al3x4ndr0s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, θέλω να κάνω overclock στον q6600 μου b3 step διάβασα τον οδηγό αλλά άκρη δεν έβγαλα. Έκανα πολλές προσπάθειες αλλά τίποτα, μόνο μπλέ οθόνες και επανεκκινήσεις πέτυχα! Η μητρική μου είναι η ASUS STRIKER EXTREME, με 8GB RAM, τροφοδοτικό CORSAIR 850W, και εξωτερική υδρόψυξη της THERMALTAKE την SYMPHONY MINI για τον επεξεργαστή. Θέλω να τον συγχρονίσω στα 3GHZ. Έχει κάποιος έτοιμες ρυθμίσεις ή μπορεί να με βοηθήσει; Καθώς χρήματα για καινούργιο PC δεν υπάρχουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 εγω παντως τον δικο μου τον q9650 το ετρεχα απο τα 3 στα 3,8 διαφορα στα games δεν ειδα μονο στο cubase μια ψιλη καλυτερα οποτε τον επανεφερα στις στοκ ρυθμισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al3x4ndr0s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Θα προχωρήσω εντέλει σε ολική αναβάθμιση του συστήματος, έχω τα βασικά οπότε το κόστος θα είναι σχετικά μικρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 με B3 stepping δύσκολα θα πετύχεις κάτι,αδικος κόπος για μένα. Υπάρχει θέμα για oc core 2 duo,core 2 quad στο φόρουμ,κάνε μια αναζήτηση και θα το βρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ απορώ η ψύξη χώρο σου ποιάνει και εαν κανει δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al3x4ndr0s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ απορώ η ψύξη χώρο σου ποιάνει και εαν κανει δουλεια οτι πιάνει λίγο χώρο πιάνει αλλά όταν με ανεμιστηράκι είχα 35-40 βαθμους και τώρα παίζω στουσ 15-20 και φτάνει 40 σε πολύ φόρτωμα τα συμπεράσματα δικά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al3x4ndr0s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Επίσης έχω την εξής ερώτηση, στα σχέδια μου είναι η αγορά Asus maximus vii hero με επεξεργαστή i7-4790Κ. Επειδή πολλά διαβάζω περί θέμα του συγκεκριμμένου επεξεργαστή με υψηλές θερμοκρασίες, πιστεύετε ότι η υδρόψυξη που έχω επαρκεί (Thermaltake symphony mini), με καλύπτει δηλαδή χωρίς κανένα πρόβλημα ; είναι καλύτερη από την μαμά ψύκτρα της intel; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Επίσης έχω την εξής ερώτηση, στα σχέδια μου είναι η αγορά Asus maximus vii hero με επεξεργαστή i7-4790Κ. Επειδή πολλά διαβάζω περί θέμα του συγκεκριμμένου επεξεργαστή με υψηλές θερμοκρασίες, πιστεύετε ότι η υδρόψυξη που έχω επαρκεί (Thermaltake symphony mini), με καλύπτει δηλαδή χωρίς κανένα πρόβλημα ; είναι καλύτερη από την μαμά ψύκτρα της intel; Οτιδήποτε είναι καλύτερο από τη μαμά ψύκτρα της intel . Δοκίμασε την πάντως αυτή που έχεις στον 4790k και αν δε σε καλύπτει τότε πας σε νέα. Δεν χάνεις τπτ. edit : Εφόσον ταιριάζει στο socket βέβαια , είναι λιγο παλιά βλέπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al3x4ndr0s Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Θα αλλάξω μόνο το waterblock για την cpu, εχει ενα σκασμο το e-shop, οπότε είμαι οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα