tablet (win 8.1) δεν "μπήκαν" ακόμα, όλα φυσικά στο ίδιο λογαριασμό
flik Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Something went wrong μου βγάζει όταν πάω να κάνω save το pdf.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα