jondep Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Έχω πάρει το modem της d-link go ac 750 και δε μπορώ να το βάλω σε bridge mode με το modem της cyta adb,έχω μιλήσει με τους τεχνικούς της cyta και μου είπαν ότι έχουν γίνει οι ρυθμίσεις από αυτούς κ ότι πρέπει απλά να το βάλω σε bridge mode αλλά συνεχίζει να μου γράφει περιορισμένο κ δεν συνδέεται στο internet...κάποιος που έχει το συγκεκριμένο modem η κάποιο άλλο modem της d-link να βοηθήσει...
loic Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Κατσε γιατι μας τα γραφεις λιγο μπερδεμενα... Καταρχην, το D-Link AC 750 δεν ειναι modem-router, ειναι σκετο router. Σε bridge mode πρεπει να μπει το modem της Cyta. Μετα συνδεεις ενα καλωδιο απο μια θυρα του modem της Cyta, στη WAN θυρα του D-Link και φτιαχνεις μια νεα συνδεση PPPoE στο D-Link ωστε να γινεται η συνδεση στο Internet. Οι δυο συσκευες πρεπει να εχουν IP διευθυνσεις διαφορετικες αλλα στο ιδιο ευρος ωστε να επικοινωνησουν, παραδειγμα 192.168.1.1 η μια και 192.168.1.254 η αλλη, με μασκα υποδικτυου 255.255.255.0 Με λιγα λογια και για να μην το κουραζουμε, πρεπει να γινει αυτο: Οπότε γραψε μας λιγο πιο κατανοητα τι ακριβως εχει κανει η Cyta και τι εσυ... Επισης, εχω μια απορια... Αν γινει bridge το modem της Cyta, θα δουλευει μετα το τηλεφωνο σου? ---------------------------------------------------------------------------------------------- EDIT: Αλλο μοντελο λεει ο τιτλος και αλλο εχεις γραψει στο θεμα Ποιο εχεις τελικα απο τα δυο, το σκετο router ή το modem-router? ---------------------------------------------------------------------------------------------- Μαλλον το modem-router εχεις, αρα ακυρα ολα τα απο-πανω... Οπότε αν μπει σε bridge το modem της Cyta χωρις να χασεις την τηλεφωνια, πρεπει το D-Link να εχει ρυθμιση ωστε καποιο απο τα LAN ports να μπορει να παιξει και ως WAN, αλλιως δεν εχει νοημα να το χρησιμοποιησεις, παρα μονο σαν Access Point για να βελτιωσεις το ασυρματο. Παντως γραψε με περισσοτερες λεπτομερειες, τι εχεις κανει εσυ, τι η Cyta και τελικα τι θες να κανεις...
jondep Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση κ σορυ για το λάθος μου... Λοιπόν έχω μιλήσει με τη cyta κ μου έχουν ενεργοποιήσει το bridge mode στο adb modem router της cyta και μου είπαν ότι αν κάνω τις ρυθμίσεις στο d-link θα είναι ok το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο d-link ώστε να δουλέψει το wi-if γιατί από τη στιγμή που ενεργοποιήσανε το bridge mode δεν έχω internet και μου γράφει περιορισμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα